2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

korkma canım bişicikler olmaz bazı arkadaşların bebeklerindede var burda ama çok şükür kimseye bişiy olur eder denmedi sende içni ferah tut.....

bende duyunca önemsemedim ama netde bi araştırma yaptım anne karnındaki ölümlerin yüzde kırkı kordon dolanmasından diyo bi yerde inşallah bişi olmaz bebişime

bahar ve gamze bu arada üçümüzde 35deyiz aynı günlerde doğurcaz galiba bana 38de sezeryan yapcaklar sizin doğum şekli bellimi

canım benim maximum 21 eylüle kadar günüm var... bakalım görücez.... şimdilik herşey normal gidiyo.. gerçi bebek kanala girmemişti ama kanalada girerse süper olur bende doktorlarımda normal istiyoruz çünkümmmm :)))

ayfer bişi kalmamış senin doğumuna ne güseeel
sorma ama gün saymak daha uzun sankim:)
aaa bak bilmiyordum canım çok iyi olduğu söylediğiiin.valla sağol.sab simplexdealdıms iyi olmuş demek ki.
kızlar son ultrasonda benimkinin boynunda kordon çıktı korkuyorum bişi olmaz dimi

doktor devamlı kontrol edicek canım hep onunla görüşmeni tavsiye ederim.

kutu kutucum doktorumla konuştuk canım. radyologlar bazen hata yapabiliyormuş. benim doktorum öyle birkaç hastasını sezeryana almış ama kordon dolanması falan çıkmamış. içini rahat tut canım. ben de ortalardayım. normal ya da sezeryan belli değil canım henüz.

bayram hediyesi olcak size yaniopuyorumnanaktan

evet canım hayırlısıyla işallahh.. belkide kadir gecesi geli belkide 9 eylülde gelir... işallah güzellikle sağlılkla gelirlerde iurda zaten taş çatlasın 1 ay beklicez yani :))

bende duyunca önemsemedim ama netde bi araştırma yaptım anne karnındaki ölümlerin yüzde kırkı kordon dolanmasından diyo bi yerde inşallah bişi olmaz bebişime
,,

canım öyle desede onlar çok sağlıklı istatistik çalışmalarımı bimliyorum hiç endişe etme.. ayrıca ben doktoruma bunu sorduğumda ban aynen şu açıklamayı yaptı:
sonuçta boyna dolansa bile bebek nefes almadığı için bebeği boşma şansı yok.. ayrıca kordondaki damar yapılanmasıda sarmaldır vede içindeki jel sayesindede kıvrılıp kırılma vs. olmaz... birde atlanan bir nokta vardırki: bebek kordonu sadece boynuna değil; koluna bacağına göbeğinede dolayabilir... ve bunda endişe edilecek bişiy yok bebeklerin %90 ı bu tarz bir durum yaşar ama o kordondan kurtulması yada kurtulmaması (ki güdüsel olarak kurtulmaya çalışırlarmış!!) çok önemli bir durum değildir bebek anne yada doğum açısından dedi...... buyrunnnnnnnnn

kızlar sağolun rahatladım biraz benimki alışverişten geldi gidip malzemeleri yerleştiriyim fırsat bulursam girerim yine by by

38 hafta 2 gunluk senın neden sezeryan

emelcim bravo gerçekten resimleri muazzam eklemişsin maşallah diyelim tekrar kırkbir keree.

emelcim hoşgeldin tatlım. nasılsınız ???
ayfer hoşgeldin de mukabelemidir o nedir be kuzum?

kızlar 37+ olunca 38. hafta mı sayılıyor ben anlamadım???? bir de doktorum istersen dikiş atmayalım bant yapışturalım dedi... bu slip ten bilginiz var mı

emelcim hoşgeldin tekrar tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün yavrunu inş.
emsal cim sen de hoşgeldin
ayfercim allah kabul etsin

kızlar valla bi cevap yazamadım ....

hepinize tesekkur ederim ben ve oğlusum gayet iyiyiz :) gunduz uyuyor gece uyanıyoruz . . . . .bugun nihayet sutum gelmeye basladı....simdi tas gibiler masallah :) bol bol rezene ve ısırgan içiyorum . . .kayısı kompostosu birde.......sutum sanırım yetmiyo kuzuma cunku agzı hep aranıyo . . .yarım saat emziriyorum ac gene benimki . . . .yenidogan doktorumuz ancak bir hafta ek olarak mama verin dedi....bizde simdi yetmeyince mama veriyoruz oda kasıkla kesinlikle biberon degil

tatlım tekrar hoşgeldin. gözün aydın sütün de gelmiş. zamanla artar tatlım meraklanma. o kuzucuğu da allahım nazarlardan korusun. ne sevimli oluyordur o meme aranırken kim bilir.

hastanede 1 gece kaldık ...eve geldikten 1 gun sonra dikislerimi yerimi actık.....her gun pansuman yapıyoruz kontrole kadar . . . .doktorumuz 1 hafta sonraya kontrol verdi.....3 gun sonrası ayakta ılık dus yapıcaz oda yarına denk geliyo o kadar pis hissediyorum ki kendimi rahatlasamm diye dort gozle bekliyorum......

tatlım tekrar hoşgeldin. gözün aydın sütün de gelmiş. zamanla artar tatlım meraklanma. o kuzucuğu da allahım nazarlardan korusun. ne sevimli oluyordur o meme aranırken kim bilir.

sagol canım benim insallah onun doymasına yeter de mama hiç kullanmayız . . . .bakalım hafta ıçı kontrolumuz var kilosuna gore doktor der biseyler artık......

emelcim gözün aydın ne güzel sütünde gelmiş. bebişinde kollarında herşey en kısa sürede yoluna giricek işallah... işallah mamaya çok gerek kalmadan tam kapasite emebilir kuzucukta ikinizde rahat edersiniz.... canım bu arad senin açtığın o doğum sayfası nerde bana linkini verebilirmisin..:?

sagol canım insalllah yarar sutum ne diim çok seyler yiyorum helva rezene ısırgan . . . . .faydası olur insallah

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/303305-2009-eylul-annelerinin-dogum-tablosu.html burda canım istedigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…