2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herhalde tubacım yaaa ne bilem paytak paytak yürüom bide

hadi ben mutfağa kaçtım soframı kurem gelirim yine

ii akşamlarrr

yaw şu çatı konusuna son noktayı koymak ıstıyorum konuşulmuş yıne.... burda bu konunun bahsı geçmişti kol mu el mı bacakmı diye???ben arkadasıma sordum onun gebelıkte öle bı kontrol olmamış dogum zamanı olmuş onda da senı korkutmak ıstemem ama elın tamamı giriyo dedi...valla ben onun yalancısıyım ama kendısı benım çok yakın arkdasım öle yalan yada abartcak bi tip değil kendısı valla belkı doktordan doktora degışıyodur muayene şeklı bılemıyrum.....

ya bu arada dr.bana dün ne şekilde dogum yapmak istedigine karar ver bir dahaki muayneye kadar dedi.
neye karar verecegimi bilmiyorum. birileri bana cesaret versin sezercik istiyo canım vaktini bilerek, hazırlanarak ve kolay olsun diye..

canım herzaman herşeyin doğalı diyorum ben.. çünkü adı üstünde doğal.. sezeryan çok zorunlu olmadıkça yada tedavili bir gebelik vs değilse son çare düşünülmeli.. doktorlar artık eskisi kadar cesaret vermiyolar normal doğuma.. çünkü onlar için kolay bekleme etme yok geliyo açıyo hoop çıkarıyo bebeği gidiyo.. kaç normal doğum yapabilcek kadın dokktorların bu üşengeçliği yüzünden sezeryan oldu kimbilir.. sezeryan olana saygım sonsuz bişi diyemem son dakikaya kadar bizede ne olacak belli olmaz.. ama herşey normalse öyle devam etmek en güzeli bence canım...

halsizlikmi desem karın ağrısımı kasık ağrısımı çözemedim kendimi bugün ondan cnm yaaaa

tülaycım sen yorulma yat dinlen bence nolurnolmaz sona geldik bi sürpriz olmasın canım yaa.....

tubacım herşey müsait olursa normal yap bence ben öle istiyorum şahsen herşeyin doğalı her insan ın yaşaması gerekn bi hadise herkes yapıyooo bizde yaparızzz.Allah ın izniyle

katılıyorum aynenn... :)))

hersey normal aslında. dun gittim dr.a 2512 gr ve 48 cm olmuş.
dogum poz.almış. dr.da dogum seklini bana bıraktı.
ben de normal cok istiyorum aslında ama korkuyorum biraz galiba

canım korkma epidural var bilmemne var korksanda korkmasanda bu bebek senden çıkacak.. şöyle düşün.. birinin öncesi sancılı diğerininnde sonrası.. sen karar ver :))

aman be cnm gelcek geççek hepsi unutuluyo bebişini kucağına alıncaaa
bunada katılıyorummm.. ben bugün hep tülaycııma katılmak istiyorum yaa :))))))))))

şekerim yaaa alınma hemen noktada koyma bi durrrr :)))) bırak işter çatı tavan kol bacak derken eğleniyoz gün dolduruyoz.. kim ne derse desin giren çıkan ne olursa olsun beni bağlayan ekkk şeyy sonunda viyaklicak olan o mucizeeee..... opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

aqualotus2000 canım ismin gamzeydi dimi? benim bu konuda eksiğim var malesef

normal dogum istiyorum ve dedigin gibi dr.lar çok üşengeç bence. benimki de hiç cesaret vermiyor bana bırakıyor dogum şeklini. ee hal oyle olunca ben de araştırıp soruyorum her ne kadar çok okumayın densede insan duramıyor ki. o yuzden sizlere soruyorum. sizlerden aldıgım cesaretle kararımı vermek istiyorum açıkcası. bi ben dogurmucam ki

evet canım ben gamzee topiğin tek gamzesi benim bildiğim kadarıyla :)))
doktorlar için diğeri çok kolay neden seni cesaretlendirsinki eğer olacaksa bile bi sıkıntı yaşıcak olan sensin onluk bişiy yok.. en güzeli bişeyin yoksa normal.. korksanda korkmasanda bebeğin bir şekilde doğacak... doktora bakarsan seni yarın alır operasyona.. dediğim gibi bunları herşey normal seyretiği için söylüyorum.... özel durumu olan arkadaşlar kesinlikle bu konunun dışında alınmasınlar sakın... dediğim gibi son dakkaya kadar nolucak bilinmez ama normalden güzeli yok bence sonuna kadar zorlucam şansımı...... sende korkma.. ne analar neler doğuruyo millet ikizler doğuruyo bizim birer bebeğimiz karnımızda ve gelişimleride normale uygun gidiyo neden akışı bozalımki.... ?????

haklısın gamzecim
sen benden 1 gun ondesin bakalım kalan süreci nasıl tamamlayacagız?

gamzem alınmadım şeker nıye alınıyım kı benım adım geçmiş yazma ıhtıyacı hıssettım o yüzden yanı....dediğin gibi bişey gırcek çıkcak sonundakı mucıze yeter.....

haklısın gamzecim
sen benden 1 gun ondesin bakalım kalan süreci nasıl tamamlayacagız?

canım inan ne korkum ne bir endişem var hatta içinizde en rahat benim galiba doğum çantam bilem yok dahaa kaydirigubbakcemile3
herşey Allahtan alnımıza yazıldı bi şekilde günde geçicek haftada dolucak bebeke gelicek.. tek temennim sağlık sağlık sağlıkkkk.... bebeğim huruzla büyüsün.... iyi olsun en önemlisi bu yaa.. başta aile yüzünden kızmı erkekmi stresi oldu o oldu bu oldu ama şükür sona çokaz kaldı.... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...... sen hangi şehirdesin doğumun özelmi olacak sskmı canım?

gamzem alınmadım şeker nıye alınıyım kı benım adım geçmiş yazma ıhtıyacı hıssettım o yüzden yanı....dediğin gibi bişey gırcek çıkcak sonundakı mucıze yeter.....

son noktayı koyiyim deyince aha dedim valla gülcan alcek noktayı orta yerime koyacakk :)))) ya işte bilen var bilmeyen var herkes merakını bi şekilde gidercek doktorlarda o muayeneyi yapacakk :))) zaman az kalınca gündem birden nasılda değişiyo demi yaa....

ben izmirdeyim canım kent hast.de olacak dogumum ozelde.

dogum cantası falan hersey hazır benim.

bi tek seker cikolata alıcam ve ev temizliği var o kadar.

geçenlerde okudum sen mugladasın hatta alısveris icin izmire gelip gittin galiba dimi?

sen nerede yapacaksın dogumu?

tubacım tabıkı karar senın normal yada sezeryan için hakkında hayırlısı ne ise o olsun nasılsa öle yada böle çıkacak bi şekılde anladıgım kadarıyla normal istiyosun galıba ama cesaretın yok...her ıkı dogumunda kendıne göre avantajları var ama tabıkı en güzelı normal dogumdur harelde düşünsene yeryüzüne gelen ınsan sayısını kım bılır kaç mılyar ınsan geldı geçti bukadar çok kötü bişey olsaydı ınsanoglu bukadar çogalırmıydı.....hayatta hangı acıları dayanmıyozkı bence bunlar gerçekten hiç bişey değil uzun süren günlercecekcegımız bı acı degıl en yogun olarak 3-4 saat çekılcek belkı okdar bıle sürmez....benımde normal dogum ıle bazı korkularım var onlarda bazı şeylerı bılmedıgımız için.ben kdogum acısına katlanırım ondan şüphem yok ama nasıl olcak diye sancıları merak edıyorum yaaa anlayamazsam falan dıye abuk sabuk şeyler düşünüyom..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…