2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bıde yere oturdum kalkamıyorum:) dedım esıme tut kaldır benı :kedi: iyice düşkün olmaya başladık yaff

Aynen bende öyleyim. Yataktan yardımsız kalkamıyorum yaa :) Töbe yarabbim

vayy bacım hoşgeldin nerelerdesin sen böle uzun yokoldunmu tırsıyom ben :))

Hoşbuldum baccımm. İşte geldim burdayım. Artık oturamıyom kız uzun süre totomun üstüne. Dozer geçmiş gibi oluyo sorra. Sen napıyosun bakayım?

iyi aksamlar denizcim

ozgecim hosgeldin, bende bu sabah bir ter attim oole, tuvalette tuvalet kagidina pembe renk bisey geldi allaaaah dedim tamam nisan geldi benden, bi anda terler bosandi uzerimden soora bi baktim ki dunku agdanin bana hediyesi yanda bi yer tahris olmus ordan bulasmis PP

gulaycim cok komiksin demek el sallicak , bazen hakkaten bende ortadan acip gobegi ben geldim dicek diye bekliyorum valla
ozellikle de gobek deligimi disari ittirirken kendileri, bu arada kararliyim , eger bir sorun olmazda allahim kismet ederse normal dogurcam bu bebeyi

aaaaa teeessüf ederim bende kısmetse normal doğum istiyorum nassıda sattın iki dakkada yaa :)) ayrıca bende beden büyük olduundan göbekte anca bukadar oluyo canım yaa:))

gamzecim özür dilerim canıma.s. sende varsın ebruda ama herkeste bi kararsızlık var gibi ama sen bendende kararlısın normal dogum konusunda hayırlısı hepimiz için

göbekte maşallah canım şaka maka artık herkesşin göbegi var siz uzun boylu oldugnuz için bünye göbegi kaldırıyo....

Ayyy iyice panik oluyo insan ya böyle şeyler görünce. Birde kafa sürekli doğumda olunca.. Valla ben nasıl anlıcam dedim doktora su ve ya nişanı anlarsın dedi. İyide nasıl yaaaaa ??

oy yerim ben onu yaaaaa... olsun ne kadar durursa o kadar karımız var özgecim. çatı muayenesi sende ne gibi intiba bıraktı canımcım?
tatlım ben proteindir falan yeni dikkat etmeye başladım. çalıştığımdam çok fark edemiyordum. babanem geldiğinden beri yemeğim falan düzene girdi. bundan sonra ben sağlam bir atılım bekliyorum bakalım canım.

özgecim çatı muayenesi konusunda bize ne gibi şeyler söyleyebılırsın düşüncelerini alalım acı varmıydı acı????

gamzecim tatlım ben de seni unuttum normal istediğini

inşallah gülcancım benim de içim de bi his pıt diye doğuaracakmışım gibi geliyo anacım.... ben vazgeçmiçem bu sevdamdannnnnnnnnnnnn:) inşallah sorun da çıkmazsa sonuna kadar normal.... gülcan zaten sen en cesaretlilerimizdensin....

Sağolun kızlar , ben boşuna demiyorum benim göbek gibisi yok diye şurda 9 günüm kaldı ofise gelmek için akşamaları iş çıkışı utanıyorum ya yolda yürürken tüm gözler benim üzerimde ,bir de elbise giyince oluyorum tam tuba .... Özgecim benim yorgun ifadem hep var yüzümde hiç dinlemeyen bir insancık oldum gebelikte :)) Bütün fotolarda yorgunum ...

yasemincim maşallah canım. gerçekten yüzün çok canlı ama bakışlar yorgun sanki tatlım?
özgecim zaten böyle şeylerde ooo süperdi çok eğlendim diyene rastlamadık canım :)). az konuyu açar mısın???

özgecim çatı muayenesi konusunda bize ne gibi şeyler söyleyebılırsın düşüncelerini alalım acı varmıydı acı????

Valla ben biraz kastım cnm sanırım kendimi. En son 3 tane parmak soktu doktor. Evirdi çevirdi falan. Biraz acıdı yalan yok. Ama herkeste farklı olabülür bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…