kızlar ağustos annelerinden uzun süredir görüştüğüm çok yakın dostumun açılması 2 cm olmuş akşama doğum olacak demiş doktor... ayyy bugün geçmicek bana yaaaaaaaaa.
kım baharcım ben arada bakıyorum agustos annlerine pınk mi dpgurmayan 3-5 kişi kladı
gülcancım hoşgeldin canım. hadi hayırlı yolculuklar sana da tatlım. dikkatli ol yollarda. eşin de geliyor mu seninle?
eminecim hoşgeldin tatlım. güle güle pisletsin bezlerini oğluşun :)
meryem bebişler şöyle ele gelmeye başladıktan sonra toplu ısırık ayinleri düzenleyelim bence. :)))
gülcancım hoşgeldin canım. hadi hayırlı yolculuklar sana da tatlım. dikkatli ol yollarda. eşin de geliyor mu seninle?
eminecim hoşgeldin tatlım. güle güle pisletsin bezlerini oğluşun :)
meryem bebişler şöyle ele gelmeye başladıktan sonra toplu ısırık ayinleri düzenleyelim bence. :)))
Marketin adı "KİM" canım..bizim buraya yeni şube açtı diye baya indirimleri var...orda ki şubelerinde varmıdır bilemiyorum ama....
canım tuanamevsim nicki. ama çok yazmıyordu ağustos annelerine. tanımayabilirsin belkim.
yetişir yetişir kuş olur uçar yahu ne olcak... oğluşu geliyor :)hoşbulduk baharcım evet eşim bırakcak geri döncek buraya dogumda yıne gelcek inş. yetişir doguma:)))
ilk aylarımızdan itibaren burda tanışıp yazışmaya başladık ve nerdeyse hergün msn de sohbet ediyorduk. günler nasıl geçmiş ne kadar çok şey paylaşmışız öyle. sanki kendim doğuma gidiyorum gibiyim yaaaa.. dua edin bolbol olur mu?nicki yabancı gelmıyo...hadi hayırlısı olsun allahım bı avazda kurtarır ınş.
ayşe çıktın mı sana bişey dicammmm
sğl tatlım o zaman ilk 3 ay ayda ortalama 300 bez muhabbeti doğru o zaman:bbo:
Bugün eşimle markete gidip canbebe ve primanın uyu oyna bezinden aldık...
canbebe 80 li 2 pakette 64 lü ıslak havlu hediyesi ile 13 tl idi....çok hesaplı geldi...4 tane aldık.... primanın uyu oynalarıda 54 lü paket 9 tl idi...ondan da bi 4 paket aldık...3 aylık bez stoğumuz şimdiden hazır...kartala yakın oturanlar varsa bu indirimden faydalanın derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?