2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım süt iç biraz tatlı bişiyler ye yine dene bakalım.... uyuyoda olabilir bu zamanda gündüz uykuları çoğalıyo ya bebeklerin... hemen korkma lütfen... olmadı hiç bekleme kalk bi sağlık ocağına git hemen orda bi kalp atışlarını dinlet.... endişelenerek ancak boşa zaman geçer canım yaa... çok endişeliysen bekleme...

canım yakın bi saglık ocagı yokmu gitsen ordada kalp seslerini dinleyebiliyorlar?

sağol canım benim aman sakın stres yapma kendine ters mers düzelmezse düzelmesin benim tosunada iri diye sezeryan dedi doktorum ama sen bilirsin dedi hiç ikilemedim direk atladım sezeryan olcam diye :)) senin içinde en hayırlısı ne ise o olsun

foto da isterük

iyidir tatlım endişe etme sağlık ocağı varsa yakında gidip bebeğin kalp atışlarını dinleyebilirsin...geçenlerde benim bebişimde hareket etmedi süt iç tatlı ye bir süre düşünme başka şeyler yap müzik dinle

Tuba şekerli birşey yeyip, meyvesuyu filan içip, sol yanına yatıp 1 saat kadar bekledin mi
buna rağmen hiçbirşey hissetmiyorsan boşuna işkence çekme git göster bence de hayatım
ama muhtemelen evham yapmışsındır, bak dün iyiymiş

bak şekercim önce bi sakin ol git tatlı falan ye yada yemek ye sonrada sonrada uzan sakin gürültüsüz bir odaya ve iki elinle karnını paralel şekilde hafif karnına bastır avuçiçlerinle bebeği avuçlarına al yani bölge bölge bunu yap emin ol tepki verecektir ama yemekten sonra bir saatte 3 kez kıpırdamazsa doktorunu ara gündüzleri benim oğlumda pek hareket etmiyor:)) stres yapma sakın

betulcum burda goremiyorum ama facebookta gormustum aynisi canim yaaa, sizin kiz babaya benziyor yani
bakalim bizimki kime benzicek, bana benzerse bembeyaz bisey olcak babaya benzerse kara bocuk olcak :)))
bizde henuz yuzunu gorme serefine nail olamadik beyfendinin, meryemin dedigi doktora gitcem pazartesi ama korkuyorum ya yine elleriyle yuzunu orterse sipa ve bosuna gitmis olursak diye ((

tubacim endiselenme , benimkide bazen hic hareket etmiyor ozelliklede ben hareket etmesini bekliyorsam. bizimki karpuz yedigimde hemen hareketlenir sende dene istersen tatlim sulu ve sekerli oldugu icin sanirim hemen kana karisiyor.

zeynep gule gule iyi gunlerde kullan insalalh.

Canım ben geçen kulaklıkları gobişe dayayıp klasik müzik dinlettim ancak kıpırdandı istersen bi dene.

foto da isterük
evetttt foto foto foto....

Dogru valla çekmek lazım tel fişini zati kaç gündür aklım hep burda,

Bu arada koçişkolara ne alacaz arkadaşlar fikri olan var mı????

NİNO canım eşimlerinde yazlığı var, mersinde sanırım adanalılar yazları mersinde kalıyorlar genelde, yazlık cennet cehennem mağarasının karşısında akyar koyunda tatlım, bekleriz her zaman....

betül özellikle çene bu kadar mı benzer ya eşininkine, maşşallah valla. bende haftasonu isticem resim... betülcüm benim albümümde ki resimlere bak tatlım kapı süsünü yaptım. bu arada paşabahçeye ahşap harfler gelmiş, tanesi 1,5 tl canım, boyanmış harfler.

deniz o kitap ben de var, kociş hediye almıştı d&r dan, ama ben beğenmedim tatlım, yani acayip methodlar anlatıyo, bide konu düzenine, yazım tarzına ısınamadım. biraz karıştırdım ama çok içime sinmedi. umarım sen beğenerek okursun.

Hepsiburada.com : BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER | Kitap

BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER

ben bu kitabı alcam canım, zaten şuan ilk cildini de okuyorum şimdi "BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN SİZİ NELER BEKLER ". ilk cildi süper, aradığım bütün sorunlara cevap buldum... kitap ciltli ve kağıt kalitesi de oldukça iyi, tam baş ucu kitabı derler ya öyle bişey. tavsiye ederim tatlım.

ebrucum benim göbek deliğimde solda tatlım, çünkü benimki sağımda yaşadığımdan, göbek deliğim sola kaymış vaziyette, sağda da kocaman bi çıkıntı var, yani olağan bi durum tatlım....

merhaba arkadaşlar
normalde ekim annesiyim doğum tarihimiz 8 ekim ama sezeryan olacağım için doktorum büyük ihtimalle 25 eylül olabilir dedi..

bu sayfa aktif olduğu için(hemen cvp alma ihtimalim yüksek)sizlere bişey sormak istiyorum çok önemli benim için..

birçok yerde okuduğuma göre doğuma yakın zamanda vajinada bir takım değişiklikler olabilirmiş,
ben birkaç haftadır vajina girişinde küçük bir et parçası gibi bişey gördüm,çok korktum,acaba normal mi?
perşembe günü doktoruma gidicem ama o zaman kadar kafayı yemek istemiyorum
internetten çok şey baktım okudum kondilom diye bişey var acaba o olabilirmi diye şüpheye düştüm,
ama kondilomda cinsel yolla bulaşırmış ben hamile kaldığımdan beri eşimle ilişkiye girmiyorum
ayy kafayı yiyecem internette bakmadığım sayfa kalmadı

sizlerden ricam; acaba doğum yaklaştı diye mi vajende bir takım değişiklikler oluyor?
bu konuda bilginiz varmı ??

Canım baştan beri hayırlısı neyse o olsun dedim zaten( ikisinide bekliyordum yani ) , normal çok istiyorum ama sezeryan olacaksa da son ana yetişmek yerine planlı programlı olsun istiyorum kısmet işte hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun ...

kızlar artık hamileligimiz sonlarına yaklastık göbiş fotolarınızıda ekleyin ama artıkınnnn............

şekerim neden alcaz kocalara bişe baba oluyolar diyemi... bikere en büyük hediyeyi karnımda büyütüyom aylardır bu biir hadi onu geç doğumda bağırıp küfretmessem ona şükretsin beyefendi şımarmasın öle hediyelerle filann :))))))

ya ben bugün doymuyorummm mutfaktan çıkamyom yaaaa
,

ye tülayım yarasın paşana gayet normal artık acıkmak.....

yaw kocişkolara hediye de nerden çıktı? yok şekerim, doğumda bir tek anneye hediye alınır, bence adet böyle kalsın daha iyi sırnaşık şey

canım kondilom değildir merak etme yanlız vajen büyüdüğüü için kızlık zarının parçası olabilir endişe etmene gerek yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…