2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayfercim Allah kabul etsin bacım
benimde son 1,5 cüzüm kaldı, kızıma hatim indiriyorum, baya oldu başlayalı
hepimizin yardımcısı olsun Rabbim, sağlıklı kolay bi doğum nasip etsin

aminn ne güzel dua ettin... ayrıca kızlar Allah her ikinizinkinide kabul etsin...

ah be şekerim napim her dakka ben ben demek istemiyom ama görüyosun herşey ortada yanii :)))))))))))

Allah kabul etsin eslemcim bnmde var hatmim ama yetişmicek bende doğum için özel sureler varya onları okudum işte ...Allah a emanetiz hepimiz

fıstıkım nedir o sureler sölesende bizde okusak... :kedi:

gamze şimdi dicem inanmıcan ben de çatı muayenesini bekliyom operasyon için anacım yaaaa. bitki örtüsü olarak da benzeriz anacım. iklimimiz aynı sanırsam DDD

kızlar durun ben bi dr.umu arayayım yaaa sizde öyle dediniz ben tırstım hepten
ara bizede haber ver merak ettiks.
canım izmirimin canım gavur kızı senii:) şaka şaka olabilir bilmemek canım etrafında varsa öğreniyor insan.

evrimleşiyossssss:) kaptan mağara adamı hesabı oldukk:)

demek yamalı asfalt haaa :))))))))))) bulgaristan yollarına benzedi hayatında bitki örtünde desene şuna sen :))))))))))))) yaa bide nedicem bak eğer sayı az geliyosa mesela daha birileride lazımsa biz de burdan bikaç kişi yollayalım istersen baksana evde hala kapı eşiklerinin oralarda boş yer kalmış, kalmasın öle dorlduralım muhterem cemaat safları sıkıştıralım :))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

y beni ye ye yee ama dur çantamı yapemde öle yee :))))))))))

ya herhalde senin ayaklarını kıymalı yumurtalı buçuk pideye benzetçek halim yoktu demi şekerim aaaaaaa.... :roflol::roflol: ayrıcana kıl olayına mecburen izmirde gidicem burda kuaförüm yok vede olsada gidemem malum burda her milletten adam var hastalıkmı kaparım naparım belli olmaz ondan bekliyom yoksa bende böle hatıra ormanı gibi bi organla gezmeye meraklı deelim demi bacuumm :)) :roflol::roflol::roflol::roflol:

gamze şimdi dicem inanmıcan ben de çatı muayenesini bekliyom operasyon için anacım yaaaa. bitki örtüsü olarak da benzeriz anacım. iklimimiz aynı sanırsam DDD

ya diyom ben işte gamze+ bahar ahanda sana yılın kaynaklarııı heheheeeee
gamzecim
hamileyken okunacak dua ve sureler
1-okunabildiği kadar Yasin-iŞerif okunur
2-güzel yüzlü olması için Yusuf suresi okunur
3-namaz üzere bi evlat olması için İbrahim ve Muhammed sureleri okunur
4-hayırlı evlat olması için okunabildiği kadar Enbiya suresi okunur
5-kolay doğum olması için Meryem suresi ve inşirah suresi okunur
6-okunabildiği kadar Ayet-el Kürsi, Felak ve nas sureleri okunur
Allah kabul etsin cnm şimdiden

kıymalı yumurtalı pide he hohohhhhhhoooooo
canım kıyamam bensana gel bizim memlekete görelim senin işini, yapalım kaymak gönderelimmm

eheheheee deme yaawww... şekerim bi fikrim var madem bizim herşeyimiz bukadar aynııı ozaman çöp çekelim, kısa çöpü çeken kimse, çatı muayenesine sadece o girsin enazından birimiz kurtarmış olur :))))))))))))))))))))) nasılsa herşey aynı anasını satim yaa :)))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah razı olsun canımm çok çok sağol tüm duaların kabul olsun işallahh... sağol bol bol okucam Allahım izin verirse bebek gelene kadar.......

kıymalı yumurtalı pide he hohohhhhhhoooooo
canım kıyamam bensana gel bizim memlekete görelim senin işini, yapalım kaymak gönderelimmm

heheheee şekerim sağol amaaaaaa ben kuaförümden başkasına açamammmm yapamammmmmm :)))))))))))))))))))))))))))

Kızlar selaaaam.. Nasılsınız bakalım doğuranlar var mı yeni :) oh oh dökülün bakalım tek tek eylül anneleri

anaamm hoşgeldin canım asıl senden naber bebişko nasıl yokmu yeni resimmm,bildiğimiz kadarıyla burda herkes tek parça... yalnız kızlar özgeden ses yok farkındamısınız nerelerde o!! :1shok:

ama annem kendimce haklı sebeplerim var. şimdik gitsem 2 haftaya pörtlücekler alınmıcaklar da jilet yapmak zorunda kalcam. öle gamsızlıktan falan değil yane.. bir de annem senin boyun 1,80 in üstündeydi dimi. bünyeler farklı... :)

hoşgeldin tubacım valla biz oğlumlan tek parçayız halaaa
fıstık kızımız nasıl uyuyomuu??

Hadi ama artık parçalara ayrılın en azından iki parçaya eheheh.. yaa uyuyoda dün nohut yedim bişe olmaz diye bi gaz yaptı evlatcığıma. Ya kızlar benim kızım alvine benziyo ehehehe alvinim diye seviyom ben onu hani var ya alvin saymın ve teodor

benden size tavsiye valla yapın kızlar temizliğinizi sonra benim gibi rezil olmayın ehehehe.. sonra doktora ay kusura bakmayın beklemiyodum pek müsait dğilim ama gibi saçma cümleler kurmak zorunda kalırksınız alimallah eheheh

ah canım bizde çok istiyoz artık ayrılmak kollarıma almak oğlumu ama nasip bakalım
ya bence sen bebişini meleğim diye sev çünkü melekler kadar masum ve güzellllllll kızın 41.kere maaşallah-BarekAllah

valla ben izne çıktığımdan beri 3 günde bir mutlaka epilasyonla alıyom çıkanları ne olur ne olmazzzzzz zaten eskisi kadar sıkta çıkmıyo hormonlar yavaşladımı ne

bebem ben 178 im ama kkıl olayında durumumuz aynı.. jilete mecbur kalmamak için bekliyom yoksa doğumda halim nice olur beniimm oyyy oyyy... lazere gidicem valla yaa eziyet bu iş böyle..... yarım bırakmıştım ama devam edicem....

ayy şekerim biz dünden razıyızda parçalancak olan parça içerde süt buzağısı gibi yatıyo napam nefes borumda deelki bu öksürünce çıksın :)))))))) :roflol::roflol::roflol:

valla ben izne çıktığımdan beri 3 günde bir mutlaka epilasyonla alıyom çıkanları ne olur ne olmazzzzzz zaten eskisi kadar sıkta çıkmıyo hormonlar yavaşladımı ne

ya herkes böle diyo ben deliriyorum bende ne bi tane azalma oldu nede çıkmasında yavaşlama.. aynen fışım fışım fışkırıyolar deliricem yaaa başlıcam hormonunada çocuunada kılınada yaa... amma çok şey düşünmek zorundayız... bide ben epilatörede dayanamıyorum çok olduundan işin yoksa bekle ay gelsinde kuaföre git..... klava:klava:klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…