2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tuba gözün aydın , telaşını çok iyi anlıyorum hepimiz birbirimize moral veriyoruz ama kendi başımıza geldi mi de panikliyoruz ...

Evet rahat bir ofis hele de patronalr yokken daha da rahat oluyor :))

tubacım hoşgeldin hadi gözün aydın bak sıpanın bi tembelliği nasılda korkuttu herkes hey allahım yaa :))))) yinede aman iyi olsunda uyusun artık bol bol arada böle streste kaçınılmaz demekki :))))
kızlar bu arada bi telefon geldi gittim anam 5 sayfa konuşulmuş vır vır vır ne çene var be anacıımm :)))))) hadi onu boşvwer zaten 5 dk çatı muayenesinin kolla yapıldığını uyduranı merak edip güldüm.. ellerinden gelse çatı muayenesine bebeğin bizzat kendini sokup yapıyolar diceklermiş yarıldım yaa burda Allah sizi naapmasınn :))))))))))))))))

Tuba gözün aydın , telaşını çok iyi anlıyorum hepimiz birbirimize moral veriyoruz ama kendi başımıza geldi mi de panikliyoruz ...

Evet rahat bir ofis hele de patronalr yokken daha da rahat oluyor :))

iyi ki varsınız. gerçekten o panikle saglık ocagı aklıma bile gelmemişti. kocam da yok akşama. artık panikden napardım bilmem.

patronsuz ofis hakaten iyi oluyor, uzat bacaklarını bak keyfine :)

oyy pc başından kalkmak zorunda kaldım dogru düzgün kımseyede cvp yazamadım:sinifsinif:
çıkan arkıdışler cüle cüleee

tubacım senın yaşadıgının aynısını ben dün yaşadım moralım bozuldu nıye hareket etmıyo dıye şükür kı akşama coştu...seni çok ii anlıyorum ınsan panık oluyo hemen aklıma kötü şeyler gelıyo bışey mı ne oldu dıyeee..senınkıde akşama coşar bekleee

hoşbulduk canım. hiç şikayet etmiycem çok kıpırdayınca bir daha acıtsa da acıtsın canım kuzumm :)))

ben okumadım kaçırmışım onu :))) çatı muaynesi kolla mı yapılıyormuş!! yok artık nasılda uydurmuşlar :)))

Gamze , onu gülcanın bir arkadaşı söylemiş daha önceden ( bence korkutmak için söylemiş ) Gülayda yavrum inanmıştı o zamandan beri ne zaman açılsa muhabbet kol mu parmak mı oluyor , Gülay parmağı yiyene kadar kanaat getirmicek sanırım ....

aman allah kimseyi bu endişeye sokmasın çok kötü oluyor insan.
şimdi meyveleri götürdüm enerji depoladım akşama coşsun bi zahmet :))

öncelikle çıkan herkese iyi akşamlar hepiniz Allaha emanet olun kızlarr :))

puhhahaha öyle arkadşaım olsa varyaa nasıl yaparım yuvasını biliyonmuuuuuuu gösteririm kolmu parmakmı görür insanlar nekadar kolay konuşuyo atıp tutuyo beeee :)))))))

eşimin işi 6,30 da biter normalde ama o işkolik olduğu için en az 7,30 da çıkar ,çıksada telki sürekli çalar , dedim ki 9 gün kaldı bari beni sen alsan yine geç çıkıyor adam bu kadar uyuz ya ...şu zmaana kadar ya ben onun ofisine gittim ya da , kendim gittim eve ... Benim kocam tam dayaklık akşamda güya bana koolaylık yapıyor masadan sadece kendi tabaklarını alıp tezgaha koymuş, pazar günüde ütü yapıyor artık dedim ütüleyemem gömleklerini , ama benim bir tişörtüm vardı onu ütülememiş ... Allahım iyiki eline düşürmemiş beni diye şükrettim resmen ...

ayy bizdede oldu aynı muhabbet alıyo kol meafesndeki tezgaha koyuyo tabağını.. ay dedim ağır gelmesn sana okadar iş ben yaparım her çileyi çekerim... adam onuda yapmadı bidaha :)))))))))))) demek bi tişörtünü ayırmış senin ayıp yaa bu adamlar ne fenalar ya adamların nelerini yapıyoruz ufacık şeyleri bile yapmıyolarçok uyuzlar yaaaaa....klava:klava:klava:

yaa arkadaşlar bnmde kusuruma bakmayın bugün nezman pc başına geldiysem karnım ağrıdı ve kalkmak zorunda kaldım size yazamadan hakkınızı helal edin valla yaaa

ben deldim eve, kociş dışarı çıktı girdim hemen..

ay ilahi yasemin bayıldım valla lafına, nasıl güldüm evin içinde anlatamam... ben zaten inanarım canım hemen herşeye, el mi kol mu anlıcaz artık....

bu arada alt komşum da hamileydi arkadaşlar cuma günü artık 40 ı dolmuştu. ama hala doğum başlamamış.... doktor sen bu gidişle bu çocuk çıkmıcak içinden demiş ve sezeryan tarihi vermiş.....

tülay ben tüstüm sana, sen bizi nasıl bırakırsınnnnnnnnn yalnız..... ya canım vallla kalk bacım hemen bi tarafım ağrırsa, yoksa biz laptop başında doğuracaz bu gidişle....

Gamze kötü niyetinden değil iş yapmak için yaptığı için öyle oluyor , içinden gelse bulaşık mak. yerleştirir biliyorum ama yapıyormuş gibi yapmak için yapıyor , dağınıklık takıontım olmasa bende elimi değdirmicem valla ama geçen gün makineye çamaşırları attım evlendiğimizden beri söylüyorum çoraplarını top edip koyma diye , yine koyuyor geçen hiç açmadan attım çıkınca da gösterdim artık böyle yıkıcam haberin olsun diye ....Ya da oturma odasının ampulü patladı tam dört hafta bodruma inip yedek ampul alıp çıkmadı , ben cumartesi günü gittim aldım geldim koydum beyefendi ancak taktı

meraba kızlar nasılsınız kociş oğlanı parka götürdüde girebildim bu çocuğa bişi oldu ya paçamdan ayrılmıyo her tıkırtıdan korkuyo ağlamaya başlıyo aynı odada bile mutlaka elimi tutuyo böyle diildi 2 yaş sendromu dedikleri şeymi bu acaba bu kadar korkak olması hiç hoşuma gitmiyo umarım düzelir

yetişirim anacım eve geldim erişte yaptım karpuz kestim... akşam ki yemek tamam, üzerine peynir rendelerim şimdicik olur biter.... ay benimki de çok dağınık ya, top top çoraplardan dert etme hayatım ondan bi tane bende de var.... düzelmezler anacım analarının evinde ne gördülerse aynısına devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…