2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayır hayır baharcım yapmayacaktın bunu bize... senin gözün kayarsa ebrunun gözü kayarsa hepimizin gözü kayar :) birlik olalım bu yolda he he :) zaten sen babaannenin müthiş yemekleriyle zorunlu sezeryan olacan anacım, baksana tosununun kilosuna..... valla benimki de doğsa 3500 üzeinde ben de kesin sezeryan isterim, zaten istemesem de sezeryan yapıyolar o ayrı.....

Baharcım kırkbir kere maşallah tosuncuk olmuş oğlumuz.... Sezeryan veya normal hangisi senin için daha hayırlı ise o gerçekleşir inşallah....

Bu arada ebrucum, gamzecim, yasemincim maşallah göbüşlere...

Meryemcim korktum valla okurken geçmişi aman dedim dur daha ben varım sırada:))) Sen beni doğurtmadan sakın kendin doğurma emi?

Ben kaçıyorum artık kızlar belim yine ağrımaya başladı yarın gelemem muhtemelen gelemem temizlik var belki öbür güne bile sarkabilir umarım doğurmam bu arada... Kendinize ii bakın en kısa sürede görüşmek üzere.

yasemıncım senın göbüşte tam erkek göbüşü aaa kıskandım bende koycam çekiyim...herkes sölemiş ama ben sölemeyim bari yüzündeki yorgun ifadeyi:))))

baharcım niye dışlayım canım benım sen caydım gibi dedin ondan dedim...benımde bazen acaba ?? diye aklıma gelmıyo degıl acaba kovuluyorum hemen o düşünceleri

demekki özgecimin dediği gibi çatı muaynesi parmakla yapılıyomuş, en azından aramızdan biri denedi ve rahatladık... kol diye bi söylenti vardı bir aralar ya.....

Çatala yattım bi güsel :)) Doktor 3 parmağını soktu. O an acıyo ama sonra geçiyo tabe. Kastım ben kendimi baya
CADIARZU oyyyy oy diyim ben sana
ya bana kilosu öyle çok ta fazla gelmedi canım ya. 4 kilo olur mu bilemem. bizim doktor da kilolu olursa normal yapmaz zaten canım.

demekki özgecimin dediği gibi çatı muaynesi parmakla yapılıyomuş, en azından aramızdan biri denedi ve rahatladık... kol diye bi söylenti vardı bir aralar ya.....

Yuuhhhh kolmu :)))) yok artık parmak zor girdi be kol nasıl girsin. Valla kol diyenlere bravaaaaaaa diyorum burdan Gülaycım :))

Valla ben konuşmuştum görümcemle bir ara çok iyi gidiyordu benim ki 2 hafta önden önden demiştim 4 ü geçerse naparız diye 4,5 a kadar normal yapıyoruz biz demişlerdi ben de şok olmuştum bir de sinriim bozulmuştu , ama şimdi sezercik olacaksa eğer tosun olabilir ,ama değil normal şimdilik .. Ben de proteine yüklendim bakalım fark yaapcak mı ama sanmıyorum çünkü bebek alacağını alıyor ...

dilekcim güle güle tatlım bolbol dinlen canımcım. aklımız sende.
gülcan kıs şaka yaptım beah... deliiii... hem ben yasemine gözlerinde yorgun bakış var yüzü canlı çıkmış dedim. yüzü benimkinin yanında zil takıp oynuyor ayol halimi görseniz zombi gibiyim ben :)))

özgecim gerçi kasmamak elde degıldır yanı o sandalyeye çıkınca nasıl rahat olcazkı

parmak olayına gelınce bende arkadasıma sordu oda el tamamı dedi valla ben onun yalancısıyım ama onun dogum zamanı bakılmış o zmankıyle farklı öncekı farklı mı oluyo acaba

baharcım senin ticker yok anacım, gözükmüyor....

ay bizim hastanede 3,5 un üzerini sezercik yapıyo, ben de risk almam ya görümceminki 3700 doğdu çocuğun kafası çıkarken zorlandı....tabi ona ultrasonda 3400 demişlerdi, 300 gram fazla doğunca biraz zor oldu...

yasemincim maşallah tatlım göbüşüne, yeni baktım canım, en azından işyerinizde kıyafet özgürlüğünüz var, ben ne tshirt ne de askılı giyebiliyorum... kumaş pantolon yada etek.... hiç çekilmiyo bu durumda....

bu arada 4.5'a kadar normal doğum mu yapıyolar, valla ne diyim.....

ahanda buda benım göbüşüm:kedi: hehe bune hız demi

Eklentiler

• $Picture0042.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $Picture0043.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $Picture0045.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 21
Yafu el falan girmiyor kortkmayın , alt tarafı 2 bilemediniz 3 parmak giriyor , birde kendini kasmadın mı 2 dakikalık iş ...

Anacım benim bakışlarım hep melül melüldür , nişan düğün , mezuniyet hep bir yorgunluk vardır resimlerimde ...Ruh halim hemen yansır gözlerime ....

yok yasemincim öyle sölemişlerdi burada bi zamanlar ondan bahsediyom... yoksa tabi sonradan parmak girdiğini anladık... ben de inanmıştım zaten.....

Gülcancım maşallah canım ,sende benim gibilerdensin :)) Ha ha bu topiğin yegane erkek anneleriyiz biz he he , ebru , sen , ben , bahar ha ha göbekler yarışır resmen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…