Maşallah Ebrucum kocaman olmuş Aliş. Ha normal ha sezeryan sonuçta hangisi sağlığınız için iyiyse o olsun tatlı. Hayırlısı bakalım.
Sabahtan beri hafif sancım var cnm. Kızda zaten saolsun bütün gece uyutmadı beni. Ne tarafa dönsem oraya tekmeler savurdu. Huzursuzdu yani bu gece. Bide eladan mesaj gelince artık kalkayım dedim. Resmi size göndermek için.
Oooooooooo pemboş. Şehrin girişinde bando ekibi ve kırmızı halı eşliğinde bekliyor olucam seni :lepi:
Pembecim hayırlı yolculuklar canım , kazasız belasız evinize varırsınız inşallah ...
Baharcım sen baştan bayrakları suya indirmişsin , ööle düşünme gözünde neyi büyütürsen gerçketen , zor olur ...
kıyamam sana ben ee beklemedesiniz demi siz artık malumm 38.haftadaın bizde pazartesiden sonra artık bekleme moduna geççezzzzz daha ciddi olarak hayırlsıı bakalım ama kalça ve kuku ağrısı hat safhada bende de
feyza25, renklikar hoşgeldiniz...
Evet cnm bekleme moduna girdik. İlk defa kasığımda sancı var bu sefer kesik kesik geliyor kasılmayla birlikte. Bugünün şanslısı benmi olcam acaba kaydirigubbakcemile3
Evet cnm bekleme moduna girdik. İlk defa kasığımda sancı var bu sefer kesik kesik geliyor kasılmayla birlikte. Bugünün şanslısı benmi olcam acaba kaydirigubbakcemile3
kızlar çok guzeldı dunki eğitim. birde gögüz uçlarını uyarmayın dedı kadın. o koyu renk boolgeye kesınlıkle dokunmayın dedı ee tabı benım aklıma hemen gülay geldi:)
aaa bende çok elliyom ne oluyomuşkiiiii???
kocana kocaman bravo. eşim bırak doğuma girmeyi doğum konusu geçtiğinde bile rengi atıyor... ne yapcam ben bu adamla bilmiyorum :)Bu arada benim kocam dün doğuma girmek istediğini söyledi..Şaşırdım..Şimdiye kadar hiç böyle bir düşüncesi olmamıştı..Her hastanede izin veriyorlarmı ki böyle bir şeye..Aslında yanımda olmasını ben de isterim..
gülay ha nihohoyyyyt kaydirigubbakcemile3kızlar çok guzeldı dunki eğitim. birde gögüz uçlarını uyarmayın dedı kadın. o koyu renk boolgeye kesınlıkle dokunmayın dedı ee tabı benım aklıma hemen gülay geldi:)
rahım kasılmalarına sebep olup erken doğum oluyormus. uyarmak yok gogüs uclarını canım. bende bır ara gulayın dedıgı gıbı ucunu cektım falan ama artık hiç dokunmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?