Tuba gözün aydın , telaşını çok iyi anlıyorum hepimiz birbirimize moral veriyoruz ama kendi başımıza geldi mi de panikliyoruz ...
Evet rahat bir ofis hele de patronalr yokken daha da rahat oluyor :))
tubacım hoşgeldin hadi gözün aydın bak sıpanın bi tembelliği nasılda korkuttu herkes hey allahım yaa :))))) yinede aman iyi olsunda uyusun artık bol bol arada böle streste kaçınılmaz demekki :))))
kızlar bu arada bi telefon geldi gittim anam 5 sayfa konuşulmuş vır vır vır ne çene var be anacıımm :)))))) hadi onu boşvwer zaten 5 dk çatı muayenesinin kolla yapıldığını uyduranı merak edip güldüm.. ellerinden gelse çatı muayenesine bebeğin bizzat kendini sokup yapıyolar diceklermiş yarıldım yaa burda Allah sizi naapmasınn :))))))))))))))))
oyy pc başından kalkmak zorunda kaldım dogru düzgün kımseyede cvp yazamadım:sinifsinif:
çıkan arkıdışler cüle cüleee
tubacım senın yaşadıgının aynısını ben dün yaşadım moralım bozuldu nıye hareket etmıyo dıye şükür kı akşama coştu...seni çok ii anlıyorum ınsan panık oluyo hemen aklıma kötü şeyler gelıyo bışey mı ne oldu dıyeee..senınkıde akşama coşar bekleee
Gamze , onu gülcanın bir arkadaşı söylemiş daha önceden ( bence korkutmak için söylemiş ) Gülayda yavrum inanmıştı o zamandan beri ne zaman açılsa muhabbet kol mu parmak mı oluyor , Gülay parmağı yiyene kadar kanaat getirmicek sanırım ....
eşimin işi 6,30 da biter normalde ama o işkolik olduğu için en az 7,30 da çıkar ,çıksada telki sürekli çalar , dedim ki 9 gün kaldı bari beni sen alsan yine geç çıkıyor adam bu kadar uyuz ya ...şu zmaana kadar ya ben onun ofisine gittim ya da , kendim gittim eve ... Benim kocam tam dayaklık akşamda güya bana koolaylık yapıyor masadan sadece kendi tabaklarını alıp tezgaha koymuş, pazar günüde ütü yapıyor artık dedim ütüleyemem gömleklerini , ama benim bir tişörtüm vardı onu ütülememiş ... Allahım iyiki eline düşürmemiş beni diye şükrettim resmen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?