2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaaaarrrr... güzel bir gün olsun hepimize inşallah.
özgecim saol tatlım resim için eymen bebek çok şeker maşallah yaaaaa... bembeyaz kuzucuk resmen :)
ebrucum tatlım maşallah aliş efendiye kocaman olmuş. kocanın protein yüklemesi işe yaramış :) doktorun dedikleri için de canını sıkma şimdiden bakem. aaaaaa sezercik mezercik çıkcak bi şekilde bu çocuklar...
dün akşam çaya gelen yakınımız da sezeryan olmuştu. 40 hafta beklemiş açılma falan da olmamış sezeryan olmuş ama iyiki oldum diyo. kadında ne göbek kalmış ne bişi. göbüşünü açtı gösterdi hakkaten hiçbişi yoktu. spor yaptım diyet falan sevmediğimden spora ağırlık verdim dedi.

oyle tabi kizlar artik hakkimizda hayirlisi olsun
15 gun soora anlicaz hanyayi konyayi
bi de merak ettigim bu cati muayenesi dogumu tetikler mi oyle olursa 38. haftada gayet makul bir kilodayken normal dogururum belki :)

Ebrucum , bunun için sıkılır mı hiç can ...ne güzel kocaman olmuş oğluşun , erkende gelse kilosu yerinde çok şükür , bende protein yüklemesi yapıyorum sezercik olma ihtimaline karşı ...

Günaydın Baharcım , aynen bazı örnekler var ki insanın içini açıyor normalde de sezeryanda da iyi ya da kötü örnekler var ...ne kadar iyi örnek görürsek o kadar iyi , burada da Tuğba çok iyi bir örnek oldu hepimize ...

hoşbulduk canım benim. gül cemaline hasret bıraktın bizi dün. nasıl gitti temizlik? yormadın dimi kendini fazla? bitirebildiniz mi bari?

bitti cnm yaaa ama bizde bittik artık oğlumuzu beklicezzzz......herşeyimiz hazır şükür

oyle tabi kizlar artik hakkimizda hayirlisi olsun
15 gun soora anlicaz hanyayi konyayi
bi de merak ettigim bu cati muayenesi dogumu tetikler mi oyle olursa 38. haftada gayet makul bir kilodayken normal dogururum belki :)

amin cnm.Allah gönlümüze göre versin inş.

bitti cnm yaaa ama bizde bittik artık oğlumuzu beklicezzzz......herşeyimiz hazır şükür

amin cnm.Allah gönlümüze göre versin inş.
ohhh güle güle kirletin canımcım. gözün aydın. ben de dün yaptım azcık temizlik ama dip temel değil tabe üstün körü gene :)
walla ben de yükleniyorum proteine bu ara. ya aslında önemli olan konuşulan kişilerin olaya pozitif yaklaşımı. akşam gelen bayan ne kilom ne işte doğum şekli falan hiçbirşey hakkında öyle canımı sıkacak yorumlar yapmadı. hatta ben dedim çok kilo aldım diye. aman dedi ben de 20 kiloyu geçmiştim verdim hepsini takma falan. içimi açtı yani. keşke herkeş yapsa dimi ama :))

pembecım o zaman dunki eğitimde bize anlatılanı soylıyım sana. eger sezeryan olacaksa epıdural tavsıye edılıyor. normal dogumlarda kombıne epıdural spınal onerılıyor. spınal de bazı rıskler olabılıyoprmus. en rısksızı epıdural mıs

Tülaycım sana o kadar özendim ki valla evi pok götürüyor , yüzeysel yüzeysel çok fena pazar günü diyorum kendimi yormadan azıcık temizlik yapsam ama sonra yatıp uyuyorum .... Annemi bekliyorum ama bebek ondan önce gelirse mıçtım ....

Meryemcim bende aynen , kendimi o kadar kaptırdım ki sezeryana , ama karar verdim bir aksilik olmadıoğı sürece direk narkoz istemiyorum ....

pembecim hoşgeldin tatlım. nasılsın?
meryemcim ben sezeryan olursam kesinlikle genel anestezi isticem canımcım. epidurali falan yüreğim kaldırmaz ameliyat masasında gene bayıltmak zorunda kalırlar beni.

pembecim hosgeldin
dun bize dogum kursunda bu anestezi konularini anlattilar
uzman dedi ki , eger sezeryan oluyorsaniz, Kombine spinal - epidural ya da olmadi sirf epidurali tercih edin
spinal anestezi tek basina sezeryan icin uygun degil dediler ama nedenini tam hatirlayamadim belki meryem hatirlar

meryemcim dunku anlatilanlardan sonra eger ben sezeryan olsam genel anestezi istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…