2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yapacakmış ama 3 hafta sonrasına gün verdi çatı muayenesi için
şimdiden sonra her hafta gel nst ye bağlanıcaksın dedi
malum bizbiraz daha geriden geliyoruz size göre

37.haftada yaptı bizim dr da ç.muaynesini erken biraz erken olması daha ii bence..kasılmalarınmı varki öle dedi beni 10 gün sonraya çağırdı nst ye

selam annişler
herkes iyi bakıyorum ancak pek kimse yok
bizde kahvaltımızı yaptık, yarasın kızıma
hareketleri çok yavaşladı kızımın sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum doktorumuz çağırdı
bakalım neler olcak

tülaycım bizde babanemle eşim kalkıyorlar yiyorlar ben kalkamıyorum malum uykum pek bir ağır :)
eylülcüm hangi hastaneye gidiyorsun canım? benim de çatı muayenem 38. haftada olcak. 2 haftada bir gidiyorum. nst falan da demedi doktorum henüz.

37.haftada yaptı bizim dr da ç.muaynesini erken biraz erken olması daha ii bence..kasılmalarınmı varki öle dedi beni 10 gün sonraya çağırdı nst ye

yoo kasılmalarım falan yok
hatta doğumla alakalı hiçbir belirtim yok
hatta sanki daha 6. ayda gibiyim bende tık yok :gitme:
bilmiyorum neden her hafta nst ye çağırdı
ben hizmet hastanesine gidiyorum bahar
beni de hep 5 haftada bir çağırıyordu son muayene aralığı 3 haftaydı
bu sefer her hafta gel dedi
hatta son üç randevunun saattlerine kadar hepsini aldık
inşallah üçüncü randevuda gelir bizim kontes yerimseniben

kızlar merhaba herkese naıslız bakalımm varmı bölünen çoğalann.... ben hala tek parçayım ayıp sölemesi... heryerimde bi ağrı oluyo bu kız haraket ettikçe bana noluyo anlamadım son ay hakkaten zormuş ya.. bakalım dahada nerdeyse 4 hafta var ozaman napıcaz......

eylülcüm her doktorun uygulaması farklı olabiliyor demek ki canım. ben haftaya gitcem kan tahlili yaptırcam sağlık ocağında onu da istedi. bakalım belki nst ye bağlar.
gamzem hoşgeldin tattttlım. ben de tek parçayım :)

merhaba tatlımm nasılsın bakalım keyfiniz nasıl çok sevindim tek parça olmanızaa :))) ve inanmıcaksınız ama ben bugün doğum çantası yapıcamm :)))))))))) :roflol:

hoşgördüüükk kızlar... eee gündemde ne vardı söleyin bakam ona göre girelim muhabbete yoksa yeni bi gündem oluşturalım olmaz böle boş boş... :)))

gamzecim hoşgeldinnn
ah canım daha dur o kızçen sana neler yapcekkk

merhaba tatlımm nasılsın bakalım keyfiniz nasıl çok sevindim tek parça olmanızaa :))) ve inanmıcaksınız ama ben bugün doğum çantası yapıcamm :)))))))))) :roflol:
helallllll. :lepi: ben de daha yapmadım. bebişin kıyafetlerini hazırladık ta benimkiler duruyo ööööle bakalım yaparız bugün yarın. :) gamsızlık diz boyu anacım...
eslem afiyet olsun hoşgeldin
aman bahar ne uykucusun yaaaa
naniknanik :kedi:

lülülülülülü
helallllll. :lepi: ben de daha yapmadım. bebişin kıyafetlerini hazırladık ta benimkiler duruyo ööööle bakalım yaparız bugün yarın. :) gamsızlık diz boyu anacım...

naniknanik :kedi:

hakket haaaa ben bu gidişle gamze ve bahar kaynak yapıp yapıştırmayı düşünüüyorum sizi lülülülülülü
ne dersiniz kızzzzlarrrrr

Son düzenleme:
hoşbulduk eylül
ya benim kız pek hareket etmiyo korkutuyor beni yaaaa, böyle giderse tek parça kalmicam ((

korkma canım ya yerleri daraldı ya haraketler azaldı baya benimkide öyle ama endişe edilicek bişiy olacağını sanmıyorum büyüdü sıpalar malum... nezaman yeni doğmuş bir bebek görsem Allahım diyorum ya bu nasıl duruyo içerde nasıl bi mucizedir..... yani çıkıncada muhtemelen hepimizde Allahım bu benimmi bunu benmi yaptım sendromuna kapılıcaz eminim :)) ama sen korkma doktora gitmenede çokaz kalmış.. ama tabi yerinde olsam hazır olurdum bazılarınada hadi yat bakalım hemen ailen getirsin eşyalarını çıcupu hemen almamız lazım diyiveriyolar... yeğenim o şekilde doğdu ama dahada ufaktı o tabi.... herkesin öyle olacak diye bişiy yok ama hazırlıklı olmak lazım....

gamzecim hoşgeldinnn
ah canım daha dur o kızçen sana neler yapcekkk

hoşgördük tülayımm... ah sorma yaa çıkıncası nasıldır bu işin ben düşünemiyorum yaa......

çanta bugüne kalırmı tembeller
çabuk hazır edin, sıpaların ne yapacağı belli mi olur
aaaa klava:

şekerim çoğul eki koyma o cümleye benden başka sona kalan dona kalan yok :))))) valla benim kızında pek öyle doğmaya niyetli bir halide yok bana bi sıkıntıda vermedi ondan belkide ben,m bu rahatlığım bilmiyorum :)))

inşallah öyledir, hayırlısıyla sağlıcakla bi doğursak kocaman bi ohh çekicem :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…