yapacakmış ama 3 hafta sonrasına gün verdi çatı muayenesi için
şimdiden sonra her hafta gel nst ye bağlanıcaksın dedi
malum bizbiraz daha geriden geliyoruz size göre
37.haftada yaptı bizim dr da ç.muaynesini erken biraz erken olması daha ii bence..kasılmalarınmı varki öle dedi beni 10 gün sonraya çağırdı nst ye
tülaycım bizde babanemle eşim kalkıyorlar yiyorlar ben kalkamıyorum malum uykum pek bir ağır :)
eylülcüm hangi hastaneye gidiyorsun canım? benim de çatı muayenem 38. haftada olcak. 2 haftada bir gidiyorum. nst falan da demedi doktorum henüz.
eylülcüm her doktorun uygulaması farklı olabiliyor demek ki canım. ben haftaya gitcem kan tahlili yaptırcam sağlık ocağında onu da istedi. bakalım belki nst ye bağlar.
gamzem hoşgeldin tattttlım. ben de tek parçayım :)
eslemcim hoşgeldin tatlım afiyet olsun yarasın kuzucuğa.
kızlar merhaba herkese naıslız bakalımm varmı bölünen çoğalann.... ben hala tek parçayım ayıp sölemesi... heryerimde bi ağrı oluyo bu kız haraket ettikçe bana noluyo anlamadım son ay hakkaten zormuş ya.. bakalım dahada nerdeyse 4 hafta var ozaman napıcaz......
helallllll. :lepi: ben de daha yapmadım. bebişin kıyafetlerini hazırladık ta benimkiler duruyo ööööle bakalım yaparız bugün yarın. :) gamsızlık diz boyu anacım...merhaba tatlımm nasılsın bakalım keyfiniz nasıl çok sevindim tek parça olmanızaa :))) ve inanmıcaksınız ama ben bugün doğum çantası yapıcamm :)))))))))) :roflol:
naniknanik :kedi:eslem afiyet olsun hoşgeldin
aman bahar ne uykucusun yaaaa
helallllll. :lepi: ben de daha yapmadım. bebişin kıyafetlerini hazırladık ta benimkiler duruyo ööööle bakalım yaparız bugün yarın. :) gamsızlık diz boyu anacım...
naniknanik :kedi:
hoşbulduk eylül
ya benim kız pek hareket etmiyo korkutuyor beni yaaaa, böyle giderse tek parça kalmicam((
gamzecim hoşgeldinnn
ah canım daha dur o kızçen sana neler yapcekkk
çanta bugüne kalırmı tembeller
çabuk hazır edin, sıpaların ne yapacağı belli mi olur
aaaaklava:
korkma canım ya yerleri daraldı ya haraketler azaldı baya benimkide öyle ama endişe edilicek bişiy olacağını sanmıyorum büyüdü sıpalar malum... nezaman yeni doğmuş bir bebek görsem Allahım diyorum ya bu nasıl duruyo içerde nasıl bi mucizedir..... yani çıkıncada muhtemelen hepimizde Allahım bu benimmi bunu benmi yaptım sendromuna kapılıcaz eminim :)) ama sen korkma doktora gitmenede çokaz kalmış.. ama tabi yerinde olsam hazır olurdum bazılarınada hadi yat bakalım hemen ailen getirsin eşyalarını çıcupu hemen almamız lazım diyiveriyolar... yeğenim o şekilde doğdu ama dahada ufaktı o tabi.... herkesin öyle olacak diye bişiy yok ama hazırlıklı olmak lazım....
hoşgördük tülayımm... ah sorma yaa çıkıncası nasıldır bu işin ben düşünemiyorum yaa......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?