2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gamze.Leee hatıra ormanı tabelası gözümün önüne geldi birden yaaaa:teytey:
dediğin gibi eşiklerede bakmalı eksik vaasa doldurmalı:) ya Allah'tan benim ev yukarda orada kalanda olur burda annemin evindede.yoksa s.çmıştık yaniii:)bu arada dediğin gibi bulgaristan yollarında çizgide yok ışıkta yokk kör karanlık ahanda aynen öyle yani :)))
ay canımmm bilgi için çok sağol aferin valla canımm yaaa.
Kızlar selaaaam.. Nasılsınız bakalım doğuranlar var mı yeni :) oh oh dökülün bakalım tek tek eylül anneleri

yavrum sen bizi heyecanlandırdındı bizde yakın zamanda seni ve diğer annişleri heyecanlandırıcaaas ama hayırlı haberlerle inşallahh.en son emel ve ela doğurdu biliyonstur.başkada yok henüz.

aaaa neden öle dedinkiii :))) ben olsam dr.cum bak bunlar kıl değil ben bunları hobi olarak yetiştiriyom sende boş durmada arada iki tas su dök yeşersinler derdim :))))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nasıl görüyosunkaydirigubbakcemile3

cnm ben 2 yıldır epi ile yaptığımdan çok seyrek sepildek zaten
aynayla ama bazen gerek kalmıyo el yordamıyla da halledebiliyorum...en son yine bakıyom aynayla ...tmmdırrr...zaten çocuğun baskısında şişti vajinam sanki almak daha da kolaylaştıı
hadi kaçtım bennn

kutu kutu ve telli hoşşgelmişsiiiiizzzz sefa getirmişsiiiizzzz:))))
tülaycım yorma kendini bak şaka maka derken erken getirme çoççuuuuuuuuuuuuu :))

Evet onları biliyorumda girdiler mi hiç nasıllarmış acaba emzirme işleri falan nasıl gidiyomuş.. Ay kızlaaar o ilk doğurunca ikinci gün falan yada üçüncü gün gibi insanın göğüsleri bi süt topluyo yemin ediyorum tanıyamıyosunuz bunlar kimin memeleri bi ateş basması ağrı falan muhakkak pompaları hazır edin boşaltın boşaltmadan rahat edemiyo insan.. Benim ancak yoluna girdi.

meraba kızlar iyisiniz inşallah
hoşgeldiin iyiyiz canım sen nasılsınn?
ay efet hatırladım yaaaaaaaaaaaaa.alemsin heee:) bu arada gaz için sab simplex öneriyorlar yada nurse harveys bilgin olsun ki zaten duymuşundur.

slm kızlar ben sezeryan olcam perşembe gunu 39 hafta olacak tam doguran varmı başka

bende 39.hafta tam dolunca olucam sezeryan bu cuma inşallah.senin ticker görünmüyor kaçsın şu anda tam?

gamze allah iyiliğini versin emi koptum burda yaaaa. ama hakket benim tüylerde de azalma falan olmadı tamam geç uzuyorlar haklarını yememek lazım ama alındıktan 1 hafta sonra baş veriyorlar deliriyorum.
kutu kutu hoşgeldin canım.
tülay maşallah gülüm el yordamı ile epilatörle falan almak büyük cesaret cesur yüreğim benim.

elayı biliyorum emziriyormuş uyutuyormuş bebişin nüfusunu çıkartmışlar maşallah iyiler.ama emelin emzirme durumunu bilmiyorum demin gelmişti uyandı oğluşu gitti.

see you şeker .kolay gelsin.

slm kızlar ben sezeryan olcam perşembe gunu 39 hafta olacak tam doguran varmı başka

canım bu arada hayırla sağlıkla kurtarsın Allahım ikinizide.... resim atmayı unutma bizee...

şekerim nurse harvey 1. aydan sonra kullanılabiliyo aman dikkat.. ama o sab iyidir herkes memnun kalıyo ondan.... onda öle bi ay vs. sınır yok...

yaa bende bi halt olmadı yaa heray acaba azalırmı diye gözüne bakıyom ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))

meraba canım beni banyoda bi gören olsa gülmekten yerlere yatar jiletliyorum bu arada görebilmek için ne hallere giriyom fakat imkanı yok kaydirigubbakcemile3

meraba canım beni banyoda bi gören olsa gülmekten yerlere yatar jiletliyorum bu arada görebilmek için ne hallere giriyom fakat imkanı yok kaydirigubbakcemile3

puhahaa hadi yaa..... yazık bize valla ya ne hallere kılıklara giriyoz eziyet beee :))))

kızlar ayrıca emsalcim dinlenmek üzere çekildi herrrkese selamları var :))

bahar ve gamze bu arada üçümüzde 35deyiz aynı günlerde doğurcaz galiba bana 38de sezeryan yapcaklar sizin doğum şekli bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…