2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

karanfil28 resimler çok güzel, odasında saglıkla büyüsün inşallah. isim yazısı da çok cici
insallah canim.saglikla büyütelim hepimiz yavrularimizi insallah..
karanfil gordum fotolari canim,
cok guzel olmus odaniz gule gule buyusun icinde kuzucuk. bende ilk olarak bu takima bakip cok begenmistim. sizin bebise kismetmis :)

evet bak bize kismetmis:) bakalim ne zaman gelcek minnos..dün nts de sancilarim cikti ama rahim agzinda acilma yokmus daha.dr. her an olabilir ama hazirlikli ol dedi. ne biliym yaa bazende dr.lar korkutuyomu ne??:uhm:

karanfilcim çok tatlı canımmmmm, çileğin ben de çok beğenmiştim.... Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin....

ay yasemincim benimki kükrer valla tatlım, biri öpmeye kalksa ..... geçenler de annesiyle falan konuşuyoruz. biz de adet dedim çocuk 40 ını çıkarana kadar çok akrabamız gelmez, mevlidde herkes gelir bir çırpıda kurtuluruz gelen gidenden dedim bir günde..... kociş döndü bana ne yani 40 ı çıkınca bebeği alıp tek tek gezecez mi akrabaları mevlitte diyo... hay Allahım dedim mevlid denen olayı sen hiç duymadın mı, onlar bize gelecek dedim.... ben de olabilirmiyim diyo bu sefer, hani bebek benim kucağımda durur, en azından kimse dokunmaz... ben de dedim olur tabi hayatım çok da güzel olur giyersin benim geceliğimi sana bi de lohusa yatağı hazırlarız yatarsın rüzgarla beraber, kadınlar da sana hayırlı olsun derler.... ayyy bu adam beni öldürecek ya :)

eslem üzme canını.ama eve gelincede içindekileri dökki anlasın yaptığı hatayı.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eheh eheh süper yaa. Benimkide şahin kesildi valla gözünü ayırmıyo bebekten :) Zaten görümcem birazda ona bozuluyo hani karı ağzına bakıyo yeğenimi bana sevdirmiyo gibisinden düşünüyo.

insallah canimm sagol.ufak tefek eksikler var onlarida halletcez insallah yavas yavas..

hay sen çok yaşa emii, koptum yaaa :roflol::roflol:

eslem üzme canını.ama eve gelincede içindekileri dökki anlasın yaptığı hatayı.

sağol canım, evet dediğin gibi yapıcam
kendini nasıl svaunacağını biliyorum aslında, o yüzden benim söylemelerim pek bişey ifade etmicek galiba
"izne yeni çıktım, ramazan geliyo, denize girme fırsatım varken gitmiimi?" falan filan

denizzzz sen kesin dun yolladigin blogu okuyosun heee hic ugramiyordun bugun buralara
bizi m uzerimize gul koklama

canım yok bugün okumuyorum valla sizi okuyorum ama bugün kendimi halsiz hissediyorum yazamıyorum pek bişiy hiç sizi bırakır mıyım canım benim a.s.

güzelim esinle muhabbetlerin cok hoş ya.bu erkekler bir cok seyi bilmiyor mevlüd falan.bu arada kırkı cıkınca sizin oralardada gezmeye götürülürmü cocuk.annem annattı kırk çıkarması diye bir akraba ziyaretine gidilirmiş.giittiğin kişi de sana yumurta ve bebişe giysi hediye edermiş.ama yumurtanın niye verilir kimse bilmiyor.gelenek diye yapılıyormuş.

normal doğumu bekliyoruz canım öyleymiş bende dakika tutup duruyorum bi hevesle ama ı ıh diil yalancıktan bu sancılarım

tubacım aslında görümcen iyi niyetli olsa tam tersini düşünür maşallah kardeşime der, ailesine nasıl sahip çıkıyo... ama ne kadar yakınında olsa insan fesatsa fesattır yani..... tavrını koymuş kocacın sen sesini çıkarıp yüz göz olmana değmez ne güzel işte, o söylemiş olur.... valla eşine ve çocuklarına sahip çıkan erkek bence en iyi erkektir.

Yaaaa benim kocam niye böyle değil ya şimdi ben bu kadar özenirim, hastayken falan öpmem kimseyi , bebeklere dokunmam hepsi benim başımda biter eminim.... Ben akşam eve gidince başının etini yiyim bari ,diyeyim ben kadın olarak dersem yanlış anlaşılır sen sööle herkes dokunmasın öpmesin kontrol et bebeğimizi diye daha doğmadan tasası düştü içime.... Benim ki hastane odasında bile kalmayı düşünmüyor hadi annem kalacak ben ikisi kalır diye düşünmüştüm o anasını bırakacakmış gece ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…