2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gulcancim merak etme bende hala normal dogum diyorum, tirsma normal ama caymadim. niyeyse bana cok kolay dogurcakmisim gibi geliyor artik :))

kızlar masalllah gobeklerınıze. zaten ebrunun yakından da goruyorum. tam erkek göbegi. :) delıkanlı yatıyor içerde:)

Baharcım maşallah , senin koca tosununa , doğum olayını da takma bak ben nasıl adapte oldum ...

Gamze kız senin bebek nerede ayol , ne kadar da fitsin anam sen ...Maşallah ....

Ebru benim istanbul şubem gibisin, tek farkının biraz daha boyunun uzun olması ....

saol canımcım. ya kesin öyle düşünüyorum demedim de ne bileyim sezerciğe kaymaya başladı aklım diyorum işte amaaaaaaan allah neyi nasip etmişse bakalım.

özge hoşgeldın. dun senın testı yaptım ayaklarımı ben kaldıramadım benı gec esıme dedım tut kaldır bakalım diye oda kaldıramadı:)

Gamze, Ebru, Zeynep Maşallah göbüşlereeeeee yirim hepsini.

Baharcım maşallah oğluşun kocaman olmuş tatlım

saol tatlım yaaa. sen nasılsın sesin çıkmadı bugün?

yasemincim, betülcüm teşekkür ederim teyzeleri. bir ay sonra paşalar prenseslerle dolacak topiğimiz ne güselllll opuyorumnanaktan

betülcüm eşim mersinli, annesi, tarsuslu... nino da adanadaymış...
Eeeee seneye yaz görüşürüz...Ninoya adana acıbadem de dogum yapcam demişti ordan sormuştum neresinden diye ama gormedi mesajımı

Betül, ben senin Mersinle alakanı kaçırdım şekerim.
ya ne güzel bizim memleketten buraya takılan yok diyordum ama en azından Mersin üzerinden sizleri bulmuş oldum.
bu arada kuzenin normal doğum mu-sezeryan mı yaptı??

masallah canim amma
seneye o zaman hepimiz mersinde bulusuyoz taam mi :)))
bizim bıdıkları yazın tanıştırırız artık :ecrin_bebek:

bu kocişin hedayesi
hayatım bu sayfaya bizim şirket izin vermiyor, sayfana koysana ordan bakalım a.s.

aaaaa teeessüf ederim bende kısmetse normal doğum istiyorum nassıda sattın iki dakkada yaa :)) ayrıca bende beden büyük olduundan göbekte anca bukadar oluyo canım yaa:))

Selam kızlar napaysınız?

vayy bacım hoşgeldin nerelerdesin sen böle uzun yokoldunmu tırsıyom ben :))

şekerim bende bilmiyom bebek nerde şüpheliyim bende bebek olupm olmadığından :))) yakında doğurucam anca bukadar olabildim :))

saol tatlım yaaa. sen nasılsın sesin çıkmadı bugün?

Öğlen bende kontrole gittim. Biraz panik oldum dünden beri. Su gibi bişiler geliyodu damla damla. Doktor gel bakalım dedi. Buarada çatı muayenesi ile tanıştım bugün :))) Açıklık falan yok. O gelende su değilmiş. Akıntı gibi bişi. Benim kız iyice yerleşti anacım hatuna gelme gelme dedik küstü galiba :)))

baharcım seninki dördüde geçecek anacım bence, maşallahı var valla, ohhh yarasın anasının yedikleri.... valla bizim hastane 3.500 gramın üzerini sezerciğe gönderiyo hemen.....

ebru ben sana güveniyom tatlım, bak yaseminle bahar aramızdan zorunlu nedenlerden dolayı sezerciğe dönüş yapabilirler, ama biz sonuna kadar birbirimize gaz verelim bacım...

seninki göbekmi gamzecim nerde saklıyon bebeği anacım... ebrunun alişi neredeyse kafayı çıkarıp el sallıcak bize:) he he ebrucum valla göbiş çok tatlı şekerim, maşallah....

zeynepcim çok beğendim canım, güle güle kullan.....

gulcancim merak etme bende hala normal dogum diyorum, tirsma normal ama caymadim. niyeyse bana cok kolay dogurcakmisim gibi geliyor artik :))

benım sözünde duran arkadasım bende tırsıyorum azcık ama napalım çıkıcak bişekılde aynı benımde kolay olcakmış gibi his var içimde :)))))

yaa kızlar keske benı normal dogurtsalar ne kadar heveslıyım. suyum gelecek adam telaş yapacak ben onu sakınleştiricem. hastaneye gidicez bı kaç saat sancı sonra tosunum kucagımda olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…