Gamze.Leee hatıra ormanı tabelası gözümün önüne geldi birden yaaaa:teytey:demek yamalı asfalt haaa :))))))))))) bulgaristan yollarına benzedi hayatında bitki örtünde desene şuna sen :))))))))))))) yaa bide nedicem bak eğer sayı az geliyosa mesela daha birileride lazımsa biz de burdan bikaç kişi yollayalım istersen baksana evde hala kapı eşiklerinin oralarda boş yer kalmış, kalmasın öle dorlduralım muhterem cemaat safları sıkıştıralım :))))))))))) :roflol::roflol::roflol:
y beni ye ye yee ama dur çantamı yapemde öle yee :))))))))))
ya herhalde senin ayaklarını kıymalı yumurtalı buçuk pideye benzetçek halim yoktu demi şekerim aaaaaaa.... :roflol::roflol: ayrıcana kıl olayına mecburen izmirde gidicem burda kuaförüm yok vede olsada gidemem malum burda her milletten adam var hastalıkmı kaparım naparım belli olmaz ondan bekliyom yoksa bende böle hatıra ormanı gibi bi organla gezmeye meraklı deelim demi bacuumm :)) :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay canımmm bilgi için çok sağol aferin valla canımm yaaa.ya diyom ben işte gamze+ bahar ahanda sana yılın kaynaklarııı heheheeeee
gamzecim
hamileyken okunacak dua ve sureler
1-okunabildiği kadar Yasin-iŞerif okunur
2-güzel yüzlü olması için Yusuf suresi okunur
3-namaz üzere bi evlat olması için İbrahim ve Muhammed sureleri okunur
4-hayırlı evlat olması için okunabildiği kadar Enbiya suresi okunur
5-kolay doğum olması için Meryem suresi ve inşirah suresi okunur
6-okunabildiği kadar Ayet-el Kürsi, Felak ve nas sureleri okunur
Allah kabul etsin cnm şimdiden
Kızlar selaaaam.. Nasılsınız bakalım doğuranlar var mı yeni :) oh oh dökülün bakalım tek tek eylül anneleri
valla ben izne çıktığımdan beri 3 günde bir mutlaka epilasyonla alıyom çıkanları ne olur ne olmazzzzzz zaten eskisi kadar sıkta çıkmıyo hormonlar yavaşladımı ne
benden size tavsiye valla yapın kızlar temizliğinizi sonra benim gibi rezil olmayın ehehehe.. sonra doktora ay kusura bakmayın beklemiyodum pek müsait dğilim ama gibi saçma cümleler kurmak zorunda kalırksınız alimallah eheheh
nasıl görüyosunkaydirigubbakcemile3
Gamze.Leee hatıra ormanı tabelası gözümün önüne geldi birden yaaaa:teytey:
dediğin gibi eşiklerede bakmalı eksik vaasa doldurmalı:) ya Allah'tan benim ev yukarda orada kalanda olur burda annemin evindede.yoksa s.çmıştık yaniii:)bu arada dediğin gibi bulgaristan yollarında çizgide yok ışıkta yokk kör karanlık ahanda aynen öyle yani :)))
ay canımmm bilgi için çok sağol aferin valla canımm yaaa.
yavrum sen bizi heyecanlandırdındı bizde yakın zamanda seni ve diğer annişleri heyecanlandırıcaaas ama hayırlı haberlerle inşallahh.en son emel ve ela doğurdu biliyonstur.başkada yok henüz.
aaaa neden öle dedinkiii :))) ben olsam dr.cum bak bunlar kıl değil ben bunları hobi olarak yetiştiriyom sende boş durmada arada iki tas su dök yeşersinler derdim :))))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldiin iyiyiz canım sen nasılsınn?meraba kızlar iyisiniz inşallah
ay efet hatırladım yaaaaaaaaaaaaa.alemsin heee:) bu arada gaz için sab simplex öneriyorlar yada nurse harveys bilgin olsun ki zaten duymuşundur.Hadi ama artık parçalara ayrılın en azından iki parçayaeheheh.. yaa uyuyoda dün nohut yedim bişe olmaz diye bi gaz yaptı evlatcığıma. Ya kızlar benim kızım alvine benziyo ehehehe alvinim diye seviyom ben onu hani var ya alvin saymın ve teodor
slm kızlar ben sezeryan olcam perşembe gunu 39 hafta olacak tam doguran varmı başka
elayı biliyorum emziriyormuş uyutuyormuş bebişin nüfusunu çıkartmışlar maşallah iyiler.ama emelin emzirme durumunu bilmiyorum demin gelmişti uyandı oğluşu gitti.Evet onları biliyorumda girdiler mi hiç nasıllarmış acaba emzirme işleri falan nasıl gidiyomuş.. Ay kızlaaar o ilk doğurunca ikinci gün falan yada üçüncü gün gibi insanın göğüsleri bi süt topluyo yemin ediyorum tanıyamıyosunuz bunlar kimin memeleri bi ateş basması ağrı falan muhakkak pompaları hazır edin boşaltın boşaltmadan rahat edemiyo insan.. Benim ancak yoluna girdi.
cnm ben 2 yıldır epi ile yaptığımdan çok seyrek sepildek zaten
aynayla ama bazen gerek kalmıyo el yordamıyla da halledebiliyorum...en son yine bakıyom aynayla ...tmmdırrr...zaten çocuğun baskısında şişti vajinam sanki almak daha da kolaylaştıı
hadi kaçtım bennn
slm kızlar ben sezeryan olcam perşembe gunu 39 hafta olacak tam doguran varmı başka
hoşgeldiin iyiyiz canım sen nasılsınn?
ay efet hatırladım yaaaaaaaaaaaaa.alemsin heee:) bu arada gaz için sab simplex öneriyorlar yada nurse harveys bilgin olsun ki zaten duymuşundur.
bende 39.hafta tam dolunca olucam sezeryan bu cuma inşallah.senin ticker görünmüyor kaçsın şu anda tam?
gamze allah iyiliğini versin emi koptum burda yaaaa. ama hakket benim tüylerde de azalma falan olmadı tamam geç uzuyorlar haklarını yememek lazım ama alındıktan 1 hafta sonra baş veriyorlar deliriyorum.
kutu kutu hoşgeldin canım.
tülay maşallah gülüm el yordamı ile epilatörle falan almak büyük cesaret cesur yüreğim benim.
gamze allah iyiliğini versin emi koptum burda yaaaa. ama hakket benim tüylerde de azalma falan olmadı tamam geç uzuyorlar haklarını yememek lazım ama alındıktan 1 hafta sonra baş veriyorlar deliriyorum.
kutu kutu hoşgeldin canım.
tülay maşallah gülüm el yordamı ile epilatörle falan almak büyük cesaret cesur yüreğim benim.
meraba canım beni banyoda bi gören olsa gülmekten yerlere yatar jiletliyorum bu arada görebilmek için ne hallere giriyom fakat imkanı yok kaydirigubbakcemile3
meraba canım beni banyoda bi gören olsa gülmekten yerlere yatar jiletliyorum bu arada görebilmek için ne hallere giriyom fakat imkanı yok kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?