şekerim çoğul eki koyma o cümleye benden başka sona kalan dona kalan yok :))))) valla benim kızında pek öyle doğmaya niyetli bir halide yok bana bi sıkıntıda vermedi ondan belkide ben,m bu rahatlığım bilmiyorum :)))
şekerim çoğul eki koyma o cümleye benden başka sona kalan dona kalan yok :))))) valla benim kızında pek öyle doğmaya niyetli bir halide yok bana bi sıkıntıda vermedi ondan belkide ben,m bu rahatlığım bilmiyorum :)))
lülülülülülü
hakket haaaa ben bu gidişle gamze ve bahar kaynak yapıp yapıştırmayı düşünüüyorumlülülülülülü
ne dersiniz kızzzzlarrrrr
baharcıkda hazırlamamış okuduğum kadarıyla
yanlış anlamadıysam tabeekaydirigubbakcemile2
puhahahaaaa süper fikir tülayım valla hiç bekleme derim ben :))))))))))))))))))
baksana bende tek çantasız benim diye esleme söleniyom meğer yalnız değilmişim :))))))))))))) bahar şekerim super babanne nasıl olduda seni çantasız bıraktı bakemm :)))) sen bak belki o hazırlamıştır bi kenara bi çanta :)))))))))))) bende babanne yok ananmeinde kendine hayrı yok minik kşum 115 kg kadar bişi annemde onla ilgileniyo sonuç olarak ben yalnızııım ben yalnızıııımmm yalnızıııııııııııımm :))))))))))))
inşallah öyledir, hayırlısıyla sağlıcakla bi doğursak kocaman bi ohh çekicem :kedi:
baharcıkda hazırlamamış okuduğum kadarıyla
yanlış anlamadıysam tabeekaydirigubbakcemile2
ben de varım gamzem sositososito
emsalllcim hoşgeldin canımcım
ємєℓ;8625407 .!.:herkese selammm opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlımmm
nabersin başlıyormusun yani şimdi yıkamaya haa :)))
bu muhabbetin üzerine başlamazsan şaşarım canım kalk başla bir yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?