ebru bugun pek vakıtlı cıkamayacagız sanırım. ek derste var bugun. anestezı dersı için maıl geldı aldın mı
gulaycim masallah gobuse, Ruzgar baya buyumus bence. gobuk artik ben burdayim diyor resmen :)
oda susleri de cok guzel, bende gidip bakicam pasabahceye. bu aksam vakitlice cikarsak dogum kursundan ugrayabilirim.
ayfercim gunaydin, hayirli olsun dogum tarihiniz belli olmus. insallah sag salim acisiz kavusursun bebisine.
artik sira yavas yavas bize geliyor
canım çok az kalmış üzülme yeğenimde de olmuştu yaşlanma ama kilosu iyi doğmuştu doğuma kadar alır biraz daha
Ayfer , geçmişte okudum doğum tarihiniz belli olmuş , hayırlı olsun canım ... Sen de kavuşacağın tarihi bilenlerdensin ne güzel :)
kızlar günaydınn.. emellin sancılar devam ediyormuş doktoru 11 de sezeryana alıcakmışş dua edelimm... çok heyecanlandım bende yaa....ama bebeğin kilosu gayet iyi maaşallahh..3.370 kg olmuş bakalım doğunca değişecekmii... öğlenden sonra araraımm sizlere haber veririm...
rabbim elenında yardımcısı olsun.....ayyyyy sıra bize mi geliyor ne....delikafadulden
kızlar günaydınn.. emellin sancılar devam ediyormuş doktoru 11 de sezeryana alıcakmışş dua edelimm... çok heyecanlandım bende yaa....ama bebeğin kilosu gayet iyi maaşallahh..3.370 kg olmuş bakalım doğunca değişecekmii... öğlenden sonra araraımm sizlere haber veririm...
rabbim elenında yardımcısı olsun.....ayyyyy sıra bize mi geliyor ne....delikafadulden
Canımın içi merak etme paşa bir gelsin sen onu güzel güzel beslersin sütünle hemencecik kilo alır. Bi arkadaşın bebişi yeni 2900 dogdu emiyor maşallah 1 ayda 2 kilo aldı..günaydın arkadaşlaaar.
valla ela bugün saat dokuzda hastaneye gidecekti öğlen alacaklardı bebeği.
emeli bak şimdi öğrendim ama o da 37.haftasında idi bildiğim.
benim tarih 28/08/2009 biliyonus dimi dün belli oldu.bu arada plasenta yaşlanmış bebek hiç kilo almamış üzüldüm
Allah emelinde yardımcısı olsun. sabah ela ya mesaj gönderdım çok heyecanlıymıs. dua edın dıyor..
ay kızlar bugün iki doğum birden süper... emelin bebişine maşallah kilosuna...bakalım ben de merak ediyorum görümceminki 300 gram değişmişti, artmıştı....
canım saol haber verdiğin için. allahım hepsinin yardımcısı olsun.
bu arada bu kordon meselesini ben doktoruma sordum. radyologlar çoğunlukla yanılabiliyor dedi. boyunda gördükleri kordon her zaman dolanmış demek değildir dedi. benim birçok hastamı o nedenle sezeryana aldık ama dolanma falan yoktu dedi. ayrıca çok takip edildikten sonra tehlike unsuru değil dedi canım.
bahar ayyy acaba biizmkindede kordon değilmiydi....CADIARZU keşeke öyle olsa...işte özel hastane olunca insanın aklına gelmeyen kalmıyor.. diyorumki benim doğum bayrama geliyor...doktorda normal istediğimi biliyor.... ve bizim doktorun hiç bayramda doğum yapacak hastası yok...herkesi bi şekilde ikna etmiş sezeryana...acaba başka bir doktoradamı gitsemm... ayyy bu kadar ay okadar emek verdik.... sağol canım yaa.. artık hayırlısı....:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?