hosbulduk canımcmhoşgeldin fatoşçum sen nasılsın????
ya ebruu ama haksızlık buuuu ben temizlik yapcem sen oğlunu görcen yarııınn negüselll:ecrin_bebek:
ayyy negüzel yaa azkalmıs hayırlısıyla sende alıcan kucagına darısı basımızaaaaakızlarr selam herkese son kontrolümüzede gittik 24 ağustos sabah sekizde sezeryan oluyorum :)) özel odayı ayarladım anestezi hocasını ayarladım herşey hazır yani ayrıca kocişim bana doğum hedayeleri aldı :))
yok canım eringecimmm eringeccccccneden hastamısıın cmmmm?
yaa bişe dicem benim çatı muayenem daha eylülün 1 inde.. ozaman ben olucam nerdese 38 haftalık... benim dr hiç bişe sölemiyo bana ya.. şuzaman olur buzaman olur diye... yani varya adama doğursam nasılsa bigün olcaktı hayırlı olsun dicek o derece rahat... ve onu yüzünden bende rahatım yaaa valla Allah sonumu hayretsinn :))))
vayyy seni gocu göbüklüüüü demek hem eriniyon hemde bide yüzün kızarmadan sölüyon haa :))))))))) canım valla tam serilip yatmalık hallerdeyiz hepimiz şurdan birbirimize güç vermeye çalışıyoruz sende gel hayatım iki kelimede olsa yazzz:)))
haklısın canım maşallah ortamda gebeş bol çene bol beyin bol aklımıza geleni yazıyoruz sonuç sen gibi arkamızdan nefes nefese koşanlar oluyo işte :)))))))))) ayrıca bodrumun bu sıcağında hakkaten içinizde enson ben doğurucam gibime geliyo haa :))))))))))
kızlarr selam herkese son kontrolümüzede gittik 24 ağustos sabah sekizde sezeryan oluyorum :)) özel odayı ayarladım anestezi hocasını ayarladım herşey hazır yani ayrıca kocişim bana doğum hedayeleri aldı :))
Ebrucum benim oğlanın kafası tam göbek deliğimde ve göbek deliğim biraz sağa kayık tam ortada değil ...
canım hoşgeldinn hadi bakalımm hayırlısııı demek 24 ü haa çokaz kaldı yaa ne güzell kavuşma gününüz geldi bile yaa darısı başımıza bakalım hayırla sağlıkla ne güzel herşeyinide ayarlamışsın yaa maşallahhh... accık havadis ver bakem neler aldı kocen sanaaa :))) bana 1200 devir çeneçir makinası aldı ama yimezleeeerr :)))))))))))))))))
ben baktım, göbeğim henüz ortada
Ebru, ne zamandır öyle?
Ebrucum benim oğlanın kafası tam göbek deliğimde ve göbek deliğim biraz sağa kayık tam ortada değil ...
canım aslında çok masraf yaptı yaa altınbaştan bileklik aldı birde iki tane bilezik 36 gr bende yusufcuk küpesi aldım kendime iki tanede minik taşlı küpe 4 delik olunca tabi :)) bööle işte aslında hint bileziği almıştı ama onu geri verdik çok büyük ve gösterişliydi her zaman takamazdım ama inanılmaz güzeldi adam vitrinine geri geldi diye sevindi düşün :)) ama olsun ben takamam o kadar büyük ve gösterişli şeyleri
Bu resim kızımın 32+5 gunluk hali ve eşimin çocuklugu benzerlik nasıl ama???
lülülülülülü evde olsam göstercem cene kapasitemi ben de ama... kaydirigubbakcemile2
yalnız geyik atıp para alıyorsunuz yorumuna da bayıldım, son dönemde hakkaten işi yüzsüzlüğe vurdum
gözün aydın, ben de hediye olayını merak ettim.
yalnız ben de hediyenin pahalısına acırım, neticede kocamın parası benim param. :uhm:
helloooo güzeller, internetim geldi , bakalım ev telefonu çalıncaya kadar internetim var inşallah ev tel çalmaz yada sonunda ttnet kökünden halleder benim şu internet sorunumu. Kimler dogurdu bakalım????? Umarım herkes çok iyidir.
canım aslında çok masraf yaptı yaa altınbaştan bileklik aldı birde iki tane bilezik 36 gr bende yusufcuk küpesi aldım kendime iki tanede minik taşlı küpe 4 delik olunca tabi :)) bööle işte aslında hint bileziği almıştı ama onu geri verdik çok büyük ve gösterişliydi her zaman takamazdım ama inanılmaz güzeldi adam vitrinine geri geldi diye sevindi düşün :)) ama olsun ben takamam o kadar büyük ve gösterişli şeyleri
http
Bu resim kızımın 32+5 gunluk hali ve eşimin çocuklugu benzerlik nasıl ama???[/QUOTE]
inanılmaz hakkaten
ya ben çok kıskanıyorum bunları. bizim doktorda memleketin en teknolojik aletleri var düzgün bir ultrason fotosu alamadık. kız habire saklanıyor. kime çekti anlamadım ki...:oklava:
kuzum o kafası deel sırtı yada poposudur eğer başı ters durmuyorsa çünkü şimdi pozisyonunu alma zamanı
kocanın gözünün yaşına bakmamışsın kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?