2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim kocam benden daha iyi bakar diye düşünüyorum geçen bebek yoğurdu reklamında ben mayalayacağım hazır almam yoğurt falan dedi şok oldum dedim acaba ben mi anneyim o mu anne

Gülaycım sen iyi eğitmişsin valla bende de taktik çok ama adam eğitilmemek için uğraşıyor , önce güzellikle söylüyorum söylüyorum tamam diyor ama icraat yok en son ya surat asmam lazım ya da azıcık haşlamam başka çaresi yok , bağırmakda benim tarzım değil ama , heralde çocuk olunca tarzım olacak ...

Canımıza can, Evimize bereket, yuzumuze gülücük, geleceğimize umut,gögsümüze merhamet getiren Allahın lütfu bebeğimiz bize en masumundan. Oğlumuz Eymen , bugün doğdu. Sevincimizi herkesle paylaşıyoruz :lepi: delikafadulden ( Eladan gelen mesaj. Sanırım kocası yolladı bunu)

Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza ama baya fark var kilosunda. Sanırım doktor yanlış ölçtü. Sağlıklı oılsunda sorun değil.

benim kocam benden daha iyi bakar diye düşünüyorum geçen bebek yoğurdu reklamında ben mayalayacağım hazır almam yoğurt falan dedi şok oldum dedim acaba ben mi anneyim o mu anne

maşallah herkesin kocası seninki gibi olur inşallah yerimseniben

Ayyyyyy çok duygulandım ya. Gözlerimden yaşlar süzülüyor valla. Allah Elayada, Emelede bebekleriyle birlikte uzun , mutlu , sağlıklı bir ömür versin. Allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:

gözleri aydın Allah analı babalı büyütsün

Deniz bende bu bloğu takip ediyorum , banada bir arkadaşım mail attı yazan kişide mimar olunca belki ilgini çeker dedi ... hatta demiştim ya her ay aynı gün bebeğin fotosunu çekip 1 rakamı içinde doğumgününde asmışlar diye ,ben bir sürü fikir edindim ama ne yalan söyleyeyim kız annesi olmakda ayrı bir zevk burdan onu anladıom .

maşallah, subhanallah
ne güzel kavuştular eymenlerine, sağlıcakla evlerine dönmek nasip olsun
darısı bizlerin başına inşallah

ya ben ne yapayım kızlar benim kocamda butürlü şeylerde çok rahattır tabı kendı çocugu olunca ne yaapr bılmıyorum ama bana çok pımpırıklı oldugumu gereksız şeylere kafa yordugumu söylüyor...kımseye öptürmem koklasın kucagına alan falan bırde eşimin babannesi dayısı falan köyde diyorum ben çocugumu büyüyünceye kadar köye götürmem otun pokun içine çok kızıyo bana senın gibi aptman çocugu olmasın hayatı ögrensın diyo...sınır oluyorum ya aklıma geldıkçe....

Ay özge ya ağlattın beni , ne güzel bir mesaj hazırlamışlar resmen ağlıyorum ....

Allah analı babalı büyütsün inşallah ,darısı bizlerin başına ....

Çok sukur ela da kavustu yavrusuna. Kızlar saka maka ben artık korkmaya basladım. Agrılarım cok oluyor ıkı gundur. Az once ayaga kalkarken tamam dedım gelıyor..

elamızda kavuştu yavrusuna gözün aydın olsun allah analı büyütsün darısı başımıza çok sevındım yaaa

çok şekerler canım ana kız

superrrrrrrrrrrr allah anali babali buyutsunnnnnn yaaaaaaa opuyorumnanaktan galiba 10 kisiyi buldu herhaldeeeeee sad,birbelemir,ela,emel,eklenmeyen listeye baska varmiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…