2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sukur ela da kavustu yavrusuna. Kızlar saka maka ben artık korkmaya basladım. Agrılarım cok oluyor ıkı gundur. Az once ayaga kalkarken tamam dedım gelıyor..

bende niye hiç bişey yok ya ne agrı ne sızı kasılma...iyimi kötümü bilemedimCADIARZU

ıyıdır ıyı gulcan agrının ıyısı olmaz. Agrısız olmak guzel. Su ev ıznıne ayrılsam da 2 hafta en azından evde dursam ne guzel olacak. ısımı gucumu ayarlarım. Sımdı cıkıyorum kızlar. Yarın gorusuruz..

oleeeeyyyy iki prensimiz oldu bugünnnn.. allah analı babalı büyütsün çok güzel haberler bunlar yaaa. darısı bizim başımıza...

bu arada o kadar süre yazamadım kimse dememiş bu kız aşağıda görünüyor neden yazmadı hiç diye mafoldumben küstümmmmm ....

kusme sekerim kusme bak bennnnn soruyummmmmmm nerde bakalim baharcik nerdeymissssss tosuncuguyla beraber sekerlememi ederlermisssssssssssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel bebişlerin fotolarını da merak ediyorum valla...

ben valla sinirlenince bağırıyorum yasemincim...... ama bağırmak derken kavga etmek anlamında değil yükseltirim sesimi. sonuçta onun da kendi evi ona hapishane hayatı yaşatmak istemem evinde ama bazı huylarını değiştirmesi lazımdı, sağolsun başarıyo bunları. ne kadar alttan alırsanız o kadar erteler ve belli bi noktadan sonra asla değiştirmez huyunu.... mesela çoraplarını top top atıyodu yerlere en azından şimdi aşama atlattık top top çamaşır sepetine atıyo, bi sonraki aşamaya da geçecek inşallah ....

seni apartman çocuğu gülcan :) he he.....

ay baharcım yeminle şimdi yazıyordum hatta dedim bahar betülün odasına da yorum yapmış niye buraya yazmamış diye, nerdeydin tatlım ya.....

wawawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww supersin sen sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr asama asama geciyorsun yani derslerineeeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkissırnaşık şey en guzelli wallaaaaa seni tebrik ediyorumvereliniortak

julyjuly,mirka kizlar sizde katiolin sohbette siz yenisiniz herhaldeeeeeeeee:)))))))))))))))))))))))

ya be bileyim kızlar hanı agrım kalsılmam falan olsa dogum yaklaşıyo dersın benım hiç bişey yok ben 40 dan sonra dogurcam galıbaaa gelmeye nıyetı yok bu çocugun...

neyse eslem meryem güle gülee hoşçakalın öpüyoruz sizi

demetcim, gülaycım uyumak falan yalan oldu kızlar. akşama çaya misafirim var bişiler hazırladık ortalığı sildim süpürdüm. yahu koridor mutfak falan yerler beyaz sürrrekkkli silmek gerekiyor. hatta siliyon arkanı dönüyon hadeeee gene iz olmuş deliriyorum yahu... yorulduk kuzumla geldik işte şimcik...

HAYATINIZ SEÇTİĞİNİZ KADINDIR

Harun Reşit savaşta esir aldığı düşman Generale :

-Hayatını bağışlarım ama bir şartım var , der.
'Kadınlar hayatta en çok ne ister?' budur bilmek istediğim.......

Bu sorunun yanıtını getir kurtar kelleni der.

General sorar soruşturur bu çetin sorunun yanıtını aramaya başlar

ve Kafdağındaki bir cadının bunu bildiğini öğrenir....

Günlerce gecelerce at koşturur, cadıyı bulur ve sorar:

-Kadınlar hayatta en çok ne ister?

Korkunç cadı yanıt için öyle bir şart ileri sürer ki

yenilir yutulur cinsten değil.....

-Evlen benimle!!!!......
O zaman öğrenirsin ancak istediğini...

Bu ölümcül teklifi kabul eder General ve doğru yanıtı alır almaz

koşar Harun Reşit'e ve :

-Kadınlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister!.

Harun Reşit Generalin hayatını bağışlar

ancak cadıya da evlenmek için söz vermiştir.
Neyse evlenirler. İlk gece General bir bakar ki , o korkunç cadı
dünyalar güzeli bir afete dönüşmüş karanlık odada.....

Konuşur cadı :

- Benim kaderim böyle....

Günün sadece yarısı güzel olabilirim ,

diğer yarısı çirkinim der.

Ne dersin? Geceleri seninleyken mi güzel olayım ,
yoksa gündüzleri dışardayken mi?.....

General düşünür ve :
sen bilirsin kararı kendin ver der..

İşte o an korkunç cadı sonsuzadek güzel bir kadın olarak kalır....

Peki bu öyküden çıkarılacak 3 ders nedir???

1.Kadınlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek isterler.
2.Özgür iradesiyle hareket eden bir kadın her zaman güzeldir.
3.İster güzel olsun, ister çirkin olsun her kadın aslında bir cadıdır. :)

Hayatınız seçtiğiniz kadındır.......

Zevkli bir kadına rastlarsanız zevkiniz,

bilgili bir kadına rastlarsanız bilginiz ,

zeki bir kadına rastlarsanız zekanız gelişir.

Hayat kat kattır.

Babil'in Asma Bahçeleri gibi teraslar halinde yükselir

ve bir terastan bir terasa sizi kadınlar götürür.

Ve bugün durduğunuz teras , seyrettiğiniz manzara ,

gördüğünüz hayat yanınızdaki kadının terası ,

manzarası ve hayatıdır.....

Hayatınız seçtiğiniz kadındır....... J

ben de tık yok sadece kaburgalarım ağrıyo bi de sürekli sola yatmaktan totom gülcancım daha ne sancı ne de rahmim de bi gariplik....

GÜlcan aman dıyım bak benımde yoktu bı haftadır fena sancılar acılar Çekıyorum baŞlar senınkılerde pıŞman olursun sonra

canım allaha şükür ben de çok yorulmadıkça ağrım sızım olmuyor. sadece sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum ayağa kalkınca geçiyor ilginççç CADIARZU

Gülcancım bende de kuku ağrısı dışında ağrı veya kasılma yok , olsa bile çok nadir eee tatlım daha haftamız var müsade et gelmesinler daha sende üzme kendini , ne kadar kalırsa o kadar iyi büyür kilo alır , hayat mücadelesi daha kolay olur annesi ...

baharcım vallah ben de mutfaktaydım gidip gelip bakıyom ölee arada yazmadıgı fark etmedım şeker...yorma kendını canım aman beyaz olunca öle sıl arkanı dön yine batmış bide yaz gunu heryer açık hemen toz oluyo boşver oldugu kadar.......

Merak etme canım senin gibi ağrısızlardan biri de benim.Ama sakın yakınma bu durumdan .Ben bişe diyince hemen ertesi gün rahatsızlanıyorum.Eşim çok kızıyo iyiyim dememe çok şükür iyiyim diycekmişim.
Çok şükür iyiyim nst de normal çıktı.Haftaya kontrolum var.........Tam doğum tarihimi söyliycekmiş.Şu bir hafta çabuk geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…