bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve eşim izne ayrıldığı halde beni evde yalnız bırakıp denize gitti
çok üzüldüm, canım çok sıkıldı
akşama çıkarız dışarı diyo bide
Kızlar belki okumuşsunuzdur bir topik vardı , lohusalıkta sinir bozan şeylermiydi neydi , orada da sık sık bayanların söz ettiği durum çocuk kucağına bebeği vermeye çalışmak birde bebeği öpmek ... Bazı kadınlar kendi çocukları bebekleri kıskanmasın diye yanlışda olsa bebeğe sahip çıksın diye böyle davranıyorlar , halbuki kendi de anne olmuş birinin bu kadar aciz varlıkları çocuk eline vermesi beni üzüyor . Bir de bebeğin annesi babası olmayan kişilerin şapur şupur öpmesi , ellerini öpmesi sinir bozucu ...
valla benim kocam hayatta opturmez bebegimizi kimseye
temizlige gelen kadin grip oldum bugun gelmiiim yarin ya da cuma geleyim demis esimin dedigi bu haftayi birak onumuzdeki haftada gelmesin.
sana da grip mrip bulastirir , mikrop bu hemen gecer felan dedi. o derece hassas yani bu konularda
valla benim kocam hayatta opturmez bebegimizi kimseye
temizlige gelen kadin grip oldum bugun gelmiiim yarin ya da cuma geleyim demis esimin dedigi bu haftayi birak onumuzdeki haftada gelmesin.
sana da grip mrip bulastirir , mikrop bu hemen gecer felan dedi. o derece hassas yani bu konularda
Ay gerçektende fena sinir bozucu bişey.. şap şup öpüyolar yani anlamıyomusunuz bunun bağışıklık sistemi şu an çok hassas niye öpüyosunuz ben bi elliycem diye elli kere yıkıyorum elimi.. off offf.
Eslemcim üzülme tatlım ,hepimizin böyle dönemleri oluyor , bazı erkekler eşleri hamile olunca daha fazla böyle şeyleri önemsiyor bazılarıda nasıl olsa hamile bişeyler yapsakda farketmez diyorlar , sen takma kafana ...Bebişi düşün , ben gebeliğimin başında çok aşırı ilgi duyacağını sanmıştım eşimin olmadı ama kendimi çabuk toparladım hiç bir beklenti duymadım , yapınca mutlu oldum yapmayınca mutsuz olmadım ... Akşam affettirir sana kendini merak etme ...
ben olsam ne kadar ekmek o kadar köfte. bende onunla ilgilenmem sen hamılesın ne hakkı varkı senı uzmeye.
Ah canım benim kıyamam sana.. Erkek milleti kız en beklemediğin hareketleri bile
yapıyolar valla.
canim mesela benim bu yazima alinti yap dediginde ustte gulen yuzun yaninda atac isareti cikiyor ya oan tiklayip acilan pencereden fotograflari ekleyebilirsin tabi boyutlari cok buyuk degilse
alt alta 5 tane eklemene izin veriyor sonra pencereyi kapat deyip cevapla dediginde cikmis oluyor resimler ekranda
ayy kızlar çok komik bişey oldu dün, eşim bana hamileliğim boyunca hiç çiçek almadı.... dün kız arkadaşlarım da odama ziyeret geldiler kocaman bi beyaz kasımpatı almışlar buket halinde içine de beyaz kır çiçekleri koydurmuşlar, aynı gelin buketi gibi, çok güzel. her akşam beni kociş alıyo ya işten, ben de dedim bu çiçeği eve götürüyüm aldım yanıma çiçeği arabaya bindim, kociş hemen sordu kim aldı bakalım bu çiçekleri, tabi bi de çiçekler çok görkemli kocaman ya ben de işyerindeki üstadım dedim, dediğim kişi de erkek ve 35 yaşında falan... Allah Allah ne diye almış dedi, ben de hani doğuracam ya bak üzerine de nazar boncuğu takılı sağlıkla sıhhatle doğur nazar değmesin sana diye , ne kadar düşünceli dimi hayatım dedim.... neyse eşim bozuldu bayağı anladım.... arabayla gidiyoruz bu arada eve doğru, ben de çiçeği bilerek eşimle aramda tutuyorum, çiçek kocaman tabi aramızda duruyo, sonra ışıklar da durduk çiçekten böyle sesler sallanmalar geliyo, bi baktım bizimki kendi tarafına gelen kısmı yemeye başlamış, ay dedim manyakmısın sen... bana diyo ki bu çiçek eve girmeyecek yicem hepsini... ay nasıl güldüm bilemezsiniz.
ayy kızlar çok komik bişey oldu dün, eşim bana hamileliğim boyunca hiç çiçek almadı.... dün kız arkadaşlarım da odama ziyeret geldiler kocaman bi beyaz kasımpatı almışlar buket halinde içine de beyaz kır çiçekleri koydurmuşlar, aynı gelin buketi gibi, çok güzel. her akşam beni kociş alıyo ya işten, ben de dedim bu çiçeği eve götürüyüm aldım yanıma çiçeği arabaya bindim, kociş hemen sordu kim aldı bakalım bu çiçekleri, tabi bi de çiçekler çok görkemli kocaman ya ben de işyerindeki üstadım dedim, dediğim kişi de erkek ve 35 yaşında falan... Allah Allah ne diye almış dedi, ben de hani doğuracam ya bak üzerine de nazar boncuğu takılı sağlıkla sıhhatle doğur nazar değmesin sana diye , ne kadar düşünceli dimi hayatım dedim.... neyse eşim bozuldu bayağı anladım.... arabayla gidiyoruz bu arada eve doğru, ben de çiçeği bilerek eşimle aramda tutuyorum, çiçek kocaman tabi aramızda duruyo, sonra ışıklar da durduk çiçekten böyle sesler sallanmalar geliyo, bi baktım bizimki kendi tarafına gelen kısmı yemeye başlamış, ay dedim manyakmısın sen... bana diyo ki bu çiçek eve girmeyecek yicem hepsini... ay nasıl güldüm bilemezsiniz.
hosgeldin salihas, nasilsin
Tuba peki öpme diyemiyormusun , ya o kadar küçük ki ... Ben bebek ziyaretine gidince önce lavbaboyu sorarım elimi yıkamak için asla da kucağıma almam , annesi getirip verirse ancak bana çok kırılgan gelirler yani o küçücük suratını nasıl öpersin anlamıyorum , ben her şeyi içime atarım ama heralde birileri bu hareketleri yaparsa koşar kucağıma alırım birde öpmeyin diye söylerim .
canım oncelikle tebrik ederim.
hiç kafana takma belki de hassas oldugundan bu donemde
senin aklına farklı şeyler geliyordur.
açıkca soyle olmazsa eşine çok bozuldugunu o da sana açıklama yapar belki.
boşver sen bak keyfine ne kaldı şurda. bebegin de uzulmesin sonra.
ben şahsen bebek kucaklamaya çok korkarım aman birsey olacak diye.
bir arkadaşıma cocuk dr.u bebeklerin elini opuyorlar ya, en ciddi mikroplar o şekilde geçer demiş. herkes elini agzını yıkıyor mu bakalım, hele ki çocuklar! o savunmasız daha anne karnından yeni çıkan bebegi biz bile almaya kıyamazken boyle şapur şupur yanagını, elini openleri ben de hiç dogru bulmuyorum. kibarca soylemek lazım kimseyi kırmadan ama çok zor bu işler.. umarım başımıza gelmez, boyle diyaloglara girmek durumunda kalmayız umarım.
selamlar geçmişi bitirip geldim emel doğum yapmış hayırlı olsun elayı bekliyorum sabırsızlıkla
dün ilk kez nst ye bağlandım herşey normal belim kasıklarım ağrıyo dedim tohturcuma sadece güldü ve az kaldı canımcım dedi piki dedim boynumu büküp nst sırasında kalp atışlarını ararkene anam bebek dönmüş dedi tohtur bey cok tırstık ama hemen ultrasona girdik hala baş gelişi erkekim yani kızlar az kaldı ama benim karnım yarılıcak sanki yaaa şu kemerlerden alsaydım keşke taşıyamıyorum canım acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?