2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok ebru demedı canım. bu bebek 2 3 hafta daha durur en azından dedı hatta. bakalım c.tesı kendı dr umda randevum var.
dr ların yorumlarına da guven olmuyorkı. adam gelmek ısterse gelıyor..

Ebrucum bende çok merak ediyorum , hele ki hiç ultrasonda yüzünü görmediğim için deli gibi merak ediyorum nasıl bir şey olacak diye ... Esmer ve çekik gözlü olacağı kesinde ne bileyim hayal edemiyorum yüzünü ...

yaa benım bugun 3. gun anormal bır baskı var. kasıklarıma dogru bastırıyor ve canımı yakıyor..

Cnm artık yeri daralmaya başlamıştırda ondan. Ama çok endişe ediyosan tabiki hemen doktoruna görün derim.

günaydınlaaarrrr
özge bu bebiş eymen bebek mi???
dün ben giremedim doğum yapan vamı??

Evet cnm Eymen bebiş bu. Dün Emelde doğum yaptı

Buarada Bugün Dileğin doğumgünü.

Nice yıllara Dilekcimmm. Mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür dilerim Eşinle ve bebişinle opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaaa emelin günü yokmuydu daha
ebru cum dr un neler dediii????? nasıl olmuş aliş büyümüştür
meryemcim,özgecim hoşbuldukkkk

iyiki doğdun dilekkkkkkk,,,,,,daha nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle geçireceğin senelere olsun inş.a.s.

hic sorma tulaycim yaaaa,
alis buyumus doktor net bir rakam soylemedi bu sefer zaten sonrasinda soyledikleri yuzunden tam net rakami bende sormadim
dedigi bebek 3 kiloyu gecmis. iri bir bebek olacak eger tam 40 haftayi doldurur daha once gelmezse 4.5 kiloyu bulur dedi. bu durumda seni normal dogurtmam dedi. ilk dogumlarda cok iri bebegin normal dogurtulmasi bir suru ciddi probleme yol aciyor dedi. ben israrci olunca normalde o zaman bekleyip gorecegiz dedi. 2 hafta sonra gidicem o zaman hem alisin kilosuna bakacak dedigi kadar olacak mi diye hemde bana cati muayenesi yapacak dogurabilir miyim iri bir bebek diye

ama bunun harici iyi tabi sonucta alis buyumus kocaman olmus :) nst'ye bagladi hic sancim kasilmam cikmadi. plesentam ve su durumuda cok iyiymis masallah. boyle iste

günaydın arkadaşlaarrr
ben de şimdi kan ilacımı içtim biraz zaman geçmesini bekliyorum kahvaltı yapmak için
emel ve ela doğum yapmışlar maşallah eymen çok sevimli bi bebek
allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin
darısı da başımıza inşallah

gözün aydın Ebrucum olsun ya aliş ii olsunda ama bence gözünde büyütme neler var bizim bi akraba 4.300 doğrdu oğlunu ve normal ve dikişsiz düşün nasip bu işler ama sezeryande olursa oğlun sağlıklı olsun da inş.bakalım bize ne dicek bugün dr amcamızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…