2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla cok guzel ben şimdi hallederim int.den bir yazı bulum teşk.ler hayatım

ayy ne güzel hep kangurular hediye falan gelmiş. ayol biz de nerdee o dusuncede kimseler yok. uygunsa fiyatı ben de bir bakayım olmazsa mothercare den alayım.

Malesf annemle aynı şehirde değiliz o doğuma yakın gelecek.Eşimin ailesi burda.Onlar da kendi ailen gibi olmuyor.Yani ben öyle hissetmiyorum.

aaa ben de karakter atıyorum, kimse bize sans dilemedi :)

neyse çıktım, kendinize iyi bakın

Ayyyyyy çok duygulandım ya. Gözlerimden yaşlar süzülüyor valla. Allah Elayada, Emelede bebekleriyle birlikte uzun , mutlu , sağlıklı bir ömür versin. Allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:

çok güzel iki melek daha doğdu demek Allah analı babalı büyütsün darısı kalanların başına inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

Eevvvvvettttttt bu bebiş Eymen bebiş. Eloş merakta kalmayalım diye hemen fotosunu gönderdi. 3500 gr 51 cm doğmuş minik kuzu. Elanın biraz ağrısı varmış. Ama sesi çok iyi geliyordu maşallah. ıkiside iyi yani. Hepinize çok selamı var, oda doğuma girerken bol bol dua etmiş hepimize opuyorumnanaktan

Fıstıklar ben görevimi tamamladım. Bir dahaki doğumda görüşmek üzere kaydirigubbakcemile3 Gideyim yatayım azıcık sabahtan beri ayaktayım. Çok öptüm sizi görüşürüz

maşallahh canım sağolsun bak bu halde bile unutmamış bizleri resmi atmış sana
dualarınıda esirgememiş ALLAH razı olsun ondan
inşallahh en kısa sürede iyileşir ağrısı sızı kalmazz
oğluşunuda ayrıca maşallahhhh tekrar Allah ım nazarlardan korusun uzun ömürer versin
anasına babasına dinine imanına vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallahh
ama aynı ela ya benziyor bence sencee ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…