al canikom ilk foto benden ve goca göbeemdenn :))) :CüvCüv:
Bu ne fitlik boyleeee tuh tuh maşallah
kıslar bis geldik doktordannnn... 2761 gram çıktı sıpacık. doktorumuz bebeğin hareketlerinden ölçü almakta baya zorlandı. online olarak tekme yedim çok komikti. adamın tekmelerini izledik resmen. doktor çıkınca nasıl baş edeceksiniz dedi :) 4 kilo olursa normal tehlikeye girebilir. benim de düşünce sezerciğe kaymaya başlamıştı zaten :))
canım maşallah göbişe böyle resim nasıl ekliyosunuz yaa bende ekliycem ama beceremiyorum
maşallah baharcım. kılo 4 u gorecek oldugu zaman dr kesınlıkle ıstemıyor normal doğum
gamze yaa işte yapılı ınsan olmanın avantajı hiç hamıle gıbı değil. kılo diye bile yutturursun:) benım kısa boyum ufak vucudumda ahanda karnım dıyoruz sadece. maşallah canım
masallah canim amma
bu mu kocaman gobek dur ben yarin koyayimda sen gor
bugun herkes dalga gecti benimle ebru koseyi donmeden gobegi donuyor araba burnu gibi ondan sonra kendisi gorunuyor diyorlar, gecen gun yuruyus icin tisortu giydim ayni basket topu sokmusum gibi oldu alti acik havadar felan gul gul olduk tabe cikarmak zorunda kaldim.
maşallah göbüşe canımcım. gocu gocu göbeklü garular olduk heeee...
beni bugün hastanede gören kızlar allahım bu nasıl bi karın bööle diyolar :)) iyice şiştik bizde basket topundan biraz daha büyük bi top var karnımda sankim :))
daha iyiyim gamze acıdı banada biraz geri çekildi. sağol canım
meryemcim saol tatlım. ya zaten diyom ya aklım sezerciğe kaymaya başladı gibi doktor da derse bal kaymak olacak gibi :)
kızlar bu arada bi daha kilo diyeni fururum... 74 kilo olmuşum 55 ile başladım. 1,68 boyla ne güzel dimi !!!!
Oyyyy oyyyy maşallah sıpaya..Yer teyzesi onun tekmelerinikıslar bis geldik doktordannnn... 2761 gram çıktı sıpacık. doktorumuz bebeğin hareketlerinden ölçü almakta baya zorlandı. online olarak tekme yedim çok komikti. adamın tekmelerini izledik resmen. doktor çıkınca nasıl baş edeceksiniz dedi :) 4 kilo olursa normal tehlikeye girebilir. benim de düşünce sezerciğe kaymaya başlamıştı zaten :))
Valla super ötesi olur.masallah canim amma
bu mu kocaman gobek dur ben yarin koyayimda sen gor
bugun herkes dalga gecti benimle ebru koseyi donmeden gobegi donuyor araba burnu gibi ondan sonra kendisi gorunuyor diyorlar, gecen gun yuruyus icin tisortu giydim ayni basket topu sokmusum gibi oldu alti acik havadar felan gul gul olduk tabe cikarmak zorunda kaldim.
Ama ben senin gobişi çok sevmiştim buluştuğumuzda top gibiydi maşallah
seneye o zaman hepimiz mersinde bulusuyoz taam mi :)))
ahanda size son dombili halim
en koca gobuk benim isteeee
bu kocişin hedayesi
buda göbüş :))
ahanda size son dombili halim
en koca gobuk benim isteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?