2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyorum arkadaşlar hepimizi çok sevıyorum , öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı

allaha emanet olun....

izmirden yazmaya devam ederim sizlereee..........

güle güleeee gülcan seni çok seviyoruummmmmopuyorumnanaktan

yaa sorma yaa kalender karım benim diye diye bakıyo dalgasına gıcvık.ç.. dediğin gibi accık naz yapmak lazım.. ama ben o işleri hiç bilmem öğretin bakem bana accık :)))))

şimcik yavrım geldi demi bu adam hiç gülme yüzüne bide elin belinde yürü sürekli ah oh diye diye....su mu istedi yarım saatte getir bak neler oluyoo sonra kalkıp kendileri alıyo suyu hohohohhhhooooozemuszemus

tülaycım sende ne numaralar varmış kuzum... hiç çaktırmıyon walla kaydirigubbakcemile5

ah gamzem be. kelin ilacı olsa...

anaaam bu kelede bi ilaç arrkadaşlar benden bidene daha varmışşş :)))))))))

şimcik yavrım geldi demi bu adam hiç gülme yüzüne bide elin belinde yürü sürekli ah oh diye diye....su mu istedi yarım saatte getir bak neler oluyoo sonra kalkıp kendileri alıyo suyu hohohohhhhooooozemuszemus

vayy tülayımmm ne numerolar varmış sende gııyyzzz:)))) devam et bakam başka napem ben bu hödükee :)) hadi kızlar sizde boş durmayın... şurda son 1 ayım zaten naapsam kar :)))

kızlar yaaa yazdıklarım bnm gerçek hallerim ama siz hafta olarak benden geridesiniz ya valla eşimle olanları yazdım abarttığım bişi yok gerçektennn:smiley-cool:

bende mutfağa uzuyooommmmm açabilirsem iftardan sonrada grşrz hoşçakalın anacımmmm

güle güle özgeee,pembee

yemeklerimizi yaptık geldik babamızı bekliyoruz... gülccan gitmiş :gitme: hayırlı yolculuklar....
bugün emel hiç girmedimi kızlar...

bende yemeğe bi daldım herkes kaçmışşş giden herkes öptük sizi Allaha emanet olalım hepimizzzz...

bu arada iki gündür giremedim.girsem yazamadım.abimle ortak kullanıyosya pcyi işleri vardı ama az uz takip ettim kıslar sizii.bugün kuaför işlerimi hallettim.saçı başı kaş bıyık falan.nemelazım erken gelir bebiş falan rezil olmayak:)

kız ayfer sen gene iyi dayanmışsın...ben yarın gitmeyi düşünüyorum kuaföre...baştan aşagı bi temizlik lazım :)

ay maşallah eymen paşamızaaa.yicen onu burada olsa aynı ela zaten yaaa:) oy oy oy tam kuzucuk.bu arada ela selam söyledi.emziriyormuş uyuyormuş,koklayıp sarılıyormuş hep.ay vakti ile bizede nasip olsa hayırlısı ile yaa.

sivaslıcım bu arada ben o dediğin temizliği ah bi yaptırabilsem dayanamam yaa.ben röfleydi,manikür pedikürdü,kaş bıyıktı onları hallettim:)

Oyyyyyy evet bacım Allah hepimize nasip etsin bizde koklayak yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…