2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o toz olayı hepten gıcık bişi. benim beyaz takıntım var canım beyazın üzerinde leke oldu mu deliriyorum. mutfak dolaplarım yerler koridor falan hep krem rengi var sen bendeki deliliği düşün yani

emel doğum yapmış canım

ayy maşallah kırkbir keree.tahtı bahtı güzel olsun inşallahh.

Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza ama baya fark var kilosunda. Sanırım doktor yanlış ölçtü. Sağlıklı oılsunda sorun değil.
amin Allah emelede hayırlı olsun tahtı bahtı güzel olsun inşallah ne heyecan şimdii.maşallahh.

yahu ot pok diyon doğruda millet ne şertlarda büyümüş kıız öyle demee.

Canım ne misafiri yaaaa.Valla biz kimseyi kabul etmiyoruz.

yasemincim attıgın maili buraya bana da atarmısın? kesinlikle ben de gondereyim de okusun çok iyi fikir valla alem kızsın tebrik ediyorum seni :)))
ayrıca ben de sizin gibi onu ovecek şeyler soylemeye başlıyım da şimdiden alışsın.

canım ya kanguru demişken ben almadım. eylül gibi olacak kullanılmaz dedim. alsamıydım acaba kullanışlı olur mu?
bebek arabasını da ilk 3 ay kullanamayacagım, sonrası için uygun. acaba bu arada kanguru mu kullanırım??

benim kocam benden daha iyi bakar diye düşünüyorum geçen bebek yoğurdu reklamında ben mayalayacağım hazır almam yoğurt falan dedi şok oldum dedim acaba ben mi anneyim o mu anne

ayy ne güzel ya imrendim valla maşallah. benimki de çok yardımcıdır ama bu kadar degil.

ayy allah saglık versin bebege de anneye de
mesaj çok guzel. çalıcam ben bu mesajı :)

benım sıpa erken gelır dıyodum ama yok artık sanmıyom annemın kardeşimi 43. haftada ablam kızını 41. haftada dogurdugunu düşünerek agrılarda olmayınca karar verdım bu bebek 40 dan önce gelmezzz

Canım ne misafiri yaaaa.Valla biz kimseyi kabul etmiyoruz.
canım walla şu güne kadar herkes hamileliğimi beklemiş gibi yatıya gelmeler falan filan. bu gelecek olanlar benim babamın kuzeni. evime ilk kez gelecekler gelmeyin diyemedim. o kadar insanı ağırladım bir çay demlemek yormaz dedim

çok şükür canım çok şükür senınde sezeryan olcaktı hadi günün azalıyo....belli olsun artık senınde hayırlsı ıle

sekerler hepinizi opuyoruz biz cok yorulduk yaticaz biraz bu arada bekleyin bakim 36hftdan sonra baslar sancilariniz agrilariniz sabirsizlik basladi bizde biliommmm ama sabir kizlar sabir kucuk meleklerimiz nezaman isderlerse ozaman geliyorlar tek dilegimiz saglikli olsunlar yeterrrrrrrrrrr.neyseeeee cawwwwwwww cusssssssssss kizlarr

Şu ara tembellikten heralde yemek yapmak bile istemiyorum.Çorbayı zor yapıyorum.Dün akşam eşim çorbanın yanına makarna istedi diye oturdum ağladım.Sen beni hiç düşünmüyorsun halin var mı diye sormuyorsun anca boğazını düşünüyorsun diye.

Şimdi saçma geliyor tabi ağlamam.Ama sanırım bu akşam da çorbaya talim.

Bunun üstüne misafiri hiç çekemem.

çok şükür canım çok şükür senınde sezeryan olcaktı hadi günün azalıyo....belli olsun artık senınde hayırlsı ıle

5 Eylül şimdilik tarihimiz ama nöbet gününe göre ayarlayacakmış dr.Umarım ileri atmaz.Sabrım tükeniyor......

Tubacım attığım maili sildim ,ama yenidoğan bebek bakımıyla ilgili bir yazıydı .... Arayada şu sözleri sıkıştırdım ....
Yenidoğan bebeklerde bağışıklık sistemi tam olarak gelişmemiştir, yakın akraba ya da arkadaşlar bilinçli olmayarak bebeği ya yüzünden ya da ellerinden öperler, kırılacaklarını düşünsenizde siz onları uyarmalısınız , hatta siz de ebeveynler olarak ona dokunmadan önce mutlaka ellerinizi ve yüzünüzü yıkamalısınız

He he bu yazıyı uygun bir paragrafa ekledim , inşallah okumuştur kocam...

Bu arada kanguru bize bir arkadaşımız tarafından verildi biz almadık canım, inşallah kullanabiliriz , en azından AVM lerde kullanırız diğer yerlere zaten arabayla gidicez sorun olmaz yani ...

ay canım yaaaa. ben de yemek falan göresim gelmiyor çoğu zaman. allahtan babanem var da o hallediyor o işleri. beni yoran temizlik kısmı oluyor işte. tatlım bu arada makarna pişirmek daha kolay çorbadan. bu akşam da makarnayı dene bence.

tubacım valla bana mothercare geldi canım hediye kanguru, doğumdan itibaren kullanılıyomuş... aralığa kadar rahat kullanırım yani, bir de hediye olunca.... sonrada nasıl yaparım bilemem kışın... ama benimki 0-13 kilo arası nisandan itibaren de kullanmaya tekrar başlarım....

Kıslar bene geldim de 10 dakikaya çıkacam. yarın yokum, çünküü doktor kontrolümüz var.
doktorumuz 10 günlüğüne amerika gitmeye karar verince biz de yusuf yusuf randevu aldık kaydirigubbakcemile3

inşallah kızım çok sağlıklıdır ve tombullaşmıştır. bi de inşallah birascık da olsa yüzünü gösterir artıkkk

(ben bu arada 41 haftalık ve 5,5 kg doğmusum :lepi: oha seslerini duyar gibiyim... kızım bana çok çekmesin ama çok ufacık da olmasın nolur sanki :Saruboceq: :Saruboceq: )

bize şans dileyin olur mu

Baharcım valla , biz misafir bile gelse öyle senin gibi detaylı temizlikle ağırlamıyoruz zaten beni tanıyanlar gelmek istemiyor artık sen şimdi hazırlık falan yapmaya kalkarsın diyorlar haklılar ,ben evime geleni hiç bir zaman 2 bisküviyle ağırlamadım....Ama 2 hafta önce eşimin kuzenin düğünü vardı , dışardan gelenler olmuş , kına bitti herkes misafir paylaşımı yapıyor kim kimde kalsın diye sesimi çıkartmadım , arabaya bindik eşim diyor ki kardeşimle kuzenimi biz alalım ... Valla kusura bakma yatak açıp kapamayla , nevresim yıkamayla uğraşamam kendin yapacaksan ara dedim aradı allahtan gelmediler ..Evimin bütün halıları toplanmış vaziyette hepsi krem rengi , detaylı temizlik lazım kimseyi yatılı alamam ....Sende artık kabul etmesen iyi edersin .

Baharcım çorbayı da eşime değil oğluma yapıyorum zaten.En azından vitaminli bişiyler yesin kuzum diye.Dünden kalan çorbayla idare edicez bugün de.

canım benim şuara gelebilcek bir tek kaynım var o da gelsin sorun olmaz sofrasını kurar kaldırır herşeye yardımcı olur. başka da yatılı misafir istemem artık zaten.
Baharcım çorbayı da eşime değil oğluma yapıyorum zaten.En azından vitaminli bişiyler yesin kuzum diye.Dünden kalan çorbayla idare edicez bugün de.
oyyy kıyamam ben oğlunaaaa... yardımcı olacak kimse yok mu canım çevrenizde? annenler falan uzak mı?

Benim en sevdiğim şey yemek yapmaktı ama artık ilenir oldum ,hazır yemekten de bıktım ... Yemekleriminde lezzeti kalmadı ne yalan söyleyeyim isteyerk yapmıyorum sırf karın doyurmak için , annemin gelmesini dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…