kocana kocaman bravo. eşim bırak doğuma girmeyi doğum konusu geçtiğinde bile rengi atıyor... ne yapcam ben bu adamla bilmiyorum :
Canım benimki de öyleydi..Dün birden bişey olmuş..Akşam geldi ben doğuma giricem oğlumu ilk ben görücem dedi..Beni de çok şaşırttı.Ama mutlu da oldum.opuyorumnanaktan
yok canım hiç kaşıntım yok. koyu renkli bölgede değil sadece ucunda sütün geleceği yerde çok az beyazımsı böyle bişiler çıkıyordu ucundan tırnağımla ellediğimde. benimki içten içe acıydı canım ya. dıştan değil yani göğsümün tamamı acıdı.bahar acımı kaşınma mı? çünkü dedıkı dun kadın eger gogus ucalrında beyaz pul pul seyler varsa ve tatlı tatlı kaşınıyorsa mantar dır. dermatolog a görünmek lazım mıs.yoksa mantar senden bebege gecermıs. bebekten sana..
yok hayatım benim ki hayatta demez ben de gircem diye. derse de ben istemem zaten. kendi canımla mı uğraşcam onla mı orda bir de... sen de iyi düşün bence. :)kocana kocaman bravo. eşim bırak doğuma girmeyi doğum konusu geçtiğinde bile rengi atıyor... ne yapcam ben bu adamla bilmiyorum :
Canım benimki de öyleydi..Dün birden bişey olmuş..Akşam geldi ben doğuma giricem oğlumu ilk ben görücem dedi..Beni de çok şaşırttı.Ama mutlu da oldum.opuyorumnanaktan
krem sürmeyeceksin ki. tavsıye etmıyor. ebrunun da yazdıgı gıbı dusa gırmeden once saf zeytınyagı damlatacaksın gogus ucuna.EEE meryem krem sürerken nasıl dokunmadan sürücez ?
ne demek rica ederim kizlar
daha aklima geldikce yazicam.
hastaneye mutlaka emzirme sutyeni getirin dedi, sutyen %100 pamuklu olsu ve tam acilsin dedi. oyle onden acilan sirf ucun ciktigi dantel balanli sutyenler istemiyoruz dedi. hic olmadi sporsutyeni alin dedi.
kolostrum sutu 7 gun ila 15 gun arasi goguslerden geliyormus ve cok acik renkte proteinden zengin bir sutmus. sonradan yagli ve sekerli yogun sut geliyormus. pes etmeyin az azda olsa surekli bebeginizi emzirin diyor.
zaten kolostrum bitip gercek sut gelmeye baslayinca gogusleriniz dolacak dedi. birde bebegi emzirirken gogsu bosaltana kadar emzirin dedi. cunku ilk basta gogusten sekerden zengin sut geliyormus o bitince yagdan zengin bebegin buyumesini saglayan sut geliyormus. goguslerinizi de sirasiyla emzirin. eger bir gogsunuzu bebek emdi digerini emmesine cok uzun vakit olacaksa mutlaka sagin dedi.
emzirirken gogsu alttan yarim ay seklinde destekleyin dedi ozellikle gogsu buyuk olan anneler. cunku o zaman bebek gogsude tutmak icin efor harciyormus emmeye gucu kalmiyormus. gogsunuzun neresi sertse oraya masaj yapin emzirirken dedi.
bebegi uyandigi zaman once altini temizleyin sonra emzirin derler, siz oyle yapmayin eger sadece cisini yapmissa bezine ilk once emzirin sonra gazini cikarin ondan sonra altini degistirin dedi. kakada sansiniz yok tabi huysuzlanir cunku dedi. ama emerken kakasini yaparsa de emzirmeyi kesmeyin bitirip gazini cikartip degistirin yine dedi.
bunları öğrendiğimde iyi oldu canım...demek emzirmek herşeyden daha önemli....
ya bu alt değiştirmek konusuna gelince altlarını nasıl değiştircez? her altına yaptığında hemen değiştirmemiz gerekiyor mu?Bu konuda bilgisi olan?ona göre bez stoğu yapıcam..bizim burda yeni bir market açıldı bez fiyatları baya indirimde kaçırmıyım diyorumdaa.s
ay ben o kuzuların küçücük totolarını yerim yahu... bir avuç toto ayyy çok sevimli yaaaaaaaa opuyorumnanaktanılk zamanlar evet her yaptıgında değiştireceksın. sadece uyanmıssa çocuk emecekse gazını cıkardıktan sonra bezını değiştirmek gerekıyormus. kaka yapmıssa zaten emecek olsa bıle once bezi değişecekmiş sonra emzirilecekmiş
ılk zamanlar evet her yaptıgında değiştireceksın. sadece uyanmıssa çocuk emecekse gazını cıkardıktan sonra bezını değiştirmek gerekıyormus. kaka yapmıssa zaten emecek olsa bıle once bezi değişecekmiş sonra emzirilecekmiş
ay ben o kuzuların küçücük totolarını yerim yahu... bir avuç toto ayyy çok sevimli yaaaaaaaa opuyorumnanaktan
sğl tatlım o zaman ilk 3 ay ayda ortalama 300 bez muhabbeti doğru o zaman:bbo:
Bugün eşimle markete gidip canbebe ve primanın uyu oyna bezinden aldık...
canbebe 80 li 2 pakette 64 lü ıslak havlu hediyesi ile 13 tl idi....çok hesaplı geldi...4 tane aldık.... primanın uyu oynalarıda 54 lü paket 9 tl idi...ondan da bi 4 paket aldık...3 aylık bez stoğumuz şimdiden hazır...kartala yakın oturanlar varsa bu indirimden faydalanın derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?