baharcım gözün aydın canım oglusun gocaman olmuş maşallahona ama siz niye satış yapıyosunuz hani hep beraber normal dogurcaktık:çok üzgünüm: bi gidişle bi ben bıde tülay kalcak normal dogumaa
gamze zeynep ebru hepinizin göbeklere maşallahalınmayın ama benım favorı göbegim ebrunun kı tam 9 aylık hamış göbegi:CüvCüv:süperrr zeynep ınkıde yıne ok ama gamze anam sende göbek möbek yok bende 4-5 aylıkken okdar göbek vardı
kızlar masalllah gobeklerınıze. zaten ebrunun yakından da goruyorum. tam erkek göbegi. :) delıkanlı yatıyor içerde:)
baharcım gözün aydın canım oglusun gocaman olmuş maşallahona ama siz niye satış yapıyosunuz hani hep beraber normal dogurcaktık:çok üzgünüm: bi gidişle bi ben bıde tülay kalcak normal dogumaa
gamze zeynep ebru hepinizin göbeklere maşallahalınmayın ama benım favorı göbegim ebrunun kı tam 9 aylık hamış göbegi:CüvCüv:süperrr zeynep ınkıde yıne ok ama gamze anam sende göbek möbek yok bende 4-5 aylıkken okdar göbek vardı
meryem zaten sen ve ben kursun hakkini veren hamislerdeniz
digerlerinin gobugu yok beeaaa
Gamze, Ebru, Zeynep Maşallah göbüşlereeeeee yirim hepsini.
Baharcım maşallah oğluşun kocaman olmuş tatlım
Ebru benim istanbul şubem gibisin, tek farkının biraz daha boyunun uzun olması ....
özge hoşgeldın. dun senın testı yaptım ayaklarımı ben kaldıramadım benı gec esıme dedım tut kaldır bakalım diye oda kaldıramadı:)
betülcüm eşim mersinli, annesi, tarsuslu... nino da adanadaymış...
Eeeee seneye yaz görüşürüz...Ninoya adana acıbadem de dogum yapcam demişti ordan sormuştum neresinden diye ama gormedi mesajımı
bizim bıdıkları yazın tanıştırırız artık :ecrin_bebek:masallah canim amma
seneye o zaman hepimiz mersinde bulusuyoz taam mi :)))
hayatım bu sayfaya bizim şirket izin vermiyor, sayfana koysana ordan bakalım a.s.
bu kocişin hedayesi
Selam kızlar napaysınız?
Baharcım maşallah , senin koca tosununa , doğum olayını da takma bak ben nasıl adapte oldum ...
Gamze kız senin bebek nerede ayol , ne kadar da fitsin anam sen ...Maşallah ....
Ebru benim istanbul şubem gibisin, tek farkının biraz daha boyunun uzun olması ....
:roflol: bu testte bi gariplik var zaten Meryemim mümkün değil kaldırmak
saol tatlım yaaa. sen nasılsın sesin çıkmadı bugün?
gulcancim merak etme bende hala normal dogum diyorum, tirsma normal ama caymadim. niyeyse bana cok kolay dogurcakmisim gibi geliyor artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?