baharcım hoşgeldinnnn
hoşbulduk canım benim. gül cemaline hasret bıraktın bizi dün. nasıl gitti temizlik? yormadın dimi kendini fazla? bitirebildiniz mi bari?
oyle tabi kizlar artik hakkimizda hayirlisi olsun
15 gun soora anlicaz hanyayi konyayi
bi de merak ettigim bu cati muayenesi dogumu tetikler mi oyle olursa 38. haftada gayet makul bir kilodayken normal dogururum belki :)
ohhh güle güle kirletin canımcım. gözün aydın. ben de dün yaptım azcık temizlik ama dip temel değil tabe üstün körü gene :)
bitti cnm yaaa ama bizde bittik artık oğlumuzu beklicezzzz......herşeyimiz hazır şükür
amin cnm.Allah gönlümüze göre versin inş.
walla ben de yükleniyorum proteine bu ara. ya aslında önemli olan konuşulan kişilerin olaya pozitif yaklaşımı. akşam gelen bayan ne kilom ne işte doğum şekli falan hiçbirşey hakkında öyle canımı sıkacak yorumlar yapmadı. hatta ben dedim çok kilo aldım diye. aman dedi ben de 20 kiloyu geçmiştim verdim hepsini takma falan. içimi açtı yani. keşke herkeş yapsa dimi ama :))Ebrucum , bunun için sıkılır mı hiç can ...ne güzel kocaman olmuş oğluşun , erkende gelse kilosu yerinde çok şükür , bende protein yüklemesi yapıyorum sezercik olma ihtimaline karşı ...
Günaydın Baharcım , aynen bazı örnekler var ki insanın içini açıyor normalde de sezeryanda da iyi ya da kötü örnekler var ...ne kadar iyi örnek görürsek o kadar iyi , burada da Tuğba çok iyi bir örnek oldu hepimize ...
iyiyim fussicim. sen de inşallah..
evime dönüüyoruuuum köyüm antalyayaaaaa 2-3 saat sonra taburcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?