4 boyutluydu canım...:kedicanım ya hani caydırmak için o kadar abartacaklarını sanmam ama benim doktorumun da söylediği bu yani. senin doktorun 4 boyutluda mı gördü kordonu? benim doktor 2 boyutluda belli olmaz dedi çünkü canımcım. yani doktorlar dolanmamış kordonu dolanmış zannediyorlarmış. ayrıca benim iş arkadaşımın eşine de aynı şeyi söylediler tosuncuk gibi kızı oldu.
canım zaten emel ilk bbeğini sezeryanla doğurmuştu.. 2. bebeğinide sezeryanla almak üzereler.. ayy rabbim yardımcısı olsunn...:Saruboceq:asos1980 canım emel normal mi istiyordu? yoksa sezeryan mı?
günaydın gülcan....amin......evet 2 erkek................günaydınlar
amaninnnn emelde doguruyormuş çok heyecanlandım ayyy rabbım emelede elayada yardım etsın
bugun ıkı bebiş birden gelıyo
kızlar bende dün bi enerji vardı korktum kendimden doğurucammı diye.... yatak odasına bi girdimm tam girdimm bütün çekmeceleri boşalttımm düzelttimm... ben biraz çöpcüyümde kıyamam bişey atmaya bitmiş pafüm şişeleri... bozuk çakmak vs... kullanmadığım kozmetik ürünler.....hepsini attıımm 1 koca poşet çöp doldu...ama heryer temizlendi....ve o sıkıştırmalı poşetlerden almıştımm dolapta duruyorduu onlarad bişeyler doldurdumm baya yer açıldı... ohh tertemiz oldu odam.. şimdi sıra salonda... kitaplıkta düzenlmeler yapmalıyımm... geçen hafta mutfak dolaplarının içini yapmıştımm... alışverişte bitti sayılır .. kimseye rezil olmadan çekmecelerimi düzene soktumm yaa içim rahatladı valla....
al benden de o kadar dün yatağın altını boşalttık yardımcıyla onları ayır,yerleştir,çamaşır,yemek offf canım çıktı şimdi sırada mutfak dolabı ve duvarlar var.kızlar bende dün bi enerji vardı korktum kendimden doğurucammı diye.... yatak odasına bi girdimm tam girdimm bütün çekmeceleri boşalttımm düzelttimm... ben biraz çöpcüyümde kıyamam bişey atmaya bitmiş pafüm şişeleri... bozuk çakmak vs... kullanmadığım kozmetik ürünler.....hepsini attıımm 1 koca poşet çöp doldu...ama heryer temizlendi....ve o sıkıştırmalı poşetlerden almıştımm dolapta duruyorduu onlarad bişeyler doldurdumm baya yer açıldı... ohh tertemiz oldu odam.. şimdi sıra salonda... kitaplıkta düzenlmeler yapmalıyımm... geçen hafta mutfak dolaplarının içini yapmıştımm... alışverişte bitti sayılır .. kimseye rezil olmadan çekmecelerimi düzene soktumm yaa içim rahatladı valla....
Dur canım gideyim diger bilgisayar atayım resimleri bu kadar tembellik yeterbetülcüm emziğim de nuby canım "doğal form emzik" modelini aldım canım... bpasız mış bu da:)
bu arada küçültebilirsen ve eklersen odanın resimlerini merak ettim bakarım tatlım.....
Kızlar doğumdan sonra annesi yanında kalacak olan var mı? benim annem gelecek normal olursa 20 gün falan kalsın istiyordum ama sezeryan olursa 40 ım çıkana kadar yanımda kalsın istiyorum sizce bu uzun bir süre mi , yani bencillik mi etmiş olurum .
Kızlar doğumdan sonra annesi yanında kalacak olan var mı? benim annem gelecek normal olursa 20 gün falan kalsın istiyordum ama sezeryan olursa 40 ım çıkana kadar yanımda kalsın istiyorum sizce bu uzun bir süre mi , yani bencillik mi etmiş olurum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?