Hepinize günaydın. cok tatlı yaa. bahtı açık olsun inşallhh.:1hug:Günaydın fıstıklar. Sabaha güzel ve mis kokulu bir mesajla uyandım. Sizde koklayın bakalım bu minik oğlanı :))))
Eki Görüntüle 22662
özgecim yaa sana bişey sormam lazım. kızın aşşagıya dogru baskı yapmaya basladı mı?
Evet cnm yapmamı. Kemiklerimi kırcak nerdeyse az kaldı zaten. Paytak paytak yürüyorum halimi bi görsen :))
yaa benım bugun 3. gun anormal bır baskı var. kasıklarıma dogru bastırıyor ve canımı yakıyor..
günaydınlaaarrrr
özge bu bebiş eymen bebek mi???
dün ben giremedim doğum yapan vamı??
hic sorma tulaycim yaaaa,
alis buyumus doktor net bir rakam soylemedi bu sefer zaten sonrasinda soyledikleri yuzunden tam net rakami bende sormadim
dedigi bebek 3 kiloyu gecmis. iri bir bebek olacak eger tam 40 haftayi doldurur daha once gelmezse 4.5 kiloyu bulur dedi. bu durumda seni normal dogurtmam dedi. ilk dogumlarda cok iri bebegin normal dogurtulmasi bir suru ciddi probleme yol aciyor dedi. ben israrci olunca normalde o zaman bekleyip gorecegiz dedi. 2 hafta sonra gidicem o zaman hem alisin kilosuna bakacak dedigi kadar olacak mi diye hemde bana cati muayenesi yapacak dogurabilir miyim iri bir bebek diye
ama bunun harici iyi tabi sonucta alis buyumus kocaman olmus :) nst'ye bagladi hic sancim kasilmam cikmadi. plesentam ve su durumuda cok iyiymis masallah. boyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?