2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ємєℓ;8627318 .!.:
bu arada 60 kilo ile doguma girmistim eve gelip tartıldım bakalım ne kalmıs diye 56 kilo cıktım :)

kaç kilo ile hamile kalmıştın 35 mi? ay allahım bu çocuk benden 10 kilo falan çıksın geri kalanını ben veririm artık yaaa

ya su ticker yapma ısınden de hiç anlamıyorum .....hah tuba da gelmis ona sorayım barı . . . .tubacım nasıl yaptın canım yardımcı olur musun

kaç kilo ile hamile kalmıştın 35 mi? ay allahım bu çocuk benden 10 kilo falan çıksın geri kalanını ben veririm artık yaaa

canım 49 ile hamile kalmıstım ...11 kilo aldım toplamda ama daha karnımın sissligi geçmedi biraz sislik var vucudumda onlarda 1 aya kadar geçer sanrım

ємєℓ;8627376 .!.:
ya su ticker yapma ısınden de hiç anlamıyorum .....hah tuba da gelmis ona sorayım barı . . . .tubacım nasıl yaptın canım yardımcı olur musun

canım çok sağol.... ben sana yardımcı olayım hemennnn tubanın ticker ının mavisini istiyosun demi..?

emelcim sende hoşgeldin.
aklımdayken senin bebişin kilosu usg ile arasındaki fark cokmu fazla cıktı.tam olarak kac kg doğdu oğluşun

merhaba saliha sende hosgeldin...valla bende sasırdım duyunca ama usg de 3.370 yazıyordu dogum kilosu 2.800

ben oğlum hazır uyumusken çıkıyorum kızlar geceye hazırlıklı olmam için uyumam lazım :) kendinize iyi bakın opuyorum

salihacım hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalımmm miniş nasıll :)
iyiim canım.bu aralar ayaga kalkma sıklığımı arttırdım.ama bazen ayaga kalkınca asağıya doğru baskı artıyo.tamam kanala girdi herhalde diyorum ama sonra azalıyor.bugünlerimize sükür canım.
sen izmirde doğum yapıcaktın sanırım.ne zaman geliyosun izmire
ємєℓ;8627508 .!.:
merhaba saliha sende hosgeldin...valla bende sasırdım duyunca ama usg de 3.370 yazıyordu dogum kilosu 2.800

iyi yine canım 500 gr oynamıs.ben 2300 falan doğdu sanıyordum.iyi maşallah kilosu.inşallah bol bol sütünde olur kuzun doyar.bak hurma sütüde arttırıyormuş ve doğum sonrası rahmi toparlıyormuş.bol bol ye.ben simdi zaten riskli olduğu için yemiyorum ama doğum sonrasına stok yapıcam simdiden

emelcim bu arada başka bebek resmi yok o yüzden bunu koydum en mavileride buydu :)) istersen bebeğin resmi olanlardan yapayım o daha güzel oluyo...

evet canım kısmetse izmirde olacak doğum.. ben doğum için erken gelmeyi düşünmüyorum kısmetse doğum başlayınca çıkıcaz yola.... doktor erken gelmenize gerek yok dedi... tabi yine eylülde bi konuşucaz bakalım kızım kanala girmediyse sezeryan gündeme gelebilir ki ozamanda tarihimiz belli kısmetse ama işallahh normal yollardan gelir... sen nerde doğum yapıcaksın canım dr.un kim???

kızlarrrr herkes nereye kaçtı beeeeee kaldım burda ahanda sap gibim ayol ayıptırr... bak giderimm doğum çantamı hazırlarımm bidahada geri gelmem haa ona göreeeeeeeee :)))))))))))))))

ya bahrcım sabahki okadar muhabbetin üstüne bide uyuyakalmışım denirmi yaa :))))) perde yıkadım ütüledim astım filan de bari dostlar alışverişte görsün :))))))

ya bahrcım sabahki okadar muhabbetin üstüne bide uyuyakalmışım denirmi yaa :))))) perde yıkadım ütüledim astım filan de bari dostlar alışverişte görsün :))))))

hehehee yok hayatım ben önceki hayatımda kesin koala hayvanıymışım. bu kadar tembellik olur mu ya. çamaşır makinesinin alarmına uyandım walla :))

ben ege ünv yapıcam doğumu drum fuat akercan senin kesinleştimi doğum yapacağın yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…