2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gamze yaa işte yapılı ınsan olmanın avantajı hiç hamıle gıbı değil. kılo diye bile yutturursun:) benım kısa boyum ufak vucudumda ahanda karnım dıyoruz sadece. maşallah canım

beni bugün hastanede gören kızlar allahım bu nasıl bi karın bööle diyolar :)) iyice şiştik bizde basket topundan biraz daha büyük bi top var karnımda sankim :))

Bu ne fitlik boyleeee tuh tuh maşallah

sağol canım bende valla millet bana yuh çekecek şimdi diye diye koydum fotoyu :)))

canım maşallah nasılda büyümüş yaa Alahım sağlıkla kucağındada göstersin... ultrasonun şerefine bide tekme atmış size oohh valla tam olmuşş :)) canım ikinizde nasıl sağlıklı ve iyi olacaksanız işallah doğumunuz öyle olsun sen hiç kafana takma Allah büyük yardım eder hepimize.... yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. ben şimdi sadece doğunca o bacakları elleri kolları naısl öpecem onu düşünüyorumm :))

canım maşallah göbişe böyle resim nasıl ekliyosunuz yaa bende ekliycem ama beceremiyorum

sağol tatlımm.. bak nasıl bliyomusun.. resmi bilgisayarında değilse eğer pc.ne yükle.. sonra birinin herhangi bi mesajından alıntı yap normal mesaj yazacak gibi.. aşağıda eklenti ekle diye bi kısım var ikonlarında altında.. oraya tıkla... ordan gözat de... resmi bul ve seç. sonrada yükleye tıkla.. yükleme bitince anlarsın zaten ekrandan resmin adı çıkıcak aşağıda... sonrada gönder de aynen mesaj atar gibi gelsin resimm gelsin maşallahlaaaarr :))

maşallah baharcım. kılo 4 u gorecek oldugu zaman dr kesınlıkle ıstemıyor normal doğum

meryemcim saol tatlım. ya zaten diyom ya aklım sezerciğe kaymaya başladı gibi doktor da derse bal kaymak olacak gibi :)

kızlar bu arada bi daha kilo diyeni fururum... 74 kilo olmuşum 55 ile başladım. 1,68 boyla ne güzel dimi !!!!

betülcüm ben Nuby Doğal Dokunuş %100 Silikon Biberon Yavaş Akış +0Ay 150ml olanını aldım canım kanz dan 30 tlydi sanırım.

gamzecim saol tatlım yaaa.keyfimiz yerinde. arkadaş bir tekmeyle kalmadı habire vurdu. şamar oğlanına döndüm o çıksın dötüne dötüne onun ben de vurcam :)))) hepimiz sağlıkla elemsiz kedersiz kavuşcaz evlatlarımıza kokularını çekcez içimize allahın izniyle tatlım.

baharcim masallah kocaman olmus ali efen :) demek sezeryana dogru aklin kaymaya basladi heee, ama ama normal dogum yapmak isteyenleri gordukce ben gaza geliyordum valla korkmaya basladim artikin

zeynepcim o sekilde eklenen fotolari goremiyorum ben

gamze yaa işte yapılı ınsan olmanın avantajı hiç hamıle gıbı değil. kılo diye bile yutturursun:) benım kısa boyum ufak vucudumda ahanda karnım dıyoruz sadece. maşallah canım

yapılı olmanın avantajımı bilmiyorum sizin enazından göbekler gidicek ama ben göbek gittiğindede kocaman kalıcam aynen önceden olduğu gibi :)))

koy tabi şekerim görelimm bakalım sizde neler varr :))))

maşallah göbüşe canımcım. gocu gocu göbeklü garular olduk heeee...

beni bugün hastanede gören kızlar allahım bu nasıl bi karın bööle diyolar :)) iyice şiştik bizde basket topundan biraz daha büyük bi top var karnımda sankim :))

ama çok tatlı bişi var içerde yaa :))) göbiş resminide koysana sendee :)

daha iyiyim gamze acıdı banada biraz geri çekildi. sağol canım

geçmiş olsun canım işallah seni bidaha üzmes böle minişin.....

yaa varya sen gibiler bebeği pırtlattımı hemen veriyo olan kiloyu 4-5 ayda.. hiç boşa üzülme çok kilo alanlar sonra daha güzel oluyo valla :))

Oyyyy oyyyy maşallah sıpaya..Yer teyzesi onun tekmelerini

Valla super ötesi olur.

kızlar babişkom geldi ben yemek yapmaya gider.

gamzecim ben de şimdilik o kilolar verilcek hem birazı kalsa da güzel olur diye kendimi avutuyorum. ama ahdım var o kilolar verilecek kocacığım itina ile delirtilecek :)))
ebrucum walla normal doğum giderek ütopik olmaya başladı gözümde ne yalan söyliyim.

baharcım gözün aydın canım oglusun gocaman olmuş maşallah ona ama siz niye satış yapıyosunuz hani hep beraber normal dogurcaktık:çok üzgünüm: bi gidişle bi ben bıde tülay kalcak normal dogumaa

gamze zeynep ebru hepinizin göbeklere maşallah alınmayın ama benım favorı göbegim ebrunun kı tam 9 aylık hamış göbegi:CüvCüv:süperrr zeynep ınkıde yıne ok ama gamze anam sende göbek möbek yok bende 4-5 aylıkken okdar göbek vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…