günaydınlar güzel bi hafta sonu olması dileğiyleeeee
kıyamam sana yaa evet annelik bu cnm hakkımızda hayırlısı ama o rahatsızlıklar hemen hemen hepimizde var artık benimde sabahtan beri sürekli büyük tuvaletim varmış gibi..kafasıylamı vuruyo ne anlamadım oturamıyorum ama sabır az kaldı cnm
iyiyim baharcım. geceler çok zor hakikaten. kasılmalar çook rahatsız edici bir hal aldı. bir de ben ikiz gebeliğime rağmen 12 kilo aldım. diyorum 15-20 alsaydım ben de birçok ikiz gebe gibi ne yapardım bilmem.
zaten aylardır yiyip içip yatıyorum nasıl 100 kilo olmadım anlamadım gitti.
sen nasılsın? geceler nasıl?
merhaba kızlar. eymencik ne tatlı öyle yaaaa. küçük adamcık çok şeker maşallah 41 kere.
deryacım tatlım geçmiş olsun canım. çarşamba günü mü sezeryan olcan nasipse?
fatoşcum ishal ben olmadım ama birkaç gündür birçok arkadaş şikayet ediyor aynı şekilde. geçmiş olsun canımcım.
tülayım fıstık naber?
günaydın kızlar
sağol bahar iyiyim çok şükür
biz de dün doktora gittik herşey yolundaymış çok şükür dönmüş bile hatta
ama daha yeni döndükanala girmesi falan derken iki hafta geçer
iki hafta daha bi atraksiyon bekleme dedi
2600gr olmuş kızım boyu da 49 cm olmuş
teşekkür ederim canım veririz kiloları ya önemli değil tabi. ben kendimden bu performansı beklemediğimden şaşırıyorum sadecepembe çok az kaldı çok iyi dayandı minnoşlar maşallah
bahar sen de hiiiçç takılma kilo olayına bence resimlerinden hiç de öyle20 kilo falan görünmüyor
hem şunun şurasında ne kaldı ki mutlu sona
derya sana da çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibiçarşambaya kadar dayanırsın rahat bir şekilde
hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin canım. açılman falan varmıydı doktorun kontrol etti mi hiç?sağol canım, evet çarşamba günü.. ama dediğim gibi sancılarım varsa... beklerse inşallah çarşambaya beklemezse napalım arık.. hayırlısı olsun...
maşallah canım kızına. beklesinler tabi bir kaç hafta daha. senin ticker yok kaç haftalıksın canım?sağol bahar iyiyim çok şükür
biz de dün doktora gittik herşey yolundaymış çok şükür dönmüş bile hatta
ama daha yeni döndükanala girmesi falan derken iki hafta geçer
iki hafta daha bi atraksiyon bekleme dedi
2600gr olmuş kızım boyu da 49 cm olmuş
sende bnm gibi normal beklyorsun ozmn demi cnm maaşallah bebişine kaçıncı haftandasın cnm sen??
hamdolsun baharcım Ramazan sersemliği var üstümde malum sahura kaldırıyom eşimi yedirip içiriom bende yiyom tabee.öle güzel bi yorgunluk var...ee tabi 38. haftaya gircez yarın heycanda var ...sen neler yapıon bakemmm??
hayırlısı eylül cüm bende aynı sen durumlarındayım....çatı muaynesi yapıcakmı dr un??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?