özgecim gerçi kasmamak elde degıldır yanı o sandalyeye çıkınca nasıl rahat olcazkı
parmak olayına gelınce bende arkadasıma sordu oda el tamamı dedi valla ben onun yalancısıyım ama onun dogum zamanı bakılmış o zmankıyle farklı öncekı farklı mı oluyo acaba
gulcan masallah canım gobegınee..
kızlar bız kaç sefer catala cıktık içimize neler sokuldu:) ben muayeneden falan korkmuyorum
Ah meryemcim bazen düşünüyorum , sakın yanlış anlama binbir zorlukla bebek sahibi olan insanlar var .. Bizlerin çoğu çok şükür istemiş olmuş , ya da kazayla neyse zorlukları çoğumuz görmediğimiz için konuşuyoruz işte , belki yaşasak bu ufak şeyler önemli gelmez ama işte yaşamadığımız için .Çoğu arkadaş gebeliğinden önce alttan muayene bile olmamış düşün yani gerisini ...
canım benım ne yanlıs anlaması. ben bekarken çok akıntım oldu dr catı muayenesı dedı asla cıkmam dedım:) bızım gelın ayy çok utanc verıcı çok zor vs demişti bana. ama kendı dr umdan cekınmedım. yanı aynı seylerı bende yasadım. ben asılama yaptıgımda kendımı hiç kasmadım ama dr umun kuzenı elıını ayagını baglayıp yapmıslar asılamasını. herkseın farklı seylerı var elbette ama kafamızda buyutmeyelım kızlar. ınan hiç bir sey anlatıldıgı gıbı zor değildir. toplumca felaket telallıgına bayılırız. ben artık kımseye fıkır sormuyorum cevremde. bu yuzden rahat ettım. sinek ısırır ayı tepti derler bizimkiler:)
canım benım ne yanlıs anlaması. ben bekarken çok akıntım oldu dr catı muayenesı dedı asla cıkmam dedım:) bızım gelın ayy çok utanc verıcı çok zor vs demişti bana. ama kendı dr umdan cekınmedım. yanı aynı seylerı bende yasadım. ben asılama yaptıgımda kendımı hiç kasmadım ama dr umun kuzenı elıını ayagını baglayıp yapmıslar asılamasını. herkseın farklı seylerı var elbette ama kafamızda buyutmeyelım kızlar. ınan hiç bir sey anlatıldıgı gıbı zor değildir. toplumca felaket telallıgına bayılırız. ben artık kımseye fıkır sormuyorum cevremde. bu yuzden rahat ettım. sinek ısırır ayı tepti derler bizimkiler:)
Sıpa içeride keyiften uyuyordur, guzel haberlerle gel canım
tamam canım sen içini ferah tut bişey çıkmaz bak gör :))
kıslar bis geldik doktordannnn... 2761 gram çıktı sıpacık. doktorumuz bebeğin hareketlerinden ölçü almakta baya zorlandı. online olarak tekme yedim çok komikti. adamın tekmelerini izledik resmen. doktor çıkınca nasıl baş edeceksiniz dedi :) 4 kilo olursa normal tehlikeye girebilir. benim de düşünce sezerciğe kaymaya başlamıştı zaten :))
ahanda size son dombili halim
en koca gobuk benim isteeee
al canikom ilk foto benden ve goca göbeemdenn :))) :CüvCüv:
bu kocişin hedayesi
Bunlarda benim geçen hafta ki ofis hallerim :)))
Eki Görüntüle 22579
Eki Görüntüle 22580
Eki Görüntüle 22581
:CüvCüv:
ahanda buda benım göbüşüm:kedi: hehe bune hız demi
gulcan masallah canım gobegınee..
kızlar bız kaç sefer catala cıktık içimize neler sokuldu:) ben muayeneden falan korkmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?