gülcancım hoşgeldin hayırlısı olsun karar verilmiş izmir yolcusu olmuşsun....eee orda nasıl görüşçezzzz
hoşgeldin tubacım o kpırdanmaları özlermiyim diye bende düşünüyom bakalaım zaman gösterecek
yetişir yetişir kuş olur uçar yahu ne olcak... oğluşu geliyor :)
ilk aylarımızdan itibaren burda tanışıp yazışmaya başladık ve nerdeyse hergün msn de sohbet ediyorduk. günler nasıl geçmiş ne kadar çok şey paylaşmışız öyle. sanki kendim doğuma gidiyorum gibiyim yaaaa.. dua edin bolbol olur mu?
bunları öğrendiğimde iyi oldu canım...demek emzirmek herşeyden daha önemli....
ya bu alt değiştirmek konusuna gelince altlarını nasıl değiştircez? her altına yaptığında hemen değiştirmemiz gerekiyor mu?Bu konuda bilgisi olan?ona göre bez stoğu yapıcam..bizim burda yeni bir market açıldı bez fiyatları baya indirimde kaçırmıyım diyorumdaa.s
günaydın kızlar yenı gelen arkadaşlarda hoşgelmişler....
ebrucum canım bılgıler için çok saol faydalı bılgiler okudum ve hemen alıp kopyaladım dursun bi köşede mutlaka işime yarar.puan vercektım ama veremedım((alişinide görmüşsün gözün aydın dogum şeklıde hiç düşünme herşey olduguna varır...onun saglıgı yerınde olsunda...ha bide ben gebe rüyamda seni gördüm hayıra çıka
pembecım sanada iyi yoluculuklar kazasız belasız hayırlısı ıle varırsın yerıne
arkadaslar ben bugun ögleden sonra giremem şimdi azcık bakıyım dedim işlerim var yarın akşam. yada c.tesi sabah ızmır yolcusuyum bı daha evime geldıgımde yavrumla gelcam evıme bunu düşündükçe heyecan basıyo...
saol canım verdım şükür kararımı gitmem en hayırlısı idi bakalım..annemlerde net var tülaycım görüşürüz yıne orda sorun yok yanı bırakmam ben sizi
yok canım birazdan çıkıcam artık işler bitsin istiyorumm ...
hic sorma tulaycim yaaaa,
alis buyumus doktor net bir rakam soylemedi bu sefer zaten sonrasinda soyledikleri yuzunden tam net rakami bende sormadim
dedigi bebek 3 kiloyu gecmis. iri bir bebek olacak eger tam 40 haftayi doldurur daha once gelmezse 4.5 kiloyu bulur dedi. bu durumda seni normal dogurtmam dedi. ilk dogumlarda cok iri bebegin normal dogurtulmasi bir suru ciddi probleme yol aciyor dedi. ben israrci olunca normalde o zaman bekleyip gorecegiz dedi. 2 hafta sonra gidicem o zaman hem alisin kilosuna bakacak dedigi kadar olacak mi diye hemde bana cati muayenesi yapacak dogurabilir miyim iri bir bebek diye
ama bunun harici iyi tabi sonucta alis buyumus kocaman olmus :) nst'ye bagladi hic sancim kasilmam cikmadi. plesentam ve su durumuda cok iyiymis masallah. boyle iste
paylaşımlar artıkça dostluklar nasılda kuvvetli oluyo ben burda aldıgım dogum haberlerine kendi hayatımda bile bukadar sevınmıyorum bu bebekler hepimizin bebegı...allah yardımcısı olsun baharcım dua etmezmıyız dualrımız onunla olsun....
tubacım sende hoşgeldın gelıyom ızmıre olsun sıcagı bile başka benım memleketımin
petrik kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar herkese
bugün doktordaydık nts de hiç sancım çıkmadı, dr baktı bebek kanala girmemiş boynuna kordonu dolanmış 2 kez başından beri biliyormuş ama bana söylememiş, çatıma baktı dar değil ama hiç açılma yok dedi
gününü doldurdu bu saatten sonra beklemenin anlamı yok dedi
bütün riskleri anlattı, korktum bende gününü geçti kakasını yapma ihtimali var
sonuç olarak yarın sabah 6 da sezeryan oluyorum
çok heyecanlıyım yarın bebeğim kollarımda olacak : )
canım ben bunu agustos annelerinde okudum yazan arkidişte normal dogum istiyodu 40 haftanın içinde beklemek boşuna diye sezeryana alıyo dr kordon dolanmasını sölememiş demek ıstedıgım senın dr un sezeryana almak için böle bişey uydurmuş olabılır sen normal dogum çok ıstedıgın için söylüyorum başka bı dr daha gıt muayene ol derim ben...tabi sen bılırsın
ohh ii hadi sevindim eve nezman dönücen 40 tan sonramı???
maşallah tatlım....kocaman olmuş...doğum şekline de gelince bebek ve senin sağlığın için en iyisi neyse o olur inşallah...peki kafası ne kadar olmuş?
yok kızzz nerdeeekaydirigubbakcemile3 15 gün sonra yıne düşeriz yollara...15 gün falan kalırım yani dogumdan sonra
ebrucum bi yere gıtmişiz hesabı sen ödücan ben ödücam kavgası yapıyoduk bana alişin hareketleri gösteriyodun...öle kötü bişey yoktu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?