kızlar son ultrasonda benimkinin boynunda kordon çıktı korkuyorum bişi olmaz dimi
korkma canım bişicikler olmaz bazı arkadaşların bebeklerindede var burda ama çok şükür kimseye bişiy olur eder denmedi sende içni ferah tut.....
bahar ve gamze bu arada üçümüzde 35deyiz aynı günlerde doğurcaz galiba bana 38de sezeryan yapcaklar sizin doğum şekli bellimi
canım benim maximum 21 eylüle kadar günüm var... bakalım görücez.... şimdilik herşey normal gidiyo.. gerçi bebek kanala girmemişti ama kanalada girerse süper olur bende doktorlarımda normal istiyoruz çünkümmmm :)))
sorma ama gün saymak daha uzun sankim:)ayfer bişi kalmamış senin doğumuna ne güseeel
aaa bak bilmiyordum canım çok iyi olduğu söylediğiiin.valla sağol.sab simplexdealdıms iyi olmuş demek ki.canım bu arada hayırla sağlıkla kurtarsın Allahım ikinizide.... resim atmayı unutma bizee...
şekerim nurse harvey 1. aydan sonra kullanılabiliyo aman dikkat.. ama o sab iyidir herkes memnun kalıyo ondan.... onda öle bi ay vs. sınır yok...
yaa bende bi halt olmadı yaa heray acaba azalırmı diye gözüne bakıyom ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))
kızlar son ultrasonda benimkinin boynunda kordon çıktı korkuyorum bişi olmaz dimi
kılzar dik oturamıyorum fazla ben biraz uzanayıms.görüşürüz inşallah tekrar.mucukss.
bayram hediyesi olcak size yaniopuyorumnanaktan
,,bende duyunca önemsemedim ama netde bi araştırma yaptım anne karnındaki ölümlerin yüzde kırkı kordon dolanmasından diyo bi yerde inşallah bişi olmaz bebişime
kılzar dik oturamıyorum fazla ben biraz uzanayıms.görüşürüz inşallah tekrar.mucukss.
hoşgeldiin iyiyiz canım sen nasılsınn?
ay efet hatırladım yaaaaaaaaaaaaa.alemsin heee:) bu arada gaz için sab simplex öneriyorlar yada nurse harveys bilgin olsun ki zaten duymuşundur.
bende 39.hafta tam dolunca olucam sezeryan bu cuma inşallah.senin ticker görünmüyor kaçsın şu anda tam?
vayyyy vaayyyy vaayyy kimler gelmişşşş
hoşgeldin canım naber nasılsın paşamız nasıl ???
anlatsana azcık nasıl geçiyor günlerin maşallahhhh erkekine çok şeker yaa
Allah ım nazarlardan saklasın inşallahh onu
emelcim bravo gerçekten resimleri muazzam eklemişsin maşallah diyelim tekrar kırkbir keree.
emelcim hoşgeldin tatlım. nasılsınız ???
ayfer hoşgeldin de mukabelemidir o nedir be kuzum?
tatlı arkadaşım hoşgeldiiiinn.... meleğinde hoşgeldii :)) yaaa sorma ben sana konuyu hemen söliyim hala doğum çantası olmayan insanlar varmış bende ona hayret ve hakaret ediyorumkiii tam üstüne sen geldin yok böle bi rahatlık ya ne insanlar var yarabbim ıslah eett :))))))))))))))
ayy taze annişş hoşgeldin... ne o tickerler filan bi havalar mavalar biz çıkaramıyoz diye ayıp deelmi yani :))))))))))))))))
eheheeheee ayferciim hoşgeldin beş gittin filan ama yani senide kınıyorum sezercik olcen diyede böle rahat olunmazkiii :)))))))))))
kızlar 37+ olunca 38. hafta mı sayılıyor ben anlamadım???? bir de doktorum istersen dikiş atmayalım bant yapışturalım dedi... bu slip ten bilginiz var mı
emelcim hoşgeldin tekrar tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün yavrunu inş.
emsal cim sen de hoşgeldin
ayfercim allah kabul etsin
emel çiçeği burnunda anneee hoşgeldin, naıslsın canım?
emsal bacım ayakların niye morarıyor kii? şişmeyi anladıkda morarma neyin nesi?
bana accık müsade , geçen format attım bilgisayara, şimdi tv göstermiyo
kocişle kartın yerini değişip tekrar yükleme yapıcaz
sonrada alışverişe giderim
önemli bişey olursa haberdar edin benii, çatlarım baakk
ємєℓ;8627189 .!.:kızlar valla bi cevap yazamadım ....
hepinize tesekkur ederim ben ve oğlusum gayet iyiyiz :) gunduz uyuyor gece uyanıyoruz . . . . .bugun nihayet sutum gelmeye basladı....simdi tas gibiler masallah :) bol bol rezene ve ısırgan içiyorum . . .kayısı kompostosu birde.......sutum sanırım yetmiyo kuzuma cunku agzı hep aranıyo . . .yarım saat emziriyorum ac gene benimki . . . .yenidogan doktorumuz ancak bir hafta ek olarak mama verin dedi....bizde simdi yetmeyince mama veriyoruz oda kasıkla kesinlikle biberon degil
tatlım tekrar hoşgeldin. gözün aydın sütün de gelmiş. zamanla artar tatlım meraklanma. o kuzucuğu da allahım nazarlardan korusun. ne sevimli oluyordur o meme aranırken kim bilir.
emelcim gözün aydın ne güzel sütünde gelmiş. bebişinde kollarında herşey en kısa sürede yoluna giricek işallah... işallah mamaya çok gerek kalmadan tam kapasite emebilir kuzucukta ikinizde rahat edersiniz.... canım bu arad senin açtığın o doğum sayfası nerde bana linkini verebilirmisin..:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?