hoş geldin kutu kutu pense...
şimdi okudum o haberi kadın hamileleği boyunca hşiç uçuk çıkarmadığı için bebek de uçuk virüsüne karşı bağışıklık kazanmamış... hemen doğunca anne uçuk olmuş ve bebeğe bulaşınca bebek de ölmüş... ne kadar zayıf yani bağışıklık sistemleri....
ya ben şeye bile illet olurum bebeğin emziği yere falan düşünce anneleri yalar güya steril eder kendi annesi bile olsa iğrenç bişiy bence
hoş geldin kutu kutu pense...
şimdi okudum o haberi kadın hamileleği boyunca hşiç uçuk çıkarmadığı için bebek de uçuk virüsüne karşı bağışıklık kazanmamış... hemen doğunca anne uçuk olmuş ve bebeğe bulaşınca bebek de ölmüş... ne kadar zayıf yani bağışıklık sistemleri....
bırde sey var. kaşıga yemegı alıp once kendı agzına sokup sonra bebege verenler. tamam bebegınde mıkroba ıhtıyacı var ama o zaten onu yeterınce her yerı yalayarak alıyor
Ay kutu kutu pense sen daha deneyimlisin , bu sefer yumarsın gözünü açarsın ağzını kimse bişey de diyemez .... Aman inşallah ben öyle şeylerle karşılaşmam çok snir olurum bişeyde diyemezsem içimde patlar .
ufff ya yakalarsam birini valla bu şekilde tıkıştıran ağzına kim bilir ben ne tıkıştırırım bilemem yani...
ben geldim, yemeği anca koyabildim ocağa, baya acıktım yaa
ayyy bu kadınlarla başımız dertte, pimpirikli dicekler, fazla skaınma dicekler
oooo biz kaç çocuk büyüttük dicekler
susturabilene aşk olsun
en iğrendiğim şeyler dedikleriniz
yok emziği ağzında steril etme, yok bebeğin kaşığını ağzına koyma
abuk subuk ve hiçte hijyen olmayan durumlar
çatır çatır söylicem, olmadı çocuğumu uzak tutucam böylelerinden
istediklerini desinler valla, umrumda değil
mikrop kapıp hasta olunca biz bakıcaz, onlar değil
kızlar eloşu aradım ama meşgul tonu verdi,müsait değil heralde.emelden eladan haber alan var mı yaf?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?