yaa bıde yere oturdum kalkamıyorum:) dedım esıme tut kaldır benı :kedi: iyice düşkün olmaya başladık yaff
vayy bacım hoşgeldin nerelerdesin sen böle uzun yokoldunmu tırsıyom ben :))
Bunlarda benim geçen hafta ki ofis hallerim :)))
Eki Görüntüle 22579
Eki Görüntüle 22580
Eki Görüntüle 22581
:CüvCüv:
aaaaa teeessüf ederim bende kısmetse normal doğum istiyorum nassıda sattın iki dakkada yaa :)) ayrıca bende beden büyük olduundan göbekte anca bukadar oluyo canım yaa:))
gulcancim merak etme bende hala normal dogum diyorum, tirsma normal ama caymadim. niyeyse bana cok kolay dogurcakmisim gibi geliyor artik :))
ozgecim hosgeldin, bende bu sabah bir ter attim oole, tuvalette tuvalet kagidina pembe renk bisey geldi allaaaah dedim tamam nisan geldi benden, bi anda terler bosandi uzerimden soora bi baktim ki dunku agdanin bana hediyesi yanda bi yer tahris olmus ordan bulasmisPP
özge hoşgeldin bacımmm
oy yerim ben onu yaaaaa... olsun ne kadar durursa o kadar karımız var özgecim. çatı muayenesi sende ne gibi intiba bıraktı canımcım?Öğlen bende kontrole gittim. Biraz panik oldum dünden beri. Su gibi bişiler geliyodu damla damla. Doktor gel bakalım dedi. Buarada çatı muayenesi ile tanıştım bugün :))) Açıklık falan yok. O gelende su değilmiş. Akıntı gibi bişi. Benim kız iyice yerleşti anacım hatuna gelme gelme dedik küstü galiba :)))
tatlım ben proteindir falan yeni dikkat etmeye başladım. çalıştığımdam çok fark edemiyordum. babanem geldiğinden beri yemeğim falan düzene girdi. bundan sonra ben sağlam bir atılım bekliyorum bakalım canım.baharcım seninki dördüde geçecek anacım bence, maşallahı var valla, ohhh yarasın anasının yedikleri.... valla bizim hastane 3.500 gramın üzerini sezerciğe gönderiyo hemen.....
ebru ben sana güveniyom tatlım, bak yaseminle bahar aramızdan zorunlu nedenlerden dolayı sezerciğe dönüş yapabilirler, ama biz sonuna kadar birbirimize gaz verelim bacım...
seninki göbekmi gamzecim nerde saklıyon bebeği anacım... ebrunun alişi neredeyse kafayı çıkarıp el sallıcak bize:) he he ebrucum valla göbiş çok tatlı şekerim, maşallah....
zeynepcim çok beğendim canım, güle güle kullan.....
oy yerim ben onu yaaaaa... olsun ne kadar durursa o kadar karımız var özgecim. çatı muayenesi sende ne gibi intiba bıraktı canımcım?
.
özgecim çatı muayenesi konusunda bize ne gibi şeyler söyleyebılırsın düşüncelerini alalım acı varmıydı acı????
sendemi canımalkisalkisalkisnormal dogum isteyende baya varmısız beee yaşasın:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?