2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah eymen paşaya..gördükçe bebişleri olmayan sabrım beni zorluyor..çıkartıverecem valla :):)

ayy ne güsel aızcık kalmış arkadasım,Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inş.keşke bnm de gün belli olsa şimdi acaba 37 de mi gelir 42 de mi telaşı var birde..

ayfercim naber şekerim.. sizin günler belli maşallah hemn gidiceniz herşeyiniz okeeeyyy ama gel gelelim ben gidecemde öğrenecemde çatımı yok bakacaklarda bebek kanala girdimi yok beklicemde doğucaktaaaa..... ooyyhh düşünürken bile fenalık geliyo yaaa :))))

Gızlar ben kaçıyommmm. Yatıcam azıcık. Öptüm hepiniziiiiii

maşallah yaa nasılda güzel erkeklik akıyo valla suratından kıyamam ona ben küçük adamcık ömürlü olsun sağlıkla huzurla büyüsün işallahh.... Allahım ailesine bağışlasın çok tatlı bu yaa.....demekki anasını habire çıkıcakmış gibi yapa yapa delirten bu paşacıkmış maşallah yaa..... :)))

kimsecikler yok. biz uyuyamıyoruz kzımla öyle evin içinde gezinip duruyoruz.
artık uyku düzeni die birşey kalmadı. neyse gelecek olan herkese günaydın.Gününüz güzel gecer umarım.
a.s.

slm kızlarr günaydın herkesee.... ya bennn ishal olmusum karnım cok fena nedenkii simdi yaa(

selam günaydın kızlar.. annemle babam geliyo memleketten.. yarım saat sonra burdalar...onlarda geldiğine göre kızımın gelmesine çok az kalmış yaa...

günaydınlar güzel bi hafta sonu olması dileğiyleeeee

günaydın canım...

sabaha kadar uyuyamadım... yan yatamıyorum çünkü ayağı hep yanda.. düz yatamıyorum sığmıyor.. arada sancılarım da var... cumartesiden bu çarşambaya alındı ameliyat.. sanki duramayacakmışım gibi... dün ölçüm yapıldı 3000 gr olmuş şükür... alalım dedi... aldırmadım yine... sancı çeke çeke ameliyatı bekleyeceğim olmadı normal olur napim... annelik nasıl bir şey ya... acı çekiyorum yine de önemsemiyorum...

kıyamam sana yaa evet annelik bu cnm hakkımızda hayırlısı ama o rahatsızlıklar hemen hemen hepimizde var artık benimde sabahtan beri sürekli büyük tuvaletim varmış gibi..kafasıylamı vuruyo ne anlamadım oturamıyorum ama sabır az kaldı cnm

merhaba kızlar. eymencik ne tatlı öyle yaaaa. küçük adamcık çok şeker maşallah 41 kere.
deryacım tatlım geçmiş olsun canım. çarşamba günü mü sezeryan olcan nasipse?
fatoşcum ishal ben olmadım ama birkaç gündür birçok arkadaş şikayet ediyor aynı şekilde. geçmiş olsun canımcım.
tülayım fıstık naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…