2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcancım hoşgeldin hayırlısı olsun karar verilmiş izmir yolcusu olmuşsun....eee orda nasıl görüşçezzzz

saol canım verdım şükür kararımı gitmem en hayırlısı idi bakalım..annemlerde net var tülaycım görüşürüz yıne orda sorun yok yanı bırakmam ben sizi

hoşgeldin tubacım o kpırdanmaları özlermiyim diye bende düşünüyom bakalaım zaman gösterecek

hoşbuldum canım.
bir arkadasim var. hayatta 1 cocukdan baska istemiyordu ve ilk ayları çok zor geçti.
şimdi bir tane daha istiyor ama eşi yanaşmıyor. hamileligin bulantısı bile olsa çoook ozledigi icin tekrar yaşamak istedigini soyluyor. bana da ısrarla kıymetini bil diyor. çok güzel ya gerçekten. biz bir an once dogsun istiyoruz haklı olarak ama nasılsa doguracagız, keyfine varalım aslında. annem bile ozeniyor, içi gidiyor. başlıyor anlatmaya "sen soyle donerdin, balık gibi vs." diye.. ayyy bi hoş oldu içimm

paylaşımlar artıkça dostluklar nasılda kuvvetli oluyo ben burda aldıgım dogum haberlerine kendi hayatımda bile bukadar sevınmıyorum bu bebekler hepimizin bebegı...allah yardımcısı olsun baharcım dua etmezmıyız dualrımız onunla olsun....

tubacım sende hoşgeldın gelıyom ızmıre olsun sıcagı bile başka benım memleketımin

gunde 8-10 kez felan alti degiscekmis tatlim, her cis yaptiginda degistirmek sartmi bilmiyorum cunku yeni bezler emdigi icin alti islak olmuyor ama her kaka yaptiginda mutlaka degistirmek lazim yoksa pisik olur zaten bebekte huzursuzlanir.
bi de bence bu kadar cok bez alip stoklamayin. dedikleri gibi her bebege her bez olmuyor alerji yapani var pisik yapani var o yuzden kullanip hangşisi iyiyse onu almak lazim.sonra elimizde patlamasin yazik paralara, ben 1 tane yenidogan aldim o kadar.

gulcancim hayir olsun nasil gordun bakalim :)
simdiden hayirli yolculuklar, cok rahat gidip gelirsiniz insallah. ailenin yaninda olcaksin ne guzel

[tubacim bende gunde 1 kez uclarina suruyorum canim. henuz bisey olmadi ama dun aksam hemsire ustune basa basa soyledi hem faydasi yok sadece nemlendirir, hem de ekren dogumu baslatabilir meme uclarini uyarmak dedi. ben artik dustan once dedigi gibi zeytinyagi damlaticam ucuna

Gülaycım henüz çocuk doktorumuza karar vermedik , bizim eve çok yakın bilgi hastanesi var ... İlk ay zaten doğum yaptığım yere götürürüz ondan sonra incelerim ben ...

yok canım birazdan çıkıcam artık işler bitsin istiyorumm ...

petrik kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar herkese

bugün doktordaydık nts de hiç sancım çıkmadı, dr baktı bebek kanala girmemiş boynuna kordonu dolanmış 2 kez başından beri biliyormuş ama bana söylememiş, çatıma baktı dar değil ama hiç açılma yok dedi
gününü doldurdu bu saatten sonra beklemenin anlamı yok dedi
bütün riskleri anlattı, korktum bende gününü geçti kakasını yapma ihtimali var
sonuç olarak yarın sabah 6 da sezeryan oluyorum
çok heyecanlıyım yarın bebeğim kollarımda olacak : )

canım ben bunu agustos annelerinde okudum yazan arkidişte normal dogum istiyodu 40 haftanın içinde beklemek boşuna diye sezeryana alıyo dr kordon dolanmasını sölememiş demek ıstedıgım senın dr un sezeryana almak için böle bişey uydurmuş olabılır sen normal dogum çok ıstedıgın için söylüyorum başka bı dr daha gıt muayene ol derim ben...tabi sen bılırsın

kızlar emelle konuştummm çok iyyimişş slmı var herkese.. bebeği hala ememiyormuş sütü çok az geliyormuşş... birazdan evlerine gidicekler eve gidince girerimm dedii ...

aklima geldikce devam ediyorum
bebekler dogduktan 1-2 gun icerisinde agirliklarinin %10 ila %15 ini kaybederlermis. bu cok normal asil bebek kilo vermezse hatta alirsa tehlikeliymis. cunku bebegin kaybettigi sey aslida anne karninda olusan odemmis. eger bunu atamiyorsa o zaman bobreklerinde felan sorun olabilir demekmis.
hic endise etmeyin ilk 15 gun icerisinde bebekler kaybettikleri kiloyu alip dogum kilolarina yetisirler. sonrasinda da cok hizli bir sekilde kilo alirlar dedi.

evet ebru ya katılıyorum bide kilo gidişatı nasıl olur onuda bilmiyoruz bende 2 paket aldım şimdilik

kızlar herkese günaydın.. nasılsınız bu sabah bebişler nasıl.. ben yine depresif uyandım ama açılırım herhalde.... sizde nevar neyok.. bugün gündem ne neleri kaçırdım sabahtan beri söleyin bakalımm :)

maşallah tatlım....kocaman olmuş...doğum şekline de gelince bebek ve senin sağlığın için en iyisi neyse o olur inşallah...peki kafası ne kadar olmuş?

kesinlikle öyle canım. hepimiz birbirimizle o kadar çok şey paylaştık ki... kardeş gibi olduk. burda gelen her bebek haberine kendi evladımmış gibi heyecanlanıyorum mutlu oluyorum. eminim ki benim sevincime de ortak olacak bir sürü dostum var burda. oyyyyhhhh gene hormonlar bastı beni. gözlerim yaşardı yaaaaaaaaa... :çok üzgünüm:

Bende bugünleri arayacağımıza inananlardanım, tabi mis gibi kuzları alıcaz koynumuza ama anne olan herkes ilk o hareketleri hatırladığına göre var bir hikmeti, diye düşünüyorum ...

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayy gülcan valla başka bir doktora daha gitmek farz oldu çünki iyice kafam karıştı.. normal doğum istiyorumm yaa....:sm_cool: yarın gidiyorumm kızlar....dayanamıycamm... şimdi alıyorumm randevuu..

gunaydin kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil bugun doguran varmiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

ohh ii hadi sevindim eve nezman dönücen 40 tan sonramı???

yok kızzz nerdeeekaydirigubbakcemile3 15 gün sonra yıne düşeriz yollara...15 gün falan kalırım yani dogumdan sonra

ebrucum bi yere gıtmişiz hesabı sen ödücan ben ödücam kavgası yapıyoduk bana alişin hareketleri gösteriyodun...öle kötü bişey yoktu çok şükür

maşallah tatlım....kocaman olmuş...doğum şekline de gelince bebek ve senin sağlığın için en iyisi neyse o olur inşallah...peki kafası ne kadar olmuş?

95,3 milim olmus tatlim. koca kafali mi dedim yooo normal dedi. bacak kemigi de 72,5 milim olmus.

tamam o saman, hayirlara vesile olsun issallaaaah :)

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR elanin bebisini gordunuzmu bebis topigimizde simdiden capkin erkek olacak eymen pasa goz kirparak foto cekinmisssssssırnaşık şeysırnaşık şey:lepi:

ebru canim benim bebegimide iri buldular ve ben 3aydan beri diyet ve diabet(seker) doktorlari gozetimi altindayim doktorlarin hesaplamasina gore 5,5kiloyu geckin dogarmis bizimkisi simdi hedefleri oglusumu 3-3,5kilo dogurtmakkkkkk herseye cok dikkat ediolar burda allaha sukur kilolu bebegin sonra olacagi hastaliklari anlatinca aman aman dedim yani ama tr de sirf para kazanmak icin bosyere sezeryan yapan drlerde varrrrrrrrrklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…