2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canıum benim eşimde dikkat etmez öyle seylere.hatta uyarmalarıma rağmen öperdi cocukları tabi eşimin akrabaları cocuğunuz olsun cok öpücez diyorlar.bende okadar dikkat ederimki küçük bebişlere birsey olacak diye hiç öpmezdim.artık uyaran ve kötü olan ben olucam ama her öpenide uyarmak lazım bence.

normal doğumu bekliyoruz canım öyleymiş bende dakika tutup duruyorum bi hevesle ama ı ıh diil yalancıktan bu sancılarım

iyi yaa aman normal doğum olsun
benim malesef sezeryan olacak, hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin Allah

kizlar ben birazdan kaciyorum, doktora gidicez saat 4 te kontrolumuz var yaaa
bakalim hersey yolunda mi , alis buyudu mu, dogum yakin mi

hadii yaa demek oğluşunu görcen
bi koşu gitt de gel, inşallah herşey yolundadır

al benden de o kadar, bende istemem kimse almasın kucağına, öpmesin öyle, benide rahat bıraksın ama nerdeeeee
düşündükçe aklım çıkıyo sanki
eltimde nelerin yaşandığını bizzat gördüğüm için, zor günler benide bekliyor
kayınvaldem hemen bebeği alıp evine götürmek istedi, görümcem hastaneden yeni gelen bebek terli dedim, soyup soğana çevirdi, üstünü değişcem, sevicem diye
sonrada sevinç naraları attılar filan, gözüm korktu yanii
eşimde annem gelip yanımda kalcak diye, ben eve giderim siz kalırsınız hastanede diyo, kalmaya yardımcı olmaya pek niyeti yok
beim yardıma ihtiyacım olmazmış filan

yasemincim aslında sen bana hani çok önceden demiştin ya direk söyleme de dolaylı söyle diye....biz herşeyi ikimiz birlikte yapacağız, bizim bebeğimiz babasıyla gurur duyacak, senin eline de herşey yakışır falan diye söyle demiştin. valla ben o metodu deniyorum süper işliyo.... bence sende bu şekilde anlat bu olayı yani dolaylı yoldan, ilk önce hastalıklardan bahset, bebeklerin çok savunmasız olduklarından, özellikle doktorların öpmelere karşı anne babaları çok uyardıklarından falan... sonra da bizim çocuğumuzu da herkes öper, ne yapcaz bakalım falan de... yem at bi ortaya tepkisini ölç, direk dersen ne kadar doğru da olsa tersten anlıyolar valla, sanki kendilerine dayatılmış görev olarak görüyolar.....

salihacım yok tatlım bizde öyle adet canım... gitmez bebek hiçbiryere, mevlitte herkes topluca gelirler...

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu gülü gülü, alişin haberlerini bekliyoz.............

kızlar benım gibi yapın. ben gzetede okumustum. kadın agzında ucuk varmıs yenı dogan bebeğini öpmüş ve bebek mikrop kapıp ölmüş. eşime direk dedım. kımse opmesın. annem babam torunlarıdır koklasınlar. sende bende koklaytacagız dedım. tamam dedı:)

meryemcim bence de böyle örneklerle anlatmak daha etkili tatlım benim kocam zaten bu konuda manyak şimdi ona bi de bunu dersem bebekle kendini oadaya kitler, açmazda kapıyı valllaa.....

valla bu öpme olayı çok fena ben insanlara direk öpmeyin dediğim halde yüzsüz yüzsüz öpüyolardı bu arada benide pimpirikli ilan ettiler bide hastaneye kontrole falan gittiğimizde hiç tanımadığım insanlar yapışıyolardı halen yapışıyolar engel olmanın bi yolu yok sanırım

ya ben öyle doğum ziyaretlerinde değil öpmek kucağıma bile almıyorum çok yakın bir arkadaşım var bir tek onun bebeğini oda 6 aylık falan olmuştu öpebilir miyim diye ona bile sormuştum

ben kocama diyomki sen benim doğum koçumsun, doğumdan önce belimin sürekli ovulması gerekiyormuş hayatım bu yüzden şimdiden biraz alıştırmalara başlıyalım, doğum sonrası da tek senin yanında emzirebilirm boşver annelerimizi bebişimizin ilk saatlerni birlikte geçirelim sen olmazsan bebek kendini yalnız hisseder hani babam hani babam der sürekli ağlar diyorum nasıl hoşuna gidiyo bu laflarım, kendilerinin önemli olduğunu hissetirmek gerekiyo sanırım.....

meryemcim bence de böyle örneklerle anlatmak daha etkili tatlım benim kocam zaten bu konuda manyak şimdi ona bi de bunu dersem bebekle kendini oadaya kitler, açmazda kapıyı valllaa.....

:) valla gercek olan bunlar. zaten benım esım kendısı de benı uyarıyor. sakın çocugumun agzına bişeyler sokusturmasınlar. kucukler tutmasın aman dıkkat et vs vs

benim kayınvalidemin ağzında sürekli uçuk çıkıyor öpme çocuğa bulaşır diyorum amaaaan nolacak diyo şapır şupur yapışıyo deli oluyom yaaaa şimdi yeni doğacak bebişede yapcak aynısını üf aklıma geldikçe delleniyom

ay ben de daha hiç bir bebek hayırlamasında bebeği öpmemişimdir, ne kadar yakınım olursa olsun; hatta çok dibine bile sokulmam çocugun
hele yeni doğmuş bebeği öpmek çok abes gerçekten

hoş geldin kutu kutu pense...

şimdi okudum o haberi kadın hamileleği boyunca hşiç uçuk çıkarmadığı için bebek de uçuk virüsüne karşı bağışıklık kazanmamış... hemen doğunca anne uçuk olmuş ve bebeğe bulaşınca bebek de ölmüş... ne kadar zayıf yani bağışıklık sistemleri....

ya ben şeye bile illet olurum bebeğin emziği yere falan düşünce anneleri yalar güya steril eder kendi annesi bile olsa iğrenç bişiy bence

Şimdi bir mail attım kocama , yeni doğan bebekte dikkat edilmesi gereken şeyler yazıyor araya da kendi yazımı ekledim ama hiç anlaşılmıyor , işte gelen giden misafirlerin çocuğu hijyen açısından nasıl etkileyeceği falan yazdım he he başına da mutlaka oku dedim , benim kaçırdığım noktalrda beni uyarırsın diye ... Akşamda dediğin taktikle işleyeceğim bir de Allah vermesin , tam eylül grip gibi hastalıklar kol geziyor , zaten 40 muhabbetine inanmam ama ilk günlerinde dışarı çıkmaya hele alışveriş merkezine gitmeye hiç niyetim yok ....Hastalık falan bulaşır korkarım ben ...Ya annem tabi kalsın yanımda sonuçta ilk gece ona ihtiyacım olacak ama annesinin yerine eşimin bir iş yapmasada durmasını yeğlerim bakalım belki bebeği görünce fikri değişir ,geçen sitem ettim komşularımızın yanında herkes bebeği görsün bırakıp gitmez dedi , görücez bakalım ....Giderse de kendi bilir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…