Çok sukur ela da kavustu yavrusuna. Kızlar saka maka ben artık korkmaya basladım. Agrılarım cok oluyor ıkı gundur. Az once ayaga kalkarken tamam dedım gelıyor..
bende niye hiç bişey yok ya ne agrı ne sızı kasılma...iyimi kötümü bilemedimCADIARZU
oleeeeyyyy iki prensimiz oldu bugünnnn.. allah analı babalı büyütsün çok güzel haberler bunlar yaaa. darısı bizim başımıza...
bu arada o kadar süre yazamadım kimse dememiş bu kız aşağıda görünüyor neden yazmadı hiç diye mafoldumben küstümmmmm ....
ay ne güzel bebişlerin fotolarını da merak ediyorum valla...
ben valla sinirlenince bağırıyorum yasemincim...... ama bağırmak derken kavga etmek anlamında değil yükseltirim sesimi. sonuçta onun da kendi evi ona hapishane hayatı yaşatmak istemem evinde ama bazı huylarını değiştirmesi lazımdı, sağolsun başarıyo bunları. ne kadar alttan alırsanız o kadar erteler ve belli bi noktadan sonra asla değiştirmez huyunu.... mesela çoraplarını top top atıyodu yerlere en azından şimdi aşama atlattık top top çamaşır sepetine atıyo, bi sonraki aşamaya da geçecek inşallah ....
seni apartman çocuğu gülcan :) he he.....
ya be bileyim kızlar hanı agrım kalsılmam falan olsa dogum yaklaşıyo dersın benım hiç bişey yok ben 40 dan sonra dogurcam galıbaaa gelmeye nıyetı yok bu çocugun...
neyse eslem meryem güle gülee hoşçakalın öpüyoruz sizi
ıyıdır ıyı gulcan agrının ıyısı olmaz. Agrısız olmak guzel. Su ev ıznıne ayrılsam da 2 hafta en azından evde dursam ne guzel olacak. ısımı gucumu ayarlarım. Sımdı cıkıyorum kızlar. Yarın gorusuruz..
demetcim, gülaycım uyumak falan yalan oldu kızlar. akşama çaya misafirim var bişiler hazırladık ortalığı sildim süpürdüm. yahu koridor mutfak falan yerler beyaz sürrrekkkli silmek gerekiyor. hatta siliyon arkanı dönüyon hadeeee gene iz olmuş deliriyorum yahu... yorulduk kuzumla geldik işte şimcik...
ya be bileyim kızlar hanı agrım kalsılmam falan olsa dogum yaklaşıyo dersın benım hiç bişey yok ben 40 dan sonra dogurcam galıbaaa gelmeye nıyetı yok bu çocugun...
neyse eslem meryem güle gülee hoşçakalın öpüyoruz sizi
canım allaha şükür ben de çok yorulmadıkça ağrım sızım olmuyor. sadece sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum ayağa kalkınca geçiyor ilginççç CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?