2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar
amaninnnn emelde doguruyormuş çok heyecanlandım ayyy rabbım emelede elayada yardım etsın
bugun ıkı bebiş birden gelıyo

betülcüm emziğim de nuby canım "doğal form emzik" modelini aldım canım... bpasız mış bu da:)

bu arada küçültebilirsen ve eklersen odanın resimlerini merak ettim bakarım tatlım.....

kızlar bende dün bi enerji vardı korktum kendimden doğurucammı diye.... yatak odasına bi girdimm tam girdimm bütün çekmeceleri boşalttımm düzelttimm... ben biraz çöpcüyümde kıyamam bişey atmaya bitmiş pafüm şişeleri... bozuk çakmak vs... kullanmadığım kozmetik ürünler.....hepsini attıımm 1 koca poşet çöp doldu...ama heryer temizlendi....ve o sıkıştırmalı poşetlerden almıştımm dolapta duruyorduu onlarad bişeyler doldurdumm baya yer açıldı... ohh tertemiz oldu odam.. şimdi sıra salonda... kitaplıkta düzenlmeler yapmalıyımm... geçen hafta mutfak dolaplarının içini yapmıştımm... alışverişte bitti sayılır .. kimseye rezil olmadan çekmecelerimi düzene soktumm yaa içim rahatladı valla....

Kızlar günaydınnnnnnnn.

ınanmıyorumm ya Emeldemi doğum yapıcak bugün. Ela'yı biliyorduk ama Emel hakkaten sürpriz oldu. ıkiside sağ salim kurtulur inş. Rabbim yardımcıları olsun. Çok güzel birgünnnnnn :lepi:

4 boyutluydu canım...:kediazartesi tekrar gidicez bakalımm son durum ne...inşlhh benimkide tosuncuk olu yaa... belemirden haber alan yok demi onunda kordon yüzünden erken aldılar bebeğini...

asos1980 canım emel normal mi istiyordu? yoksa sezeryan mı?
canım zaten emel ilk bbeğini sezeryanla doğurmuştu.. 2. bebeğinide sezeryanla almak üzereler.. ayy rabbim yardımcısı olsunn...:Saruboceq:
günaydınlar
amaninnnn emelde doguruyormuş çok heyecanlandım ayyy rabbım emelede elayada yardım etsın
bugun ıkı bebiş birden gelıyo
günaydın gülcan....amin......evet 2 erkek................gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
tülay yok bugünn.....:uhm:...........

Ayfercim hayırlı olsun bacım sezeryan tarihiniz. Bebişin kiloda iyidir sen merak etme. Zaten çıkınca senin sütünden daha çok kilo alıcak

Gülaycım manken gibisin kıs maşallah göbüşe.

iyi yapmısın aysecım ellerine saglık işler güçler bitiyo artık....ben hiç bişey saklamam öle hemen atarım sonra tanınşırken çok zor oluyo:umursamaz:

Günaydın özge , Günaydın Gülcan keyifler nasıl ?????

Asos iyi yapmışsın ıvır zıvırı toplamakla , tozdan daha çok göze batıyor dağınıklık , darısı başıma bende bu pazar yaparım diyorum inşallah ...

al benden de o kadar dün yatağın altını boşalttık yardımcıyla onları ayır,yerleştir,çamaşır,yemek offf canım çıktı şimdi sırada mutfak dolabı ve duvarlar var.

betülcüm emziğim de nuby canım "doğal form emzik" modelini aldım canım... bpasız mış bu da:)

bu arada küçültebilirsen ve eklersen odanın resimlerini merak ettim bakarım tatlım.....
Dur canım gideyim diger bilgisayar atayım resimleri bu kadar tembellik yeter

sağol yasemin darısı san valla...
ohh ne güzel millette abla var bizde....:umursamaz: vala artık hiç umrumda değil şu sezeryan tarihim belli olsun sonra kadın alacağım bi gün eve ...buzdolabınada yiyecek bişeyler hazırlayıp attımmı değmeyin keyfime...

Öğrenmesi gerekli, biliyorum; tüm insanların dürüst ve adil olmadığını.
Fakat şunu da öğret ona; her alçağa karşılık bir kahraman, her bencil politikacıya karşılık kendini adamış bir lider vardır.
Her düşmana karşılık bir dost olduğunu da öğret ona.
Zaman alacak biliyorum. Fakat eğer öğretebilirsen ona, kazanılan bir doların bulunan beşinden daha değerli olduğunu öğret.
Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve hem de kazanmaktan neşe duymayı.
Kıskançlıktan uzaklara yönelt onu.
Eğer yapabilirsen, sessiz kahkahaların gizemini öğret ona.
Bırak erken öğrensin zorbaların görünüşte galip olduklarını.
Eğer yapabilirsen, ona kitapların mucizelerini öğret.
Fakat ona sessiz zamanlar da tanı. Gökyüzündeki kuşların, güneşin yüzü önündeki arıların ve yemyeşil yamaçtaki çiçeklerin ebedi gizemini düşünebileceği.
Okulda hata yapmanın hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu öğret ona.
Kendi fikirlerine inanmasını öğret, herkes ona yanlış olduğunu söylediğinde dahi.
Nazik insanlara karşı nazik, sert olanlara karşı da sert olmasını öğret ona.
Herkes birbirine takılmış bir yönde giderken, kitleleri izlemeyecek gücü vermeye çalış oğluma.
Tüm insanları dinlemesini öğret ona. Fakat tüm dinlediklerini gerçeğin eleğinden geçirmesini ve sadece iyi olanları almasını da öğret.
Eğer yapabilirsen, üzüldüğünde bile nasıl gülümseyeceğini öğret ona.
Gözyaşlarında hiçbir utanç olmadığını öğret.
Herkesin sadece kendi iyiliği için çalıştığına inananlara dudak bükmesini öğret ona ve aşırı ilgiye dikkat etmesini.
Ona kuvvetini ve beynini en yüksek fiyatı verene satmasını, fakat hiçbir zaman kalbi ve ruhuna fiyat etiketi koymamasını öğret.
Uluyan bir insan kalabalığına kulaklarını tıkamasını öğret ona. Ve eğer kendisinin haklı olduğuna inanıyorsa dimdik dikilip savaşmasını öğret.
Ona nazik davran, fakat onu kucaklama. Çünkü ancak ateş çeliği saflaştırır.
Bırak sabırsız olacak kadar cesarete sahip olsun. Bırak cesur olacak kadar sabrı olsun.
Ona her zaman kendisine karşı derin bir inanç taşımasını öğret. Böylece insanlığa karşı da derin bir inanç taşıyacaktır.
Bu büyük bir taleptir, ne kadarını yapabilirsen bir bak bakalım..

Oğlum.O, ne kadar iyi, küçük bir insan

Abraham Lincoln (Oğlunun öğretmenine yazdığı mektup)

Günaydın kızlar. ıki doğum haberi bekliyoruz ne heyecanlı. ınşallah sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar. Biizimde son 6 gün geri sayım başladı. Ayfer hayırlı olsun canım sende öğrenmişsin doğum tarihini. Çok yoğunluk var evde. Annem geldi dün temizlikçi aldık. Akşama benimde bir ağrı tuttu. Sanırım ayaktaa çok kalmışım. Eşimde korktu hazır olalım dedik. Şimdi iyiyim çok şükür.

Kızlar doğumdan sonra annesi yanında kalacak olan var mı? benim annem gelecek normal olursa 20 gün falan kalsın istiyordum ama sezeryan olursa 40 ım çıkana kadar yanımda kalsın istiyorum sizce bu uzun bir süre mi , yani bencillik mi etmiş olurum .

oy oy evin isi bitmez kizlar, bizde o kadar temizlik yaptik hala biseyler var, benim canta hazitlancak, alisin bi kac parca esyasi ve battaniyelerini yikadim onlar utulenecek. lambalar silincek. falan filan ve bugun temizlige gelecek bayan hastalanmis grip olmus gelemiyor
artik bisekilde halletcez.

kizlar yaaa benim bebek baya yukarda, hic sancim kasilmamda yok. dogmaya pek niyeti yok gibi geliyor bana. ya 40. haftayi gecirirse

Yasemincim bende öyle istyorum en azından 40ı çıksın diye ama anneciğimi de zora sokmak istemiyorum. Çünkü 65 yaşında dizlerinde kireçleme falan var. Sürekli ayakta duramaz. İlk hafta eşim yıllık izin kullanacak onun bayağı bir yararı olur. Hatta hastanede de eşimin yanımda kalmasını istiyorum ama bebeği nasıl tutar orası şüpheli.

benim annemde bir sure kalacak yasemincim yanimda
niye bencillik olsun ki emin ol o da torunundan ayrilmak istemicek zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…