pembecim hosgeldin
dun bize dogum kursunda bu anestezi konularini anlattilar
uzman dedi ki , eger sezeryan oluyorsaniz, Kombine spinal - epidural ya da olmadi sirf epidurali tercih edin
spinal anestezi tek basina sezeryan icin uygun degil dediler ama nedenini tam hatirlayamadim belki meryem hatirlar
meryemcim dunku anlatilanlardan sonra eger ben sezeryan olsam genel anestezi istemem.
Tülaycım sana o kadar özendim ki valla evi pok götürüyor , yüzeysel yüzeysel çok fena pazar günü diyorum kendimi yormadan azıcık temizlik yapsam ama sonra yatıp uyuyorum .... Annemi bekliyorum ama bebek ondan önce gelirse mıçtım ....
Meryemcim bende aynen , kendimi o kadar kaptırdım ki sezeryana , ama karar verdim bir aksilik olmadıoğı sürece direk narkoz istemiyorum ....
valla kızlar hamile duası almak için erkenden girdim foruma.
dualar olmasa ben bu haftayı görür müydüm sizce ?
kazasız belasız sancısız varıyıım evime. yollarda bir şey olmaz bana inşallah.
yaaaa arkadaşlar günaydııınnnnnnn
biri bana günaydın desiinnnn
valla kızlar hamile duası almak için erkenden girdim foruma.
dualar olmasa ben bu haftayı görür müydüm sizce ?
kazasız belasız sancısız varıyıım evime. yollarda bir şey olmaz bana inşallah.
ama dün adamın soyledıgı bır laf benı muallakta bıraktı. eger dr unuz gel uyutalım senı dıyorsa kesınlıkle uyuyun dedı ya. demekkı bu işi yapabılen var yapamayan var..
orasi dogru canim, bende o laftan tirstim acikcasi.
ben amerikan hastanesini cok begendim. dun esimde surekli acaba burda mi dogursan deyip durdu. ama benim kendi doktorum gelmez oraya, cunku kendi hastanesinin bolum baskani((
günayyyydınnnn canımmmm. nasılsın?yaaaa arkadaşlar günaydııınnnnnnn
biri bana günaydın desiinnnn
canım benim psikolojim kaldırmayabilir. müdürümüzün eşi iki çocuğunu da epidural yaptı ama doğumdan sonra uyuttular ağlamasını durduramadıkları için. o öyleyse ben nasıl olurum kim bilir?baharcim,
epiduralin neredeyse hic riski yokmus canim, cok az kiside bas agrisi veya hafif bir bel agrisi olabiliyormus ama o da genelde 1 hafta icersinde hafif agri kesicilerle geciyormus. bi de dunku egitimde bebegin dogar dogmaz ilk 1 saat icerisinde sut gelmese bile emzirtilmesi anne memesine verilmesi gerekiyormus. o yuzden ben tamamen uyumak istemem gibi geliyor
meryemcim ben de doktorla konuştum doktorum bana bu konuda pek cesaret vermedi. öyle epidurale yatıp ta uyutmak zorunda kaldıklarımı çok oldu dedi. annenin ağlaması falan derken baktık zorlanıyoruz uyutuyoruz hemen dedi. tansiyonu düşenler kusmaya çalışanlar olabiliyormuş ki benim normal tansiyonum bilem düşüktür ve panik olurum. ama Tuba gibi yapabilenin önünde de şapka çıkartırım. elimden gelse kesinlikle epidurali seçerdim tabi ki.ama dün adamın soyledıgı bır laf benı muallakta bıraktı. eger dr unuz gel uyutalım senı dıyorsa kesınlıkle uyuyun dedı ya. demekkı bu işi yapabılen var yapamayan var..
hic sorma tulaycim yaaaa,
alis buyumus doktor net bir rakam soylemedi bu sefer zaten sonrasinda soyledikleri yuzunden tam net rakami bende sormadim
dedigi bebek 3 kiloyu gecmis. iri bir bebek olacak eger tam 40 haftayi doldurur daha once gelmezse 4.5 kiloyu bulur dedi. bu durumda seni normal dogurtmam dedi. ilk dogumlarda cok iri bebegin normal dogurtulmasi bir suru ciddi probleme yol aciyor dedi. ben israrci olunca normalde o zaman bekleyip gorecegiz dedi. 2 hafta sonra gidicem o zaman hem alisin kilosuna bakacak dedigi kadar olacak mi diye hemde bana cati muayenesi yapacak dogurabilir miyim iri bir bebek diye
ama bunun harici iyi tabi sonucta alis buyumus kocaman olmus :) nst'ye bagladi hic sancim kasilmam cikmadi. plesentam ve su durumuda cok iyiymis masallah. boyle iste
özgecim sende erkencisin hayırdır???
iyiyim fussicim. sen de inşallah..
evime dönüüyoruuuum köyüm antalyayaaaaa 2-3 saat sonra taburcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?