2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay bir kek atıyım dedim fırına gittim neler olmuş neler... ELanın oğluşu gelmişşşşş çok tatlı yahu maşallahh kırk bir kere...
ninocum kıyamam sana yahu... ben yeni geldim tatlım walla.

merhaba kızlar,
emeli ve elayı merak etmiştim doğurmuşta resmini bile yollamış, maşallah bebeklerimize ,darısı başımıza.hihoyyyt

meraba kızlar bizimkileri parka yolladım yoğurt mayaladım geldim emel ve ela doğum yapmışlar ne güzel şimdi bebişlerini kokluyolardır resimler nerde ben geçmişe bakamadım

insan bebişlerin fotolarını görünce nasılda heyecanlanıyor.masallah eymene.cin gibi bakıyo.

eymenimizin fotosu bile gelmiş kar topu gibi yaa maşallah aynı ela bukadar olur saglıklı ömürlü olsun ınş.eymenımız :Saruboceq:

özgecim sendende allah razı olsun güzel haberler getirdin bize...

Günaydın hanımlar ,,,, ya Eymern ne kadar tatlı , Allah bağışlasın pamuk gibi maşallah ... Artık kendimiz zeytingözlü değil sulugözlü ilan ediyorum ... Hormonlarım tavan yaptı her bebek gördüğümde ağlamak zorundamıyım ben yaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

Günaydın kızlar. cok sevindim dogum yapanların haberini alınca. darısı başımıza inşallah. hepimiz bebeklerimizle mutlu huzurlu yaşarız inşallah..(Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…