2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin fatoşçum sen nasılsın????

ya ebruu ama haksızlık buuuu ben temizlik yapcem sen oğlunu görcen yarııınn negüselll:ecrin_bebek:
hosbulduk canımcm
ayyy negüzel yaa azkalmıs hayırlısıyla sende alıcan kucagına darısı basımızaaaaa
neden hastamısıın cmmmm?
yok canım eringecimmm eringecccccc

haklısın canım birbirimizin derdinden encok bizler anlarızzzzzz zaten.....

lülülülülülü evde olsam göstercem cene kapasitemi ben de ama... kaydirigubbakcemile2
yalnız geyik atıp para alıyorsunuz yorumuna da bayıldım, son dönemde hakkaten işi yüzsüzlüğe vurdum

gözün aydın, ben de hediye olayını merak ettim.
yalnız ben de hediyenin pahalısına acırım, neticede kocamın parası benim param. :uhm:

bu arada benim patron da izinden eni döndü. bu haftasonu izne ayrılacağımı söyleyince adapte olamadı. :jeyyar: gelecek hafta da işe gelmek durumunda kalabilirim
ama benim halim kalmadı artıııık :bbo:
siz evdeki hatunlara çok özeniyorum şekerler

helloooo güzeller, internetim geldi , bakalım ev telefonu çalıncaya kadar internetim var inşallah ev tel çalmaz yada sonunda ttnet kökünden halleder benim şu internet sorunumu. Kimler dogurdu bakalım????? Umarım herkes çok iyidir.

canım aslında çok masraf yaptı yaa altınbaştan bileklik aldı birde iki tane bilezik 36 gr bende yusufcuk küpesi aldım kendime iki tanede minik taşlı küpe 4 delik olunca tabi :)) bööle işte aslında hint bileziği almıştı ama onu geri verdik çok büyük ve gösterişliydi her zaman takamazdım ama inanılmaz güzeldi adam vitrinine geri geldi diye sevindi düşün :)) ama olsun ben takamam o kadar büyük ve gösterişli şeyleri

ben baktım, göbeğim henüz ortada
Ebru, ne zamandır öyle?

valla bayadir boyle, farkedeli cok oldu ama uzerinde durmamistim
dun aksam babamda laf soyleyince anladim ki baya yamuk duruyor
hatta soole soyliim hani tam gobegin ortasindan gecen tuyler vardir yaaa onlar benim deligin sol yanindan geciyor gamyoncuiremsu

kocanın gözünün yaşına bakmamışsın kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inşallah

kızlar yaa sinirim bozuk kızımın kıpırdanmasını kaç saattir hissedemiyorum
ne türlü yattıysam olmadı
daha dun dr.daydım herşey iyiydi noldu bugün yaaa
dr.a gideyim desem yanlızım evde kocam da seyahate gitti yarın akşam donecek.
ya dua edin nolurrrr kıpırdasın da içim rahatlasın yoksa sıyırcam

şekerim ne diyim valla işallah sizde eve geçer serilir yatarsınızda şartları eşitlerizz :))))))

hoşgeldin canım gözünaydınn :)) aslında önemşi bi tel beklemiyosan çek gitsin ev telinin fişini yaaa :))) bak burda muhabbet aldı gidiyo kaçırma kalma yalnız :))

oh oh oh sana adam kuyumcu açmış daha naapsın şekerim aaaa :))) hem hintişi bileklik için daha erken onu kaynana olunca takarsın bence :)))) ama bu mesajıda kocama okutucam bakalım ne dicek :)))

Bu resim kızımın 32+5 gunluk hali ve eşimin çocuklugu benzerlik nasıl ama???

bunlar hem kız hemde babalarının aynısı al bendekide aynen böyle.... deliricem... benzeye benzeye babasına benzedi bak deştin gene yaramı yaaaaaaaa :)))))))))

kuzum o kafası deel sırtı yada poposudur eğer başı ters durmuyorsa çünkü şimdi pozisyonunu alma zamanı

Canım benim ki ters , bas bas bağırıyorum kaç gündür , her hafta gidip bakıcaz , son 2 haftadır hareketlerde bir değişiklik yok , hep aynı konumda doktorumuzda pozisyon itibariyle dönmeyebilir dedi ama beklices 38 . hafataya kadar dönmezse sezeryan olacak ...

Bu arada seninde günün belli olmuş hayırlı olsun ...

kocanın gözünün yaşına bakmamışsın kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inşallah

sağol caneem daha iyisi sizin olsun inşaallah :)) kız bana kalsa paramızı geri alırdım ama kocem kızdı olmas dedü bende yatırım olsun bari diye bilezikleri aldım küpeler yusufcuk küpesi çok paalı deel ben aldım onları kendime doğum hedayesi:)) sırnaşık şeysırnaşık şey kızlar bileklik pırlanta gibi duruyor kaynanama pırlanta diycem kadın dellenir :)) :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…