2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım oncelikle tebrik ederim.
hiç kafana takma belki de hassas oldugundan bu donemde
senin aklına farklı şeyler geliyordur.
açıkca soyle olmazsa eşine çok bozuldugunu o da sana açıklama yapar belki.
boşver sen bak keyfine ne kaldı şurda. bebegin de uzulmesin sonra.

ben şahsen bebek kucaklamaya çok korkarım aman birsey olacak diye.
bir arkadaşıma cocuk dr.u bebeklerin elini opuyorlar ya, en ciddi mikroplar o şekilde geçer demiş. herkes elini agzını yıkıyor mu bakalım, hele ki çocuklar! o savunmasız daha anne karnından yeni çıkan bebegi biz bile almaya kıyamazken boyle şapur şupur yanagını, elini openleri ben de hiç dogru bulmuyorum. kibarca soylemek lazım kimseyi kırmadan ama çok zor bu işler.. umarım başımıza gelmez, boyle diyaloglara girmek durumunda kalmayız umarım.

ayy kızlar çok komik bişey oldu dün, eşim bana hamileliğim boyunca hiç çiçek almadı.... dün kız arkadaşlarım da odama ziyeret geldiler kocaman bi beyaz kasımpatı almışlar buket halinde içine de beyaz kır çiçekleri koydurmuşlar, aynı gelin buketi gibi, çok güzel. her akşam beni kociş alıyo ya işten, ben de dedim bu çiçeği eve götürüyüm aldım yanıma çiçeği arabaya bindim, kociş hemen sordu kim aldı bakalım bu çiçekleri, tabi bi de çiçekler çok görkemli kocaman ya ben de işyerindeki üstadım dedim, dediğim kişi de erkek ve 35 yaşında falan... Allah Allah ne diye almış dedi, ben de hani doğuracam ya bak üzerine de nazar boncuğu takılı sağlıkla sıhhatle doğur nazar değmesin sana diye , ne kadar düşünceli dimi hayatım dedim.... neyse eşim bozuldu bayağı anladım.... arabayla gidiyoruz bu arada eve doğru, ben de çiçeği bilerek eşimle aramda tutuyorum, çiçek kocaman tabi aramızda duruyo, sonra ışıklar da durduk çiçekten böyle sesler sallanmalar geliyo, bi baktım bizimki kendi tarafına gelen kısmı yemeye başlamış, ay dedim manyakmısın sen... bana diyo ki bu çiçek eve girmeyecek yicem hepsini... ay nasıl güldüm bilemezsiniz.

Çok iyi ,birilerini senin kırman yerine onun kırması daha iyi ...Anne deyince buldumcuk derlerde baba derse bişey demezler ,benim ki bir şey demez ama ben uyarıcam , hele sigara içen kişiler şapur şupur öpmesin ay tepe tüylerim dikeldi şimdiden ....

benim kocamda hassastır bu konuda ama millete birsey diyebilir mi bakalım gorucez.
aslında bizden cok bu isi onlar halletse daha iyi. yani kendi akrabası vs.onun uyarması daha dogru

Ay gerçektende fena sinir bozucu bişey.. şap şup öpüyolar yani anlamıyomusunuz bunun bağışıklık sistemi şu an çok hassas niye öpüyosunuz ben bi elliycem diye elli kere yıkıyorum elimi.. off offf.

evet canım ya bebişler doğunca insanın en hasssas olduğu noktalardan biride bu olsa gerek.sap sup düşünmeden öpenler hiç düşünmezler bu daha küçük.

evet dediğin gibi ama duygusal olduğum için bu dönemdede bu duygusallığım biraz daha artınca pek boşveremiyorum
neyse az kaldı, kızımı alınca kucağıma duygularımda düzene girer inşallah
bakalım akşama affettirirmi, pek sanmıyorum, yorgun olru denizden gelince

ben olsam ne kadar ekmek o kadar köfte. bende onunla ilgilenmem sen hamılesın ne hakkı varkı senı uzmeye.

akıllı ben kalktım yaş pasta yaptım dün geceden
bugün kutlar yeriz diye, şeytan diyo kalk pastayı kes bi güzel yee cokacimcoook

Ah canım benim kıyamam sana.. Erkek milleti kız en beklemediğin hareketleri bile
yapıyolar valla.

bi hareket de ben yapacam ama olmuyor iştee

olmustur insallah canim..

Eklentiler

• $IMG_0176.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMG_0172.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $IMG_0173.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_0174.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMG_0175.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 17

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Benim kinede böyle bir ders gerekiyor sanırım klava: Aferin kız sana valla iyi sallamışsın vereliniortak

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay çok iyi yapmışsın çok güldüm vallahi
oh olsun..o kadar düşünceli derim ben kocama ama şu odun yönleri bir gelişemedi gitti
ben de hiç çiçek almadım eşimden yanlız degilsin canımyerimseniben

gulaaaay yarildim yaaa demek yedi cicegi inanmiyorum
benimki de once o cicegi alir camdan atar (cam kapaliyken bu arada atar) sonrada sinirini alamaz arabayi gider direge toslardi canim yaaa

selamlar geçmişi bitirip geldim emel doğum yapmış hayırlı olsun elayı bekliyorum sabırsızlıkla
dün ilk kez nst ye bağlandım herşey normal belim kasıklarım ağrıyo dedim tohturcuma sadece güldü ve az kaldı canımcım dedi piki dedim boynumu büküp nst sırasında kalp atışlarını ararkene anam bebek dönmüş dedi tohtur bey cok tırstık ama hemen ultrasona girdik hala baş gelişi erkekim yani kızlar az kaldı ama benim karnım yarılıcak sanki yaaa şu kemerlerden alsaydım keşke taşıyamıyorum canım acıyo

Ay hayatım desen kim anlıycak ki dediğinle kalıyosun bi sürüde laf yiyosun en iyisi gitsin evine gelmesin yani.. Niye öpüyosun bu kadar anlamıyorum ki. Ben öperim anneyim ben.. Bana ne bakıyosun dimi ama. Düşün yani bi süt içirme çocuğa dedik evi terketti. ki ben öpmesine hiçbişey demedim onun.

:lepi: süper tepki bravoooo hamile kadına verilirmi yav çiçek falan elin herifine bak sen :lepi:

ben çıkıyorum biraz kızlar ama sayfam açık kalsın :))

duş alıcam, çamaşır atıcam ve yemek yapıcam. ağır top olarak kaç saatte yaparım şimdi bunları bilmem. optum

ben üzülünce kızımın eli kolu bacağı hiç durmadı, tepinip durdu valla
ben sakinleşince oda sakinleşti
eve dönünce içimdekileri söyliyimde rahat edeyim barii

hiç gülcek halde dğildim , güldürdün valla
Allahımda seni güldürsün, neşen accık yerine geldi kaydirigubbakcemile5

hoşgldin canım, bebek büyüdükçe ve aşağı indikçe taşıması daha güç oluyor
normal doğum mu olcak sennin?
çektiğimiz ağrılar yalancı doğum sancılarıymış, öyle diyolar
nst de bişey çıkmaması güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…