2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim baharcım. geceler çok zor hakikaten. kasılmalar çook rahatsız edici bir hal aldı. bir de ben ikiz gebeliğime rağmen 12 kilo aldım. diyorum 15-20 alsaydım ben de birçok ikiz gebe gibi ne yapardım bilmem.

zaten aylardır yiyip içip yatıyorum nasıl 100 kilo olmadım anlamadım gitti.

sen nasılsın? geceler nasıl?

günaydınlar güzel bi hafta sonu olması dileğiyleeeee

bir de aşırı kareket ediyor... ben de sancı yapıyor hareket etmesi... çırpınıyor sanki içerde..sende de oluyor mu böyle çıkacakmış gibi?

canım ne güzel işte az kilo almışsın yediklerine dikkat ettiğindendir canım. ben öküzler gibi şendim 20 kiloya dayandım canım. yürürken zorlanıyorum çabuk yoruluyorum. geceler rahat allahtan şimdilik sıkıntım yok uyuyorum deliksiz ben.

eylül hoşgeldin canım nasılsın?
deryacım benim haftam senden geri ama benim oğlan da çok hareket ediyor. karnımdan çıkacakmış gibi. bir de kendini kasıp göbeğimi gerdiriyor alta üste baskı yapıyo

pembe çok az kaldı çok iyi dayandı minnoşlar maşallah
bahar sen de hiiiçç takılma kilo olayına bence resimlerinden hiç de öyle20 kilo falan görünmüyor
hem şunun şurasında ne kaldı ki mutlu sona
derya sana da çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibiçarşambaya kadar dayanırsın rahat bir şekilde

sağol canım, evet çarşamba günü.. ama dediğim gibi sancılarım varsa... beklerse inşallah çarşambaya beklemezse napalım arık.. hayırlısı olsun...

[B]baharcım günaydın
pembecim maaşallah 12 kilo hee bisss 14 kg ı devirdik
deryacım aynen bnm oğlanda öle ama bu onun sağlıklı olduğunu gösteriyorrr[/B]

sağol bahar iyiyim çok şükür
biz de dün doktora gittik herşey yolundaymış çok şükür dönmüş bile hatta
ama daha yeni döndükanala girmesi falan derken iki hafta geçer
iki hafta daha bi atraksiyon bekleme dedi
2600gr olmuş kızım boyu da 49 cm olmuş

fatoşçum sanada geçmiş olsun cnm patates haşlama filan yesen ii gelir belkiii..üşüttünmü acaba???

sende bnm gibi normal beklyorsun ozmn demi cnm maaşallah bebişine kaçıncı haftandasın cnm sen??

teşekkür ederim canım veririz kiloları ya önemli değil tabi. ben kendimden bu performansı beklemediğimden şaşırıyorum sadece
sağol canım, evet çarşamba günü.. ama dediğim gibi sancılarım varsa... beklerse inşallah çarşambaya beklemezse napalım arık.. hayırlısı olsun...
hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin canım. açılman falan varmıydı doktorun kontrol etti mi hiç?
maşallah canım kızına. beklesinler tabi bir kaç hafta daha. senin ticker yok kaç haftalıksın canım?

sende bnm gibi normal beklyorsun ozmn demi cnm maaşallah bebişine kaçıncı haftandasın cnm sen??

35+2 olduk biz
benim doktor sezeryan lafı etmiyo valla
dün biraz denedim ama çookk zorunlu haller olmadıkça normal olucak tabii ki dedi
ben de kendimi ona teslim ettim napim
hangi yolla olursa olsun sorunsuz olsun da
ha doğum anında ha sonrasında ağrı çekmişim düşünmemeye çalışıyorum

hamdolsun baharcım Ramazan sersemliği var üstümde malum sahura kaldırıyom eşimi yedirip içiriom bende yiyom tabee.öle güzel bi yorgunluk var...ee tabi 38. haftaya gircez yarın heycanda var ...sen neler yapıon bakemmm??
hayırlısı eylül cüm bende aynı sen durumlarındayım....çatı muaynesi yapıcakmı dr un??

yaa bu arada kızlar ben dün hastaneyle konuştum da
hastane çantası için özellikle yanıma almamı istediğiniz bişey var mı diye
ekstra yük yapma kendine sakın dediler
bebişe bi tek hastaneden çıkarken giyeceği bir kıyafet ve bir tane bez bi de kendi kıyafetlerini koy dediler
aslında hep burda bahsedilen şeyleri söylediler ama bebeğe kıyafet sadece bi tane koy sen versen de burda kaldığı süreiçinde hastanenin kıyafetleri dışında kıyafet giydirmiyoruz dediler
steril olması açısındanmış
hatta bezi falan da onlar veriyo
şimdi minnoşun valizini yeniden düzenlicem
siz de gidince bi sorun derim

yapacakmış ama 3 hafta sonrasına gün verdi çatı muayenesi için
şimdiden sonra her hafta gel nst ye bağlanıcaksın dedi
malum bizbiraz daha geriden geliyoruz size göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…