gamze dr.un ismi ne senin? ege saglıgın dr.u degil galiba
canım aslında ben urfada yasıyorum.ama hamileliğimi yatarak gecirdiğim için ailemin yanına geldim izmire sağolsun annem baktı hep bana.hatay tarafında oturduğumuz için uzak dedim.salihacım hoşgeldin sen nerde yaşıyosun neden uzak kalıyo sana ikiside...
canım özelden yazıdm doktorun adını burdan vermiyim deidm şimdi bazıları bişiler anlatmıştı geçmişte bazı doktorlarla ilgili yazmasam daha iyi olur diye yazmadım... bu arada sen neden % 80 ödiceksin onu anlamadım?? bide belki ben hastane dışından biriyim diye öyle fiyat vermişlerdir sen sonuçta o hastanenin doktoruna gidiyosun belki ondandır... ayrıca uçar asenada o diğer dr gibiyse ki korktuğum şeyde bu zaten hiçbi kıymeti yok dr değiştirmenin...
tubacım namık beye ulasmak zor ama kendisi riskli gebeliklerde ızman bir dr ben cok arastırmıştım.serkilaj zamanı ama kent ciğlide ve bize cok uzak gelmişti vazgecmiştim.gerçi şimdi ege ünv.gidiyorum o da uzak ama mecburen gidiyorum.
haklısın tabi canım bencede dr ulaşmak cok önemli.tlini vermese insan panik olur herhalde.
canım aslında ben urfada yasıyorum.ama hamileliğimi yatarak gecirdiğim için ailemin yanına geldim izmire sağolsun annem baktı hep bana.hatay tarafında oturduğumuz için uzak dedim.
tmm ben bakayım şimdi mesaja haklısın sakıncalı olabilir yazmak bazen. ben dogumdan once ozel sig. yaptırdım. anlaşma geregi %80 sigorta, %20 ben oduyorum. tam tersini yazmışım yukarda az once pardon :) ama fiyatı gidince sorarım yine sana iletirim. sen dr. konusunda yap araştırmanı içne sinmesi çok onemli, seni rahat ettirmesi. ona gore kararını verirsin artık.
namık beyin uzmanlıgına, tecrubesine ve başarısına diyecek lafımız olamaz haşa :))
ama demin saydıgım sebeplerle ben tercih etmedim. zaten pinpirigim, aklıma bir sey takılıp, sıkıntım olursa hemen kendi dr.umu arayıp sorabiliyorum. ama oteki turlu acil bir durum oldu cebini vermiyorsa dr, ulaşmak çok zorsa..bana gore degil.
kızlar ben kaçayım artık bugun forumun nobetciligini yaptım resmen.
kociş de olmayınca sıkıntıdan kendimi buraya vermişim saat kaç olmuş :))
opuyorum sizi, yarın gorusuruz
iyi, rahat uykularr
anladım canım sağlıkla kucakla işallah meleğini zor geçmiş hamileliğin kıyamam yaa ama neyse yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek tam olarak bu işt
cok sağol inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi:))
slm kızlar oh ohoh baya kalabalıkmışız maalesefki bugünde biz arkadaşlara gitmiştik.....emelden msj geldi hemen aradımmm... sırf size haber vermek için girdim gelir gelmez... kızlar emelin bugün kontrolü vardı..nst sancısı çıkmışş.. doktoru yatırmış şuan hastanede...sabah tekrar nst ye bağlanıcak sancılar devamsa sezeryana girecek 8.30 gibi doktor demiş senin oğlan aceleci gelmek istiyor...kızlar emelin resmen sesi titriyordu...yüreklendirmeye çalıştımm biraz ama dua edelim kolaylıkla kurtulsunn... inşlhh... sabah görüşüp tekrar sizlere haber veririmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?