Tubacım attığım maili sildim ,ama yenidoğan bebek bakımıyla ilgili bir yazıydı .... Arayada şu sözleri sıkıştırdım ....
Yenidoğan bebeklerde bağışıklık sistemi tam olarak gelişmemiştir, yakın akraba ya da arkadaşlar bilinçli olmayarak bebeği ya yüzünden ya da ellerinden öperler, kırılacaklarını düşünsenizde siz onları uyarmalısınız , hatta siz de ebeveynler olarak ona dokunmadan önce mutlaka ellerinizi ve yüzünüzü yıkamalısınız
He he bu yazıyı uygun bir paragrafa ekledim , inşallah okumuştur kocam...
Bu arada kanguru bize bir arkadaşımız tarafından verildi biz almadık canım, inşallah kullanabiliriz , en azından AVM lerde kullanırız diğer yerlere zaten arabayla gidicez sorun olmaz yani ...
tubacım valla bana mothercare geldi canım hediye kanguru, doğumdan itibaren kullanılıyomuş... aralığa kadar rahat kullanırım yani, bir de hediye olunca.... sonrada nasıl yaparım bilemem kışın... ama benimki 0-13 kilo arası nisandan itibaren de kullanmaya tekrar başlarım....
canım benim şuara gelebilcek bir tek kaynım var o da gelsin sorun olmaz sofrasını kurar kaldırır herşeye yardımcı olur. başka da yatılı misafir istemem artık zaten.
oyyy kıyamam ben oğlunaaaa... yardımcı olacak kimse yok mu canım çevrenizde? annenler falan uzak mı?
Canımıza can, Evimize bereket, yuzumuze gülücük, geleceğimize umut,gögsümüze merhamet getiren Allahın lütfu bebeğimiz bize en masumundan. Oğlumuz Eymen , bugün doğdu. Sevincimizi herkesle paylaşıyoruz :lepi: delikafadulden ( Eladan gelen mesaj. Sanırım kocası yolladı bunu)
Ayyyyyy çok duygulandım ya. Gözlerimden yaşlar süzülüyor valla. Allah Elayada, Emelede bebekleriyle birlikte uzun , mutlu , sağlıklı bir ömür versin. Allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:
tubacım mothercarede 120 civarıydı sanırım, ama daha uygunları da vardır....
Eevvvvvettttttt bu bebiş Eymen bebiş. Eloş merakta kalmayalım diye hemen fotosunu gönderdi. 3500 gr 51 cm doğmuş minik kuzu. Elanın biraz ağrısı varmış. Ama sesi çok iyi geliyordu maşallah. İkiside iyi yani. Hepinize çok selamı var, oda doğuma girerken bol bol dua etmiş hepimize opuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ela Petibör vardı ya o işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?