2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tuba kızı uyuttun , bizi ziyarete mi geldin anacım , ne güzel bebişinle koklaşa koklaşa duruyorsun bizde acep nasıl doğursak diye dokuz doğuruyoruz ....

demekki sonda lavman falan çok da korkmamak lazım bence, ben tetanozdan öyle korkmuştum ki neredeyse o ağrıyı çekmeyim diye aşı olmayacaktım son anda.... insan gözünde büyüttükçe bence daha çok acı yaşıyor....

Ne bileyim anacım belki doğum zamanı daha farklı oluyodur. Tuba gelmiş ona soralım :))))

gulcan masallah canım gobegınee..
kızlar bız kaç sefer catala cıktık içimize neler sokuldu:) ben muayeneden falan korkmuyorum

Ela ile konuştum şimdi. Heyecan tavan yapmış normal olarak :)) korkuyorum biraz dedi. Dualarımız bekliyor. Hepinize selamları var bol bol

ayy dr un işi gucu yok kolunu bacagını mı sokacak yaa:) bızım ınsanımız bayılır abartmaya:) bana demırden spekulum lar takıp genıslettıler:) dusunun ıcınızde demir. ıcımdekı el olsun en aızndan soğuk değildir:)

meryemcim öyle diyolardı işte burada bi zamanlar yok kolmuş yok bacakmış he he :) Allahtan yaşayanlar anlatıyo da korkmuyoruz :)

Ah meryemcim bazen düşünüyorum , sakın yanlış anlama binbir zorlukla bebek sahibi olan insanlar var .. Bizlerin çoğu çok şükür istemiş olmuş , ya da kazayla neyse zorlukları çoğumuz görmediğimiz için konuşuyoruz işte , belki yaşasak bu ufak şeyler önemli gelmez ama işte yaşamadığımız için .Çoğu arkadaş gebeliğinden önce alttan muayene bile olmamış düşün yani gerisini ...

eee düşünsenıze zaten rahım agzı one gelecek çok içeri soksa bebek gelır elıne:) sacmalaık yanı

canım benım ne yanlıs anlaması. ben bekarken çok akıntım oldu dr catı muayenesı dedı asla cıkmam dedım:) bızım gelın ayy çok utanc verıcı çok zor vs demişti bana. ama kendı dr umdan cekınmedım. yanı aynı seylerı bende yasadım. ben asılama yaptıgımda kendımı hiç kasmadım ama dr umun kuzenı elıını ayagını baglayıp yapmıslar asılamasını. herkseın farklı seylerı var elbette ama kafamızda buyutmeyelım kızlar. ınan hiç bir sey anlatıldıgı gıbı zor değildir. toplumca felaket telallıgına bayılırız. ben artık kımseye fıkır sormuyorum cevremde. bu yuzden rahat ettım. sinek ısırır ayı tepti derler bizimkiler:)

Ben sana tamamen katılıyorum cnm çok güzel yazmışsın

Sana sonuna kadar katılıyorum , normal dedim önüne gelen kadınların hepsi normalde neler yaşadıklarını , şu an ne kadar zor durumda olduklarını anlattılar durdular , bir taneside demedi ki kendi annem dahil şöyle kolay oldu bööle atlattım diye , şimdi sezeryan olabilir diyorum yine kendi annem dahil neyse yapacak bişey yok , keşke normal olsaydı falan diyorlar eh be yani , düne kadar korkutmak için ellerinden geleni yaptılar korkmadım , şimdi de diğerini kötülüyorlar ...

Sıpa içeride keyiften uyuyordur, guzel haberlerle gel canım

tamam canım sen içini ferah tut bişey çıkmaz bak gör :))

kızlar az once geldim saglık ocagından. kalp atıslarını duydum kızımın çok şükür :asigim: ama hala tembeli hissetmedim. ebe uyuyor dedi:ecrin_bebek: . yüregime su serpildi valla. donuste manava ugradım kendime meyve ziyafeti yapmak üzere alışveriş yapıp geldim eve geldim bir güzel yiyorum cokacimcoook
benim panikten saglık ocagına gitmek aklıma gelmemişti bile, yazan herkese kocaman opuyorumnanaktan a.s.

oyy maşallah canım ne guzel tombiş olacak maşallah 4 kilo olursa zaten sezeryan yapıyor hep dr.lar. hayırlısı anacım

ahanda size son dombili halim
en koca gobuk benim isteeee

süpersiniz maşallah size de kocamanından

al canikom ilk foto benden ve goca göbeemdenn :))) :CüvCüv:

ay hepsi birbirinden güzel göbeklerin bayıldım maşallahhh

bu kocişin hedayesi

güle güle kullan canım ağırcana bişiye benziyoo bu valla hihoyyyt
ben de kocama alma filan dedim zaten çok masraf yaptık diye ama insan istiyo yine de fisfisfis

ne güzel rahat bir ofis ve keyifli pozlar vermişsin canım maşallah sana da

ahanda buda benım göbüşüm:kedi: hehe bune hız demi

amaninn gülcanın gobegi de gelmiş. pek tatlııı ben de çekiciiimm kıskandım :)) maşallah canım

gulcan masallah canım gobegınee..
kızlar bız kaç sefer catala cıktık içimize neler sokuldu:) ben muayeneden falan korkmuyorum

çatı muaynesinden ben de nedense hiç korkmuyorum. daha once alttan yapılan muaynelerden ne farkı var ki hiç tedirgin olmayın bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…