2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baharcıkda hazırlamamış okuduğum kadarıyla
yanlış anlamadıysam tabeekaydirigubbakcemile2

lülülülülülü

hakket haaaa ben bu gidişle gamze ve bahar kaynak yapıp yapıştırmayı düşünüüyorumlülülülülülü
ne dersiniz kızzzzlarrrrr

puhahahaaaa süper fikir tülayım valla hiç bekleme derim ben :))))))))))))))))))
baksana bende tek çantasız benim diye esleme söleniyom meğer yalnız değilmişim :))))))))))))) bahar şekerim super babanne nasıl olduda seni çantasız bıraktı bakemm :)))) sen bak belki o hazırlamıştır bi kenara bi çanta :)))))))))))) bende babanne yok ananmeinde kendine hayrı yok minik kşum 115 kg kadar bişi annemde onla ilgileniyo sonuç olarak ben yalnızııım ben yalnızıııımmm yalnızıııııııııııımm :))))))))))))

slm kızlar nasılsınız bakalım
ne var ne yok anlatın bakem artık ayaklarım deli gibi şiştiği ve nedendir bilmem morardığı için
geçmişe bakamıyorum artık kusyura bakmayın lütteennn :)))
sadece gülcancım izmir yolcusu olmuş dün akşam onu okuyabildim son sayfalarda bu gün bakamadım
arkadaşım inşallahhh hayırlısı ile izmire ayak basmıştır ve rahat bir yolculuk yapmıştır inşallahh

kadın hergün diyo ki yıkayalım şunları kendisi henüz benim makinemin ayarını öğrenemedi. amaaaaaan yaparız diyom geçiyom şimdilik. durun bakem ben şu ıvırıkları zıvırıkları atem barim makinaya gaza geldim...

çantam benimde hazır çok şükür 2 hafta oldu sanırsam hazırlayalı
önce çantaları yıkadım sonra kıyafetleri yıkadım ütüledim yaptım çantamı
missss gibi kokuyor çantayı açınca :))))
ne olur ne olmaz dedim benim aprılar arttıkça telaşlanmıştım ama çok şükür vaktinde gelecek sanırım kızım Allah ın izni ile

inşallah öyledir, hayırlısıyla sağlıcakla bi doğursak kocaman bi ohh çekicem :kedi:

olcak canım olcak Allahım hepimize yardım edicek sen hiç merak etme kuyruğuna geldik bu işin oda olcakk az sabırr.. :))

baharcıkda hazırlamamış okuduğum kadarıyla
yanlış anlamadıysam tabeekaydirigubbakcemile2

ah canım sen görmüşünde ben görememişim baharı :))) kaçmış gözümden.... bak şimdi yapıcam onun yuvasını nerde o!! :roflol::roflol:

ben de varım gamzem sositososito

kız senin hala bi doğum çantan yokmu yaa sen ne rahat ne geniş ne vurdumduymaz nekadannn bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen bi insanmışsın yaa... :1shok: bakkk hemen topiği terket 1 saat içindede o valizin resmini koy yoksaaaa bak yoksaaaaaa buuuu şerefli topiği dönmemek üzere terket bidaha görmiyim seni buralarda... kaydirigubbakcemile yani karşında ben gibi muazzam bi örnek var hala şu haline tavrına bak yaa.. ayy duran adamı delirttin yaa..... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ( diyebilmeyi çok isterdim ama muhtemelen ben bu çantayı bugünde yapmazsam bu cümleleri bol bol duyucam hastane personelinden!!! :roflol::roflol::roflol: )

selam kızlaaar.mukabeleden geldim bakem bi dedim hatunlar napıyor.hıh hala çanta hazırlamamışlar kaydirigubbakcemile3 ama inanın daha 3 gün oldu tamamen bitireli bende bi yüz karası yanee:) şafak 6 ya az kaldı ama sankim daha böyle kalıcam gibi geliyor.

bu arada emsalcim senin ayaklar niye morardı anacım yukarı uzat yastıkla.aa kızın başınada gelmeyen kalmadı hayırla kurtul ya inşallah.

ємєℓ;8625407 .!.:
herkese selammm opuyorumnanaktan

vayyyy vaayyyy vaayyy kimler gelmişşşş
hoşgeldin canım naber nasılsın paşamız nasıl ???
anlatsana azcık nasıl geçiyor günlerin maşallahhhh erkekine çok şeker yaa
Allah ım nazarlardan saklasın inşallahh onu

hoşbulduk tatlımmm
nabersin başlıyormusun yani şimdi yıkamaya haa :)))
bu muhabbetin üzerine başlamazsan şaşarım canım kalk başla bir yerden

walla emsallcim gamzeden yediğim fırçadan sonra varsa eksik kalan arkadaşlar onların çantalarını bile hazırlayabilirim :))) sen nasılsın canımcım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…