2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok ilginç hayatımda hiç uçuk çıkarmadım

ya ben şeye bile illet olurum bebeğin emziği yere falan düşünce anneleri yalar güya steril eder kendi annesi bile olsa iğrenç bişiy bence

bırde sey var. kaşıga yemegı alıp once kendı agzına sokup sonra bebege verenler. tamam bebegınde mıkroba ıhtıyacı var ama o zaten onu yeterınce her yerı yalayarak alıyor

Ben de ve eşimde uçuk var , hamileliğimde çıkarttım ama kesinlikle uçukla kendi bebeğimi öpemem ne illet bişey olduğunu çok iyi biliyorum , mümkün oldukça geç tanışsın uçukla ...Bütün özel günlerimin içine etmiştir kendisi , bitirme jürim ,mezuniyetim, balom , söz , nişan ,ve en son düğün gecemde çıkıp tüm balayımda yerini almıştır .... Ne zaman sinir yapsam ya da heyecanlansam çıkıyor ...

yaaa bende hiç uçuk çıkmaz ama kayınvalidemin herzaman uçuğu vardır nasıl engel olcam hiç beni dinlemiyoki niye öpmiycekmişim oğlumu diye yapışıyodu el kadar bebeğe eminim yine aynısını yapacakkötükedihüso

bırde sey var. kaşıga yemegı alıp once kendı agzına sokup sonra bebege verenler. tamam bebegınde mıkroba ıhtıyacı var ama o zaten onu yeterınce her yerı yalayarak alıyor

evet işte o tarz şeyler kendi bebeğime asla yapmam öperim ama o kaşık emzik yalama falan iğrenç bi de düşünsene kaynananın yaptığını falan çok gördüm öyle torunlarına falan yapanları

süper bence yasemin hatta sana mail at dicektim eşine, sonra vazgeçtim yazmaktan... çünkü senin bana verdiğin bu taktik bende çok işe yaradı.... hatta şimdiden hayatım sana ne güzel yakışır kanguru valla, ben çok özeniyorum bebeklerini yolda taşıyan babalara falan diyorum... şimdiden kendini taşırken falan gözünde canlandırsın heveslensin diye... sen onun kahramanı olacaksın, ilerde senin özelliklerini birlikte olacağı erkekte arayacak falan diyorum.... ne birlikte olması diyo gözü dönüyo ilk önce, sonra da bakıyorum geriniyo böyle gururdan he he :)

kızlar bide siz mutfağa yada banyoya falan gidince ağızlarında bişey çiğneyip bebeğin ağzına tıkıştırıyolar bi kaç kere yakaladım ben annesi olduğum halde yapmıyorum çok iğrenç diyorum aman nolacak biz böyle kaç çocuk büyüttük amma pimpiriklisin diyolar kötü olanda ben oluyorum çok zor çok

ufff ya yakalarsam birini valla bu şekilde tıkıştıran ağzına kim bilir ben ne tıkıştırırım bilemem yani...

ben geldim, yemeği anca koyabildim ocağa, baya acıktım yaa

ayyy bu kadınlarla başımız dertte, pimpirikli dicekler, fazla skaınma dicekler
oooo biz kaç çocuk büyüttük dicekler
susturabilene aşk olsun
en iğrendiğim şeyler dedikleriniz
yok emziği ağzında steril etme, yok bebeğin kaşığını ağzına koyma
abuk subuk ve hiçte hijyen olmayan durumlar
çatır çatır söylicem, olmadı çocuğumu uzak tutucam böylelerinden
istediklerini desinler valla, umrumda değil
mikrop kapıp hasta olunca biz bakıcaz, onlar değil

Gülay aynı taktiği bende uyguluyorum , ben de diyorum sana kanguru çok yakışacak hatta bir kaç kere denedi , diyorum 9 ay ben taşıdım şimdi bu görevi sen üstleneceksin ama ihmal ettim ben bu aralar böyle söylemeleri , en iyisi hafta sonu arkadaşları gelecek onların yanında poh poh yapalım , yoksa çocuğun tüm yüküde bana kalacak bir de pazarları mutlaka ona yüklücem , hatta alt değiştirme felan işten geldikçe yapsın ... Değil mi sadece kucağa alıp sevmekle bitmesin işi ... Bir de annem varken sırf bebekle ilgilensin diye ona bırakıp dışarıda çıkarım ilk başlarda baba bebekten uzak kalırsa hep kalıyormuş ...

Ay kutu kutu pense sen daha deneyimlisin , bu sefer yumarsın gözünü açarsın ağzını kimse bişey de diyemez .... Aman inşallah ben öyle şeylerle karşılaşmam çok snir olurum bişeyde diyemezsem içimde patlar .

valla ben çok açıksözlüyümdür azarlıyorum bile ama bildiklerini okuyolar yüzsüz olunca inşallah size böyleleri rastlamaz

ufff ya yakalarsam birini valla bu şekilde tıkıştıran ağzına kim bilir ben ne tıkıştırırım bilemem yani...

kızlar diyemiyoruz ki işte desekte dediğiniz gibi pimpirikli olucaz.direkt söylemek lazım dicem kötü olcaz.ay iki arada bir derede.strerilizatör aldım bu saçma ağızda steril etmeler olmaz inşallahhhklava:

tabi yasemincim değiştirsin altını, sonuçta ben anneysem o baba, evet ya önemli olan baştan itibaren bu sorumluluğu onlara yüklemek bence de.... ben hatta şimdiden diyorum ki bak ben evde yokum ya da banyoda falanım bebek ağlarsa hemen kucağına al eğer altı ıslaksa değiştirsin karnı açsa saklama kaplarındaki sütleri kullanırsın.... onun bana olduğu kadar sana da ihtiyacı var, sadece ikimizin sesini ve kokusunu tanıyıp ikimizin yanında kendini güvenli hissedebilir diyorum....

he heee nerdeee
biz alışverişe çıkınca poşetleri kocam taşıyor, haliyle ağır geliyo ve yoruluyor
"hele bi doğur bakalım o zaman sen taşicaksın alışveriş poşetlerini"
bende dedimki olur, sen kızımızı kucağında taşırısn bende poşetleri
" yok öyle ben hiçbişey taşımam artık" diyo
benim adam şimdiden kendi rahatlığı için plan yapıyor
nerde kaldı ki çocuğa bakıcak

ay yok benimki biraz korkar benden, baktım sabah çiçekleri suluyo terastaki, mutfakta yere dökülen damlaları da peçeteyle siliyo, biliyo benim yer konusundaki takıntımı...

hele doğumdan sonra artık onlara fazlasıyla ihtiyacımız olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…