Yaaaa benim kocam niye böyle değil ya şimdi ben bu kadar özenirim, hastayken falan öpmem kimseyi , bebeklere dokunmam hepsi benim başımda biter eminim.... Ben akşam eve gidince başının etini yiyim bari ,diyeyim ben kadın olarak dersem yanlış anlaşılır sen sööle herkes dokunmasın öpmesin kontrol et bebeğimizi diye daha doğmadan tasası düştü içime.... Benim ki hastane odasında bile kalmayı düşünmüyor hadi annem kalacak ben ikisi kalır diye düşünmüştüm o anasını bırakacakmış gece ...
normal doğumu bekliyoruz canım öyleymiş bende dakika tutup duruyorum bi hevesle ama ı ıh diil yalancıktan bu sancılarım
kizlar ben birazdan kaciyorum, doktora gidicez saat 4 te kontrolumuz var yaaa
bakalim hersey yolunda mi , alis buyudu mu, dogum yakin mi
Yaaaa benim kocam niye böyle değil ya şimdi ben bu kadar özenirim, hastayken falan öpmem kimseyi , bebeklere dokunmam hepsi benim başımda biter eminim.... Ben akşam eve gidince başının etini yiyim bari ,diyeyim ben kadın olarak dersem yanlış anlaşılır sen sööle herkes dokunmasın öpmesin kontrol et bebeğimizi diye daha doğmadan tasası düştü içime.... Benim ki hastane odasında bile kalmayı düşünmüyor hadi annem kalacak ben ikisi kalır diye düşünmüştüm o anasını bırakacakmış gece ...
kizlar ben birazdan kaciyorum, doktora gidicez saat 4 te kontrolumuz var yaaa
bakalim hersey yolunda mi , alis buyudu mu, dogum yakin mi
meryemcim bence de böyle örneklerle anlatmak daha etkili tatlım benim kocam zaten bu konuda manyak şimdi ona bi de bunu dersem bebekle kendini oadaya kitler, açmazda kapıyı valllaa.....
yasemincim aslında sen bana hani çok önceden demiştin ya direk söyleme de dolaylı söyle diye....biz herşeyi ikimiz birlikte yapacağız, bizim bebeğimiz babasıyla gurur duyacak, senin eline de herşey yakışır falan diye söyle demiştin. valla ben o metodu deniyorum süper işliyo.... bence sende bu şekilde anlat bu olayı yani dolaylı yoldan, ilk önce hastalıklardan bahset, bebeklerin çok savunmasız olduklarından, özellikle doktorların öpmelere karşı anne babaları çok uyardıklarından falan... sonra da bizim çocuğumuzu da herkes öper, ne yapcaz bakalım falan de... yem at bi ortaya tepkisini ölç, direk dersen ne kadar doğru da olsa tersten anlıyolar valla, sanki kendilerine dayatılmış görev olarak görüyolar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?