2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlı arkadaşım hoşgeldiiiinn.... meleğinde hoşgeldii :)) yaaa sorma ben sana konuyu hemen söliyim hala doğum çantası olmayan insanlar varmış bende ona hayret ve hakaret ediyorumkiii tam üstüne sen geldin yok böle bi rahatlık ya ne insanlar var yarabbim ıslah eett :))))))))))))))

ємєℓ;8625407 .!.:
herkese selammm opuyorumnanaktan

ayy taze annişş hoşgeldin... ne o tickerler filan bi havalar mavalar biz çıkaramıyoz diye ayıp deelmi yani :))))))))))))))))

eheheeheee ayferciim hoşgeldin beş gittin filan ama yani senide kınıyorum sezercik olcen diyede böle rahat olunmazkiii :)))))))))))

kızlar 37+ olunca 38. hafta mı sayılıyor ben anlamadım???? bir de doktorum istersen dikiş atmayalım bant yapışturalım dedi... bu slip ten bilginiz var mı

emelcim hoşgeldin tekrar tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün yavrunu inş.
emsal cim sen de hoşgeldin
ayfercim allah kabul etsin

bu arada emsalcim senin ayaklar niye morardı anacım yukarı uzat yastıkla.aa kızın başınada gelmeyen kalmadı hayırla kurtul ya inşallah.

canımcım hoşgeldin Allah ım kabul etsin ne güzel yaa mukabele dinlemişsin
ahh canım yaa bilsem insan korkuyor bir an öyle görünce ayaklarını zaten baya bir şişler
dün eşim diyorki artık benim ayakkabılarımı giyersin ayakların kocaman olmuş diyo :)))
aminnnn canımcım inşallahhh hepimiz hayırlısı alalım meleklerimizi kucaklarımıza
yaa var ya bu arada dün netim bir kesildi seninle konuşurken daha yeni geldi delirdim ((

walla emsallcim gamzeden yediğim fırçadan sonra varsa eksik kalan arkadaşlar onların çantalarını bile hazırlayabilirim :))) sen nasılsın canımcım?

eheheheeee işte tamam olay budur amacıma ulaştım çokk şükürr :))))))))) artık senle ben bu gazla varya bebek doğduktan sonra bile doğum çantasını kapıda hazır tutarız haa :)))))))))))))

kızlar 37+ olunca 38. hafta mı sayılıyor ben anlamadım???? bir de doktorum istersen dikiş atmayalım bant yapışturalım dedi... bu slip ten bilginiz var mı

evet canım 38 oluyodaaaa nereye atılcak dikişten bahsediyorsun ben anlamadım slip ne ayaktır çözemedim annat bakam accık araştıralım hemennnn :)

emel çiçeği burnunda anneee hoşgeldin, naıslsın canım?

emsal bacım ayakların niye morarıyor kii? şişmeyi anladıkda morarma neyin nesi?

bana accık müsade , geçen format attım bilgisayara, şimdi tv göstermiyo
kocişle kartın yerini değişip tekrar yükleme yapıcaz
sonrada alışverişe giderim
önemli bişey olursa haberdar edin benii, çatlarım baakk

ya emsal bnmde son 3 gündür feci şişiyo ayaklarım ve ağrıyo üstüne oturunca namazda felan pide gibi oluyoo heheheeeeee

emelcim hoşgeldin tatlım. nasılsınız ???
ayfer hoşgeldin de mukabelemidir o nedir be kuzum?
ya hani ramazanda başlanıyorya kuran okunmaya hatim ediliyor.onun her bi gün yapılan şeyi mukabele.ben okumayı bilmiyorum ama dinlemekte sevapmış cemaatle.

ya kızım doktor beklemez dedi her an olabilir dedi ama bizim konsolos (kocem) vize vermedi bebeğe beklesin daha dedi.normalde doktor beklemez diyor bu yaptığı hesaplardan bekler dediği için hala bekliyok zaten:) bakma işler evde birmedi yatılı gelecekler çok anam ağladı bree:) anca fırsat oldu kuaföre bile dün gitmişem:) belgraddım yani tam.

ayfercim Allah kabul etsin bacım
benimde son 1,5 cüzüm kaldı, kızıma hatim indiriyorum, baya oldu başlayalı
hepimizin yardımcısı olsun Rabbim, sağlıklı kolay bi doğum nasip etsin

walla emsallcim gamzeden yediğim fırçadan sonra varsa eksik kalan arkadaşlar onların çantalarını bile hazırlayabilirim :))) sen nasılsın canımcım?

kıyamamm ben sana nasılda korkutmuş gamzem seni yaaa :)))
aman diyim sen bu halinle kimsenin işine karışma kendi işini gör yeter :)))
çok şükür Allah a canım yaa bacaklarımın ve belim ağrısı dışında iyiyim

hoşbuldukkk tatlımmmmmmmmm kızımda bende seni misss gibi kokunla kocaman öptük
baakkk sen gazsızlara yaawww ne kadınlar var demee nerdeyse doğuracaklar ama tık yok haaa halbuki azcık seni örnek alsalar yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
yirim ben senin bunları söyleyen ağzını opuyorumnanaktan

emelcim hoşgeldin tekrar tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün yavrunu inş.
emsal cim sen de hoşgeldin
ayfercim allah kabul etsin

hoşbulduk canımcım sağol

Allah kabul etsin eslemcim bnmde var hatmim ama yetişmicek bende doğum için özel sureler varya onları okudum işte ...Allah a emanetiz hepimiz

emsalcim sen o morarmayı bi srsan tatlım doktoruna.. nolur nolmaz yani bi dolaşım problemi ödem şu bu her neysede dr buna bi yorum yapsın hayatım be morarmada normal bişi değil bence ama... ((

ya emsal bnmde son 3 gündür feci şişiyo ayaklarım ve ağrıyo üstüne oturunca namazda felan pide gibi oluyoo heheheeeeee

hahahaa pide gibimi :))) ay koptum valla delisin kızım yaa pide demek... ay ben nerde pşde görsem senin ayaklar gelcek şimdi aklıma bööle yamyassı eppezikk :))))))) :roflol::roflol:

dr beklemez demiş olabilir ama daha iyi bilen biri var kii oda gelmez demiş sen rahat ol :))))))))))))) o bilmicekte dr.mu bilcekk :))))) sen iyi kuaföre gittin benim kıllarımda varyaa ( k, kıl değül artık bildiğin doğal bitki örtüsü kendisi!! :roflol: ) yakında hayvanlar yaşayıp kuşlar ötmeye başlıcak... herşeyi 1 eylüle sallıyom ya bakam hayırlısı :)))))))))))))) hem ne yatıı misafiri bee iyi bari hastanedede sen kalk onlar yatsın anaaamm neden geliyolar yaa misafir lafından cinnet gelir oldu bana haa buraya geldiğimden beri :))))

maşallah Allah kabul etsin bacım hala namaza devam.ben 5. ayda falan bırakmak zorunda kaldım mahfoluyordum Allah affetsin.
ene bende duymadım yaa kesin dikiştir olay ama sezeryanda laser denen şey var o da dikiş yerine bi jel sürülüyor o yapışıyor.dikiş alma olayı kalmıyor bildiğim.
hakket ayfercimm gamze haklı benm 2 haftam var nerden baksan dışarı çıkmıyorum sen mukabelelr felan valla cesur gördüm seni tebrikler canımmmm
canım sağolasın.ama apartmanda 2.katta hemen.3 kat aşağı iniyom evelallah bişi olaz.dışarda değil yani o yönden iyi.

amin canım sağoalsınnn.ben aldım 43 numara sabo arkadaşlar napiim.sende kocişinkinimi giyen büyük terlik mi alan bilmems:) ama ayakları dik yastıkla yukarı bitanecim.

canım bilmiyorum kii bende anlamadım bayada morarıyor yanii
olmazsa arayıp soracağım insan tırsıyor bir an öyle görünce
dediğin gibi şişlik neysede o neyin nesi anlamadım

canım ben şişliği aştım yaaa 36 numara ayakkabı giyiyordum şimdi 40 oldum :))))
şişkinliğini üzerine basamamayı geçtim ona alışalı çok olduda ayaklarım morarıyor tatlım benim

ayfercim Allah kabul etsin bacım
benimde son 1,5 cüzüm kaldı, kızıma hatim indiriyorum, baya oldu başlayalı
hepimizin yardımcısı olsun Rabbim, sağlıklı kolay bi doğum nasip etsin
Allah kabul etsin canım ne güzel bravo sana valla.

ya şu pide olayı benide çok güldürdü yaa aklıma gelcek benimdee:))))
bu arada bitki örtüsü derken ben şeyimi şaaptırmadım benimki otoyol gibi ama asfaltı yamalı:) jiletle görmeden Allah'a emanet durumu delikafadulden ben dayanamıyorum yaa.kaş bıyık föfle manikür pedikür falan yaptırdım.sen maşallah dayanıklı kadın yaa helal olsun ,kaymak giib yaparlar ama bırakma çok sona yaa.misafir dersein mehmetin abisi,karısı,çocuğu,ablam,kocası,iki çocuğu,kayınvalidem geliyor.izmir bursa hattı.arkadaşlar falan sağolsunlar hastaneye gelcez diyorlar hep.yatılı misafir cidden zor annem hala hazırlıklarda havlusu nevresimi yeri şişme yatağı cart curt:)

gamze yerim ben seni yaaaaa...
emsallcim morarma olayı varis nedeniyle falan olabilir mi canımcım? doktoruna sordun mu?
ayfer saol tatlım açıklaman için ben de babaneme sordum şimdik anlattı. gavur izmirin kızıyım bennnnn :))))

gamzeeee, cahil gamze hani ramazan pidesi varya öle basık bişi oluyo ayaklarım anladın sen onu ..
yanlız geçen hakket korktum görünce ayaklarım dikdörtgen bişi oldu ayyy evrime uğradım sandım
bu arada çanta olayımızdan sonra bize kıl olayımız çıktı valla brovaaa rahatlığına canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…