2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim çocuk doktoru kime karar verdiniz ben hasvağa götürcem tatlım. bizim oralarda bi yerde ama tam sokağını hatırlamıyorum... götürenler çok memnun, görümcem, üstadlar falan oraya götürüyor. aklında bulunsun canım... o kadar çok ilgileniyormuş ki bebekle yarım saat bir saat sürüyormuş, herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyormuş.... meclisin eski çocuk doktoruymuş.... bu arada fark da çok cüzzi bi miktarmış, sanırım 20 tl falan....ben çocuk doğunca hemen randevumu alacam, biraz yoğunmuş...

kızlar siz karar verdiniz mi çocuk doktoruna....

Sahtekâr Hamile

Geçtiğimiz günlerde 12 bebeğe hamile olduğu iddia edilen Tunuslu kadının yalan söylediği ortaya çıktı.
Tunus Sağlık Bakanlığı sözcüsü, öğretmenlik yapan 34 yaşındaki Tunuslu kadının, 6’sı kız 12 bebeğe hamile olduğunu açıklamasının yalan olduğunu, kadının hamile bile olmadığını söyledi. 12 bebeğe 9 aylık hamile olduğunu ileri süren kadının psikolojik sorunları olduğu belirtildi.
alıntı

kızlar ağustos annelerinden uzun süredir görüştüğüm çok yakın dostumun açılması 2 cm olmuş akşama doğum olacak demiş doktor... ayyy bugün geçmicek bana yaaaaaaaaa.

kım baharcım ben arada bakıyorum agustos annlerine pınk mi dpgurmayan 3-5 kişi kladı

gülcancım hoşgeldin canım. hadi hayırlı yolculuklar sana da tatlım. dikkatli ol yollarda. eşin de geliyor mu seninle?
eminecim hoşgeldin tatlım. güle güle pisletsin bezlerini oğluşun :)
meryem bebişler şöyle ele gelmeye başladıktan sonra toplu ısırık ayinleri düzenleyelim bence. :)))

gülay bende karar verdim bebek dr umuza. hem jınekologun eşi. beebgıme ozel saglık yaptıracagım ama yınede benım evıme çok yakın adama aıt saglık ocagı gibi bir yer var. zaten yıgenımın dr u çok memnunlar

hoşbuldk tatlım:1hug: sağolkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk baharcım evet eşim bırakcak geri döncek buraya dogumda yıne gelcek inş. yetişir doguma:)))

gülcancım hoşgeldin hayırlısı olsun karar verilmiş izmir yolcusu olmuşsun....eee orda nasıl görüşçezzzz

hoşbulduk baharcım evet eşim bırakcak geri döncek buraya dogumda yıne gelcek inş. yetişir doguma:)))
yetişir yetişir kuş olur uçar yahu ne olcak... oğluşu geliyor :)
nicki yabancı gelmıyo...hadi hayırlısı olsun allahım bı avazda kurtarır ınş.
ilk aylarımızdan itibaren burda tanışıp yazışmaya başladık ve nerdeyse hergün msn de sohbet ediyorduk. günler nasıl geçmiş ne kadar çok şey paylaşmışız öyle. sanki kendim doğuma gidiyorum gibiyim yaaaa.. dua edin bolbol olur mu?

kızlar ben geldim günaydın herkeseee opuyorumnanaktan

dilekcim iyi ki dogdun canım, nice yaşlara bebeginle birlikte a.s.

pembecim iyi yolculuklar, dua ettim senin için canım herşey istedigin gibi olsun. :1hug:

ebrucum bebegine maşallah çok güzel kilosu, suyun da iyi sancın da yok herşey normal ne güzel, akışına bırak hayırlısı neyse o olsun.
bilgiler için de teşekkürler. yanlız aklıma takıldı. ben sabah akşam lansinoh sürüyorum. aklıma estikçe ucu dışında göğsümün tamamını ovalıyorum, yanlış mı acaba? bazı yerlerde de oneriyor?? CADIARZU

geceleri artık zor geçiyor bana yaa, kalkarken cebelleşiyorum yatakla, sonra ayaklarımın üstüne zor basıyorum. penguen gibiyim aynı a.s
bugün sabah kalktıgımda kızım poposuyla karnımda Minare yapmış :roflol:
ay bi hoşuma gitti. çok tatlı bu günler ya nasıl ozleyecegiz icimizde kıpırdamalarını kimbilir..

fiyatlar çok iimiş yaaaaa

gülcancım gel bakalım sıcak izmirimize :))
allah kavuştursun şimdiden, hem ailene, hem bebişine canım.. iyi yolculuklar sana, ken.dik.et.

ben de bugun ogleden sonra yokum kızlar..
eşim için dişçiye gideceğiz. yemekden sonra da anneanneme gidecegiz.
fırsat kalırsa odamızın perdesi eksik kaldı, onu da yaptıralım diyorum.
eşim yarın da izinli, ramazanın ilk günlerini hafta sonu ile birleştirip evde geçirmek istedi.
garibim haberi yok ki süpürge yaptırıcam ona kaydirigubbakcemile3
hem kıyamıyorum, hem de mecburum napiyimm :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…