2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ebru bugun pek vakıtlı cıkamayacagız sanırım. ek derste var bugun. anestezı dersı için maıl geldı aldın mı

aaa dogru meryemcim, bugun ek derste var. normalde erken bitiyordu dersler ama bu sefer heralde 7 bucugu gecer. neyse baska sefere artik

bu arada saka maka bi dersimiz kaldi bundan haric. ilk gun biz son dersi goremeyiz demistik ama gorcez sanirim allahin izniyle :)

günaydın cancanlarrrr... geçmişi okuduk geldik.
ela 12 de girecekti sanırım allah yardımcısı olsun hemencik ayaklansın inşallah.
emelcim ya sezeryan ihtimali varmış bugün hayırlısı olsun inşallah allah yardımcısı olsun.
gülay fit anne seni yaaaa. giymiş strech kotları utanmadan cıkcık :)
ayferim hayırlı olsun canım sezeryan tarihi alınmış...
ebrucum güzel haberlerle gel canım yarın inşallah. alişcik ne kadar büyümüştür kim bilir

canım çok az kalmış üzülme yeğenimde de olmuştu yaşlanma ama kilosu iyi doğmuştu doğuma kadar alır biraz daha

Ayfer , geçmişte okudum doğum tarihiniz belli olmuş , hayırlı olsun canım ... Sen de kavuşacağın tarihi bilenlerdensin ne güzel :)

ah sağolsun kızlar ya.dediğiniz gibi tarih belli olunca başka bir heyecan oluyor:) yaşlanma olayına gelince genelde olabiliyormuş ama erken sanki iki haftadır vardı artmış.olsun canım sağlıkla gelsinlerde.

kızlar teşekkür ederim göbüş için, evet büyüdü artık karnım... eee kız oldu iki kilo , yeri dar olmasın rüzgar hanımın yoksa mazallah kaburgalarımı oyarrrr...

ayfercim tarihin hayırlı olsun canımmmm...

kızlar yalnızca okuyabiilcem acil işlerim var yetiştirmeye çalışıyorum.... kusura bakmayın....

vallaa ebru son ders çok uzak gelıyordu. ama 7 gun sonra oda bitiyor:) son dersten sonrada bırkaç hafta daha gecırırsek harıka olur:)

kızlar günaydınn.. emellin sancılar devam ediyormuş doktoru 11 de sezeryana alıcakmışş dua edelimm... çok heyecanlandım bende yaa....ama bebeğin kilosu gayet iyi maaşallahh..3.370 kg olmuş bakalım doğunca değişecekmii... öğlenden sonra araraımm sizlere haber veririm...
rabbim elenında yardımcısı olsun.....ayyyyy sıra bize mi geliyor ne....delikafadulden

ayfer canım senınde kavusma gunun belli çok sukur. sağlıkla sorunsuz bır sekılde kucagına al inşallah

Allah emelinde yardımcısı olsun. sabah ela ya mesaj gönderdım çok heyecanlıymıs. dua edın dıyor..

ay kızlar bugün iki doğum birden süper... emelin bebişine maşallah kilosuna...bakalım ben de merak ediyorum görümceminki 300 gram değişmişti, artmıştı....

canım saol haber verdiğin için. allahım hepsinin yardımcısı olsun.

bu arada bu kordon meselesini ben doktoruma sordum. radyologlar çoğunlukla yanılabiliyor dedi. boyunda gördükleri kordon her zaman dolanmış demek değildir dedi. benim birçok hastamı o nedenle sezeryana aldık ama dolanma falan yoktu dedi. ayrıca çok takip edildikten sonra tehlike unsuru değil dedi canım.

Canımın içi merak etme paşa bir gelsin sen onu güzel güzel beslersin sütünle hemencecik kilo alır. Bi arkadaşın bebişi yeni 2900 dogdu emiyor maşallah 1 ayda 2 kilo aldı..

Gülay ellerine saglık çok güzel olmuş kapı süsü, bu arada rafındaki çicek ve çercevelerimiz aynı :) kızımın odasının resimlerini çektim ama bi türlü ekleyemedim orda sen de fark edersin :)9

Maşallah emelin bebişine.

Allah emelinde yardımcısı olsun. sabah ela ya mesaj gönderdım çok heyecanlıymıs. dua edın dıyor..

Allah Emel'e de Ela'ya da yardım etsin hayırlısyla alsın bebeklerini kucaklarına :Saruboceq: ne kadar heyecanlıdırlar şimdi

herkese günaydın güzel anneler

direk konuya giriyorum
amaninnnn emel sancılanmış da doguracakmış
allah kurtarsın çabucak sağlıkla kavuşsun bebegine
sabah sürprizi oldu bu delikafadulden
haberlerini bekliyoruz

bahar ayyy acaba biizmkindede kordon değilmiydi....CADIARZU keşeke öyle olsa...işte özel hastane olunca insanın aklına gelmeyen kalmıyor.. diyorumki benim doğum bayrama geliyor...doktorda normal istediğimi biliyor.... ve bizim doktorun hiç bayramda doğum yapacak hastası yok...herkesi bi şekilde ikna etmiş sezeryana...acaba başka bir doktoradamı gitsemm... ayyy bu kadar ay okadar emek verdik.... sağol canım yaa.. artık hayırlısı....:kedi:

canım ya hani caydırmak için o kadar abartacaklarını sanmam ama benim doktorumun da söylediği bu yani. senin doktorun 4 boyutluda mı gördü kordonu? benim doktor 2 boyutluda belli olmaz dedi çünkü canımcım. yani doktorlar dolanmamış kordonu dolanmış zannediyorlarmış. ayrıca benim iş arkadaşımın eşine de aynı şeyi söylediler tosuncuk gibi kızı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…