deniz okuuduğun bloğu buraya tekrar atarmısın bulamuyorum....
sağol denizcim dün işten fırsat bulup bakamamıştım.
kızlar işlerime ara vererek tekrar geldimm... emel doğurmuşş çok şükür bebekte kendiside gayet iyyimiş...yalnız bbebek emmemiş şimdi mama veriyorlarmışş...dün ultrasonda kilosu 3.370 çıkmıştı bebeğin bugün doğduktan sonra 2.270 doğmuş... demekki ultrasona aldanmamak gerek...
benim kocam benden daha iyi bakar diye düşünüyorum geçen bebek yoğurdu reklamında ben mayalayacağım hazır almam yoğurt falan dedi şok oldum dedim acaba ben mi anneyim o mu anne
Canımıza can, Evimize bereket, yuzumuze gülücük, geleceğimize umut,gögsümüze merhamet getiren Allahın lütfu bebeğimiz bize en masumundan. Oğlumuz Eymen , bugün doğdu. Sevincimizi herkesle paylaşıyoruz :lepi: delikafadulden ( Eladan gelen mesaj. Sanırım kocası yolladı bunu)
Canımıza can, Evimize bereket, yuzumuze gülücük, geleceğimize umut,gögsümüze merhamet getiren Allahın lütfu bebeğimiz bize en masumundan. Oğlumuz Eymen , bugün doğdu. Sevincimizi herkesle paylaşıyoruz :lepi: delikafadulden ( Eladan gelen mesaj. Sanırım kocası yolladı bunu)
Deniz bende bu bloğu takip ediyorum , banada bir arkadaşım mail attı yazan kişide mimar olunca belki ilgini çeker dedi ... hatta demiştim ya her ay aynı gün bebeğin fotosunu çekip 1 rakamı içinde doğumgününde asmışlar diye ,ben bir sürü fikir edindim ama ne yalan söyleyeyim kız annesi olmakda ayrı bir zevk burdan onu anladıom .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?