baharcım vallah ben de mutfaktaydım gidip gelip bakıyom ölee arada yazmadıgı fark etmedım şeker...yorma kendını canım aman beyaz olunca öle sıl arkanı dön yine batmış bide yaz gunu heryer açık hemen toz oluyo boşver oldugu kadar.......
emel doğum yapmış canım
ayy maşallah kırkbir keree.tahtı bahtı güzel olsun inşallahh.Canımıza can, Evimize bereket, yuzumuze gülücük, geleceğimize umut,gögsümüze merhamet getiren Allahın lütfu bebeğimiz bize en masumundan. Oğlumuz Eymen , bugün doğdu. Sevincimizi herkesle paylaşıyoruz :lepi: delikafadulden ( Eladan gelen mesaj. Sanırım kocası yolladı bunu)
amin Allah emelede hayırlı olsun tahtı bahtı güzel olsun inşallah ne heyecan şimdii.maşallahh.
Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza ama baya fark var kilosunda. Sanırım doktor yanlış ölçtü. Sağlıklı oılsunda sorun değil.
ya ben ne yapayım kızlar benim kocamda butürlü şeylerde çok rahattır tabı kendı çocugu olunca ne yaapr bılmıyorum ama bana çok pımpırıklı oldugumu gereksız şeylere kafa yordugumu söylüyor...kımseye öptürmem koklasın kucagına alan falan bırde eşimin babannesi dayısı falan köyde diyorum ben çocugumu büyüyünceye kadar köye götürmem otun pokun içine çok kızıyo bana senın gibi aptman çocugu olmasın hayatı ögrensın diyo...sınır oluyorum ya aklıma geldıkçe....
demetcim, gülaycım uyumak falan yalan oldu kızlar. akşama çaya misafirim var bişiler hazırladık ortalığı sildim süpürdüm. yahu koridor mutfak falan yerler beyaz sürrrekkkli silmek gerekiyor. hatta siliyon arkanı dönüyon hadeeee gene iz olmuş deliriyorum yahu... yorulduk kuzumla geldik işte şimcik...
hehe o da ılgınç demekkı kalkmanı beklıyo
Şimdi bir mail attım kocama , yeni doğan bebekte dikkat edilmesi gereken şeyler yazıyor araya da kendi yazımı ekledim ama hiç anlaşılmıyor , işte gelen giden misafirlerin çocuğu hijyen açısından nasıl etkileyeceği falan yazdım he he başına da mutlaka oku dedim , benim kaçırdığım noktalrda beni uyarırsın diye ... Akşamda dediğin taktikle işleyeceğim bir de Allah vermesin , tam eylül grip gibi hastalıklar kol geziyor , zaten 40 muhabbetine inanmam ama ilk günlerinde dışarı çıkmaya hele alışveriş merkezine gitmeye hiç niyetim yok ....Hastalık falan bulaşır korkarım ben ...Ya annem tabi kalsın yanımda sonuçta ilk gece ona ihtiyacım olacak ama annesinin yerine eşimin bir iş yapmasada durmasını yeğlerim bakalım belki bebeği görünce fikri değişir ,geçen sitem ettim komşularımızın yanında herkes bebeği görsün bırakıp gitmez dedi , görücez bakalım ....Giderse de kendi bilir ....
Gülay aynı taktiği bende uyguluyorum , ben de diyorum sana kanguru çok yakışacak hatta bir kaç kere denedi , diyorum 9 ay ben taşıdım şimdi bu görevi sen üstleneceksin ama ihmal ettim ben bu aralar böyle söylemeleri , en iyisi hafta sonu arkadaşları gelecek onların yanında poh poh yapalım , yoksa çocuğun tüm yüküde bana kalacak bir de pazarları mutlaka ona yüklücem , hatta alt değiştirme felan işten geldikçe yapsın ... Değil mi sadece kucağa alıp sevmekle bitmesin işi ... Bir de annem varken sırf bebekle ilgilensin diye ona bırakıp dışarıda çıkarım ilk başlarda baba bebekten uzak kalırsa hep kalıyormuş ...
benim kocam benden daha iyi bakar diye düşünüyorum geçen bebek yoğurdu reklamında ben mayalayacağım hazır almam yoğurt falan dedi şok oldum dedim acaba ben mi anneyim o mu anne
Canımıza can, Evimize bereket, yuzumuze gülücük, geleceğimize umut,gögsümüze merhamet getiren Allahın lütfu bebeğimiz bize en masumundan. Oğlumuz Eymen , bugün doğdu. Sevincimizi herkesle paylaşıyoruz :lepi: delikafadulden ( Eladan gelen mesaj. Sanırım kocası yolladı bunu)
Gülcancım bende de kuku ağrısı dışında ağrı veya kasılma yok , olsa bile çok nadir eee tatlım daha haftamız var müsade et gelmesinler daha sende üzme kendini , ne kadar kalırsa o kadar iyi büyür kilo alır , hayat mücadelesi daha kolay olur annesi ...
canım walla şu güne kadar herkes hamileliğimi beklemiş gibi yatıya gelmeler falan filan. bu gelecek olanlar benim babamın kuzeni. evime ilk kez gelecekler gelmeyin diyemedim. o kadar insanı ağırladım bir çay demlemek yormaz dedimCanım ne misafiri yaaaa.Valla biz kimseyi kabul etmiyoruz.
Merak etme canım senin gibi ağrısızlardan biri de benim.Ama sakın yakınma bu durumdan .Ben bişe diyince hemen ertesi gün rahatsızlanıyorum.Eşim çok kızıyo iyiyim dememe çok şükür iyiyim diycekmişim.
Çok şükür iyiyim nst de normal çıktı.Haftaya kontrolum var.........Tam doğum tarihimi söyliycekmiş.Şu bir hafta çabuk geçer inşallah
ayfercım orası ölede onlar onun içinde yaşıyo bagışıklık sistemi kuvvetli oluyo benım yavrum kaldıramazkı.....yahu ot pok diyon doğruda millet ne şertlarda büyümüş kıız öyle demee.
Şu ara tembellikten heralde yemek yapmak bile istemiyorum.Çorbayı zor yapıyorum.Dün akşam eşim çorbanın yanına makarna istedi diye oturdum ağladım.Sen beni hiç düşünmüyorsun halin var mı diye sormuyorsun anca boğazını düşünüyorsun diye.canım walla şu güne kadar herkes hamileliğimi beklemiş gibi yatıya gelmeler falan filan. bu gelecek olanlar benim babamın kuzeni. evime ilk kez gelecekler gelmeyin diyemedim. o kadar insanı ağırladım bir çay demlemek yormaz dedim
çok şükür canım çok şükür senınde sezeryan olcaktı hadi günün azalıyo....belli olsun artık senınde hayırlsı ıle
ay canım yaaaa. ben de yemek falan göresim gelmiyor çoğu zaman. allahtan babanem var da o hallediyor o işleri. beni yoran temizlik kısmı oluyor işte. tatlım bu arada makarna pişirmek daha kolay çorbadan. bu akşam da makarnayı dene bence.Şu ara tembellikten heralde yemek yapmak bile istemiyorum.Çorbayı zor yapıyorum.Dün akşam eşim çorbanın yanına makarna istedi diye oturdum ağladım.Sen beni hiç düşünmüyorsun halin var mı diye sormuyorsun anca boğazını düşünüyorsun diye.
Şimdi saçma geliyor tabi ağlamam.Ama sanırım bu akşam da çorbaya talim.
Bunun üstüne misafiri hiç çekemem.
5 Eylül şimdilik tarihimiz ama nöbet gününe göre ayarlayacakmış dr.Umarım ileri atmaz.Sabrım tükeniyor......
ay canım yaaaa. ben de yemek falan göresim gelmiyor çoğu zaman. allahtan babanem var da o hallediyor o işleri. beni yoran temizlik kısmı oluyor işte. tatlım bu arada makarna pişirmek daha kolay çorbadan. bu akşam da makarnayı dene bence.
canım benim şuara gelebilcek bir tek kaynım var o da gelsin sorun olmaz sofrasını kurar kaldırır herşeye yardımcı olur. başka da yatılı misafir istemem artık zaten.Baharcım valla , biz misafir bile gelse öyle senin gibi detaylı temizlikle ağırlamıyoruz zaten beni tanıyanlar gelmek istemiyor artık sen şimdi hazırlık falan yapmaya kalkarsın diyorlar haklılar ,ben evime geleni hiç bir zaman 2 bisküviyle ağırlamadım....Ama 2 hafta önce eşimin kuzenin düğünü vardı , dışardan gelenler olmuş , kına bitti herkes misafir paylaşımı yapıyor kim kimde kalsın diye sesimi çıkartmadım , arabaya bindik eşim diyor ki kardeşimle kuzenimi biz alalım ... Valla kusura bakma yatak açıp kapamayla , nevresim yıkamayla uğraşamam kendin yapacaksan ara dedim aradı allahtan gelmediler ..Evimin bütün halıları toplanmış vaziyette hepsi krem rengi , detaylı temizlik lazım kimseyi yatılı alamam ....Sende artık kabul etmesen iyi edersin .
oyyy kıyamam ben oğlunaaaa... yardımcı olacak kimse yok mu canım çevrenizde? annenler falan uzak mı?Baharcım çorbayı da eşime değil oğluma yapıyorum zaten.En azından vitaminli bişiyler yesin kuzum diye.Dünden kalan çorbayla idare edicez bugün de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?