2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ben Emel'i atlamışım, kaç haftalıktı???? normal sezeryan?? Allah ona da kolaylık versin.Ufff yaa tek tek geliyor bebişler beni de gittikçe heycan basıyor..
Kızlar geç yazıyorum sorry ama bir yandan da dünü okuyorum

Yaa ben Emel'i atlamışım, kaç haftalıktı???? normal sezeryan?? Allah ona da kolaylık versin.Ufff yaa tek tek geliyor bebişler beni de gittikçe heycan basıyor..
Kızlar geç yazıyorum sorry ama bir yandan da dünü okuyorum

gamma,hilkam,huysuz,msms,renklikar,zeytingözlü ben kaçar babişko uyandı ben ona hazırlayayım kahvaltı sonra bir ara yine gelmeye çalışırım.

Diğer uykucular hadi kalkın bakem bakın buradakiler sizi bekler..

Günaydın kızlar.Emelin doğum yapacağına inanamıyorum.Aramızda 1 hafta vardı.Sıra bana geliyor galiba.Ben de bugün nst ye gircem.Heyecenlendım şimdi

Akşam yatmışım , yine bir kere wcye kalktım sonra geri yattım , sabah uyandığımda kendimi sağ tarafa yatmış şekilde buluyorum çok komik , oğlumda o tarafa kayıyor , sola dönüyorum sola kayıyor çok güzel ya , Bir daha tekrar bu duyguları yaşarmıyım bilmiyorum ama her sabah bu mucizelerle uyanmak , paha biçilmez ....

günaydın kızlar...

elaya Allah kolaylık versin.....

emel de inşallah biraz daha bekler ve 37 yi bitirir inşallah...

gunaydin herkese,
gecmisi okuduk anca bitirdik

demek emel de bugun dogum yapabilirmis, allah hem emele hem elaya yardim etsin bebeklerine saglikla kavussunlar insallah. of boyle dogum haberleri dogum tarihleri geldikce beni de heyecan basiyor :)))
bizde bu aksam 4 te doktora kontrole gidiyoruz. bakalim dogum hakkinda bisey dicek mi bu sefer, henuz bende nst ye felan girmedim hic ama su ana kadar hic oyle kasilma sanci felanda yasamadim.

gulaycim esim dun aksam diyor ki ben ankarayi ozledim gitsek mi, sen su an yolculuk yapabilir misin
bende bu hafta sonu olursa gidebiliriz sanirim hem ben yasemin ve gulayi gorurum belki dedim :)))

daha kesin bisey konusmadik ama belki haftasonu gelcez oraya.

günaydın arkadaşlaaar.
valla ela bugün saat dokuzda hastaneye gidecekti öğlen alacaklardı bebeği.
emeli bak şimdi öğrendim ama o da 37.haftasında idi bildiğim.
benim tarih 28/08/2009 biliyonus dimi dün belli oldu.bu arada plasenta yaşlanmış bebek hiç kilo almamış üzüldüm

kızlar albumume yeni resmimi ekledim, bir de paşabahçeden aldığım oda süsünü de ekledim.... bakmak isterseniz belki süse, fikir edinirsiniz.

gulaycim masallah gobuse, Ruzgar baya buyumus bence. gobuk artik ben burdayim diyor resmen :)

oda susleri de cok guzel, bende gidip bakicam pasabahceye. bu aksam vakitlice cikarsak dogum kursundan ugrayabilirim.

ayfercim gunaydin, hayirli olsun dogum tarihiniz belli olmus. insallah sag salim acisiz kavusursun bebisine.
artik sira yavas yavas bize geliyor

canım çok az kalmış üzülme yeğenimde de olmuştu yaşlanma ama kilosu iyi doğmuştu doğuma kadar alır biraz daha

gulay masallah az kılo almana ragmen karnın oyle çok kucuk değil. stıcker lar da çok guzel gule gule kullanın kızın la

ebru bugun pek vakıtlı cıkamayacagız sanırım. ek derste var bugun. anestezı dersı için maıl geldı aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…