yaa sorma yaa kalender karım benim diye diye bakıyo dalgasına gıcvık.ç.. dediğin gibi accık naz yapmak lazım.. ama ben o işleri hiç bilmem öğretin bakem bana accık :)))))
ben çıkıyorum arkadaşlar hepimizi çok sevıyorum , öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı
allaha emanet olun....
izmirden yazmaya devam ederim sizlereee..........
yaa sorma yaa kalender karım benim diye diye bakıyo dalgasına gıcvık.ç.. dediğin gibi accık naz yapmak lazım.. ama ben o işleri hiç bilmem öğretin bakem bana accık :)))))
güle güleeee gülcan seni çok seviyoruummmmmopuyorumnanaktan
şimcik yavrım geldi demi bu adam hiç gülme yüzüne bide elin belinde yürü sürekli ah oh diye diye....su mu istedi yarım saatte getir bak neler oluyoo sonra kalkıp kendileri alıyo suyu hohohohhhhooooozemuszemus
ah gamzem be. kelin ilacı olsa...
şimcik yavrım geldi demi bu adam hiç gülme yüzüne bide elin belinde yürü sürekli ah oh diye diye....su mu istedi yarım saatte getir bak neler oluyoo sonra kalkıp kendileri alıyo suyu hohohohhhhooooozemuszemus
ay maşallah eymen paşamızaaa.yicen onu burada olsa aynı ela zaten yaaa:) oy oy oy tam kuzucuk.bu arada ela selam söyledi.emziriyormuş uyuyormuş,koklayıp sarılıyormuş hep.ay vakti ile bizede nasip olsa hayırlısı ile yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?