ayfercim Allah kabul etsin bacım
benimde son 1,5 cüzüm kaldı, kızıma hatim indiriyorum, baya oldu başlayalı
hepimizin yardımcısı olsun Rabbim, sağlıklı kolay bi doğum nasip etsin
kıyamamm ben sana nasılda korkutmuş gamzem seni yaaa :)))
aman diyim sen bu halinle kimsenin işine karışma kendi işini gör yeter :)))
çok şükür Allah a canım yaa bacaklarımın ve belim ağrısı dışında iyiyim
hoşbuldukkk tatlımmmmmmmmm kızımda bende seni misss gibi kokunla kocaman öptük
baakkk sen gazsızlara yaawww ne kadınlar var demee nerdeyse doğuracaklar ama tık yok haaa halbuki azcık seni örnek alsalar yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
yirim ben senin bunları söyleyen ağzını opuyorumnanaktan
hoşbulduk canımcım sağol
Allah kabul etsin eslemcim bnmde var hatmim ama yetişmicek bende doğum için özel sureler varya onları okudum işte ...Allah a emanetiz hepimiz
ara bizede haber ver merak ettiks.kızlar durun ben bi dr.umu arayayım yaaa sizde öyle dediniz ben tırstım hepten
canım izmirimin canım gavur kızı senii:) şaka şaka olabilir bilmemek canım etrafında varsa öğreniyor insan.gamze yerim ben seni yaaaaa...
emsallcim morarma olayı varis nedeniyle falan olabilir mi canımcım? doktoruna sordun mu?
ayfer saol tatlım açıklaman için ben de babaneme sordum şimdik anlattı. gavur izmirin kızıyım bennnnn :))))
gamzeeee, cahil gamze hani ramazan pidesi varya öle basık bişi oluyo ayaklarım anladın sen onu ..
yanlız geçen hakket korktum görünce ayaklarım dikdörtgen bişi oldu ayyy evrime uğradım sandım
bu arada çanta olayımızdan sonra bize kıl olayımız çıktı valla brovaaa rahatlığına canım yaaaa
Allah kabul etsin canım ne güzel bravo sana valla.
ya şu pide olayı benide çok güldürdü yaa aklıma gelcek benimdee:))))
bu arada bitki örtüsü derken ben şeyimi şaaptırmadım benimki otoyol gibi ama asfaltı yamalı:) jiletle görmeden Allah'a emanet durumu delikafadulden ben dayanamıyorum yaa.kaş bıyık föfle manikür pedikür falan yaptırdım.sen maşallah dayanıklı kadın yaa helal olsun ,kaymak giib yaparlar ama bırakma çok sona yaa.misafir dersein mehmetin abisi,karısı,çocuğu,ablam,kocası,iki çocuğu,kayınvalidem geliyor.izmir bursa hattı.arkadaşlar falan sağolsunlar hastaneye gelcez diyorlar hep.yatılı misafir cidden zor annem hala hazırlıklarda havlusu nevresimi yeri şişme yatağı cart curt:)
gamze yerim ben seni yaaaaa...
emsallcim morarma olayı varis nedeniyle falan olabilir mi canımcım? doktoruna sordun mu?
ayfer saol tatlım açıklaman için ben de babaneme sordum şimdik anlattı. gavur izmirin kızıyım bennnnn :))))
gamzeeee, cahil gamze hani ramazan pidesi varya öle basık bişi oluyo ayaklarım anladın sen onu ..
yanlız geçen hakket korktum görünce ayaklarım dikdörtgen bişi oldu ayyy evrime uğradım sandım
bu arada çanta olayımızdan sonra bize kıl olayımız çıktı valla brovaaa rahatlığına canım yaaaa
gamze şimdi dicem inanmıcan ben de çatı muayenesini bekliyom operasyon için anacım yaaaa. bitki örtüsü olarak da benzeriz anacım. iklimimiz aynı sanırsamDDD
ya herhalde senin ayaklarını kıymalı yumurtalı buçuk pideye benzetçek halim yoktu demi şekerim aaaaaaa.... :roflol::roflol: ayrıcana kıl olayına mecburen izmirde gidicem burda kuaförüm yok vede olsada gidemem malum burda her milletten adam var hastalıkmı kaparım naparım belli olmaz ondan bekliyom yoksa bende böle hatıra ormanı gibi bi organla gezmeye meraklı deelim demi bacuumm :)) :roflol::roflol::roflol::roflol:
gamze şimdi dicem inanmıcan ben de çatı muayenesini bekliyom operasyon için anacım yaaaa. bitki örtüsü olarak da benzeriz anacım. iklimimiz aynı sanırsamDDD
ya diyom ben işte gamze+ bahar ahanda sana yılın kaynaklarııı heheheeeee
gamzecim
hamileyken okunacak dua ve sureler
1-okunabildiği kadar Yasin-iŞerif okunur
2-güzel yüzlü olması için Yusuf suresi okunur
3-namaz üzere bi evlat olması için İbrahim ve Muhammed sureleri okunur
4-hayırlı evlat olması için okunabildiği kadar Enbiya suresi okunur
5-kolay doğum olması için Meryem suresi ve inşirah suresi okunur
6-okunabildiği kadar Ayet-el Kürsi, Felak ve nas sureleri okunur
Allah kabul etsin cnm şimdiden
kıymalı yumurtalı pide he hohohhhhhhoooooo
canım kıyamam bensana gel bizim memlekete görelim senin işini, yapalım kaymak gönderelimmm
Kızlar selaaaam.. Nasılsınız bakalım doğuranlar var mı yeni :) oh oh dökülün bakalım tek tek eylül anneleri
eheheheee deme yaawww... şekerim bi fikrim var madem bizim herşeyimiz bukadar aynııı ozaman çöp çekelim, kısa çöpü çeken kimse, çatı muayenesine sadece o girsin enazından birimiz kurtarmış olur :))))))))))))))))))))) nasılsa herşey aynı anasını satim yaa :)))))))))):roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin tubacım valla biz oğlumlan tek parçayız halaaa
fıstık kızımız nasıl uyuyomuu??
ama annem kendimce haklı sebeplerim var. şimdik gitsem 2 haftaya pörtlücekler alınmıcaklar da jilet yapmak zorunda kalcam. öle gamsızlıktan falan değil yane.. bir de annem senin boyun 1,80 in üstündeydi dimi. bünyeler farklı... :)
Hadi ama artık parçalara ayrılın en azından iki parçayaeheheh.. yaa uyuyoda dün nohut yedim bişe olmaz diye bi gaz yaptı evlatcığıma. Ya kızlar benim kızım alvine benziyo ehehehe alvinim diye seviyom ben onu hani var ya alvin saymın ve teodor
benden size tavsiye valla yapın kızlar temizliğinizi sonra benim gibi rezil olmayın ehehehe.. sonra doktora ay kusura bakmayın beklemiyodum pek müsait dğilim ama gibi saçma cümleler kurmak zorunda kalırksınız alimallah eheheh
ama annem kendimce haklı sebeplerim var. şimdik gitsem 2 haftaya pörtlücekler alınmıcaklar da jilet yapmak zorunda kalcam. öle gamsızlıktan falan değil yane.. bir de annem senin boyun 1,80 in üstündeydi dimi. bünyeler farklı... :)
Hadi ama artık parçalara ayrılın en azından iki parçayaeheheh.. yaa uyuyoda dün nohut yedim bişe olmaz diye bi gaz yaptı evlatcığıma. Ya kızlar benim kızım alvine benziyo ehehehe alvinim diye seviyom ben onu hani var ya alvin saymın ve teodor
valla ben izne çıktığımdan beri 3 günde bir mutlaka epilasyonla alıyom çıkanları ne olur ne olmazzzzzz zaten eskisi kadar sıkta çıkmıyo hormonlar yavaşladımı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?