hersey normal aslında. dun gittim dr.a 2512 gr ve 48 cm olmuş.
dogum poz.almış. dr.da dogum seklini bana bıraktı.
ben de normal cok istiyorum aslında ama korkuyorum biraz galiba
ya bu arada dr.bana dün ne şekilde dogum yapmak istedigine karar ver bir dahaki muayneye kadar dedi.
neye karar verecegimi bilmiyorum. birileri bana cesaret versin sezercik istiyo canım vaktini bilerek, hazırlanarak ve kolay olsun diye..
halsizlikmi desem karın ağrısımı kasık ağrısımı çözemedim kendimi bugün ondan cnm yaaaa
tubacım herşey müsait olursa normal yap bence ben öle istiyorum şahsen herşeyin doğalı her insan ın yaşaması gerekn bi hadise herkes yapıyooo bizde yaparızzz.Allah ın izniyle
hersey normal aslında. dun gittim dr.a 2512 gr ve 48 cm olmuş.
dogum poz.almış. dr.da dogum seklini bana bıraktı.
ben de normal cok istiyorum aslında ama korkuyorum biraz galiba
bunada katılıyorummm.. ben bugün hep tülaycııma katılmak istiyorum yaa :))))))))))aman be cnm gelcek geççek hepsi unutuluyo bebişini kucağına alıncaaa
yaw şu çatı konusuna son noktayı koymak ıstıyorum konuşulmuş yıne.... burda bu konunun bahsı geçmişti kol mu el mı bacakmı diye???ben arkadasıma sordum onun gebelıkte öle bı kontrol olmamış dogum zamanı olmuş onda da senı korkutmak ıstemem ama elın tamamı giriyo dedi...valla ben onun yalancısıyım ama kendısı benım çok yakın arkdasım öle yalan yada abartcak bi tip değil kendısı valla belkı doktordan doktora degışıyodur muayene şeklı bılemıyrum.....
slm kızlar...nasılsınız bakalım bugun ilk kez nst ye girdim minnoşumun kalbi pıt pıt :)
aqualotus2000 canım ismin gamzeydi dimi? benim bu konuda eksiğim var malesef
normal dogum istiyorum ve dedigin gibi dr.lar çok üşengeç bence. benimki de hiç cesaret vermiyor bana bırakıyor dogum şeklini. ee hal oyle olunca ben de araştırıp soruyorum her ne kadar çok okumayın densede insan duramıyor ki. o yuzden sizlere soruyorum. sizlerden aldıgım cesaretle kararımı vermek istiyorum açıkcası. bi ben dogurmucam ki
evet canım ben gamzee topiğin tek gamzesi benim bildiğim kadarıyla :)))
doktorlar için diğeri çok kolay neden seni cesaretlendirsinki eğer olacaksa bile bi sıkıntı yaşıcak olan sensin onluk bişiy yok.. en güzeli bişeyin yoksa normal.. korksanda korkmasanda bebeğin bir şekilde doğacak... doktora bakarsan seni yarın alır operasyona.. dediğim gibi bunları herşey normal seyretiği için söylüyorum.... özel durumu olan arkadaşlar kesinlikle bu konunun dışında alınmasınlar sakın... dediğim gibi son dakkaya kadar nolucak bilinmez ama normalden güzeli yok bence sonuna kadar zorlucam şansımı...... sende korkma.. ne analar neler doğuruyo millet ikizler doğuruyo bizim birer bebeğimiz karnımızda ve gelişimleride normale uygun gidiyo neden akışı bozalımki.... ?????
haklısın gamzecim
sen benden 1 gun ondesin bakalım kalan süreci nasıl tamamlayacagız?
gamzem alınmadım şeker nıye alınıyım kı benım adım geçmiş yazma ıhtıyacı hıssettım o yüzden yanı....dediğin gibi bişey gırcek çıkcak sonundakı mucıze yeter.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?