hehehee yok hayatım ben önceki hayatımda kesin koala hayvanıymışım. bu kadar tembellik olur mu ya. çamaşır makinesinin alarmına uyandım walla :))
selam kızlar. p.tesi belki işe gitmem o yuzden sımdıden yazayım dedım:)
dr a gıttık çok sukur hersey yolunda. dr um bebek kafa gelişe döndüğünden buna alışamamış olabılırsın. buda sende bu tarz sıkıntılar yaratıyor olabılır dedd
ben ege ünv yapıcam doğumu drum fuat akercan senin kesinleştimi doğum yapacağın yer
hehehee yok hayatım ben önceki hayatımda kesin koala hayvanıymışım. bu kadar tembellik olur mu ya. çamaşır makinesinin alarmına uyandım walla :))
gidem de şu çamaşırları asam. biberleri fırına atam közlensin azcık ta mutfağa bakam herşey yerinde miöptüm sizi.
selam kızlar. p.tesi belki işe gitmem o yuzden sımdıden yazayım dedım:)
dr a gıttık çok sukur hersey yolunda. dr um bebek kafa gelişe döndüğünden buna alışamamış olabılırsın. buda sende bu tarz sıkıntılar yaratıyor olabılır dedd
Ghızlarrrr bende geldim. Hala doğurmadım merak eden arkideşler :) Ama acaip kasılmalarım var bugün. Nerdeyse 10 dk da bir 3 kere oluyor.Robocop gibiyim aynı :) sabahtan beri bir iki kere açtım topiği ama kasılmalar oturtmadı bir türlü. Şimdi inat ettim yazıyorum size. Herkes iyidir inş.
Meryemcim hadi gözünaydın iyimiş kuzucuk
canımm hoşgeldinnn seni merak ediyorum bende yaa... anam o evdeki ahali seni zorla doğurtçek haaa :)))))))) işallah seni çok üzmeden zorlamadan gelir bebeğin canım... hem çok inat etme yazacam diye git yat dinlen sen kazık gibi dimdirek kalıcan doğumada öle gidicen yoksa haaa :))))) :roflol:
meraba kızlar... ben de doktordan geldim bugün, bebiş 2527 olmuş, 11 günde 460 gram almış, boyu da 49-50 cm arası, önden gidiyor.... suyum falan herşey iyi, nst ye girdim ilk defa sancı yok, bebek uyudu ama birkaç hareket dışında hareket etmedi....
meryemcim sen de gitmişsin, seninki de iyiymiş sevindim tatlım... kafa gelişi ne demek...
Ayyy valla bacım doğuma giderken göbek atan tek tip ben olcam galiba kaydirigubbakcemile3 Yatmaktanda kemiklerim acıyo artık valla. Zaten kız sokuyo ayağını kaburgama sıkıyosa o tarafa yat. Cadının teki yeminlen. Sen nassın? kocen geldimi?
özgecim 35 e girince 36 diyoruz dimi, evet senin günler azaldı ya biran önce doğuruyum diyorum artık, yoksa bu ağrılarla işim zor valla....
gamzecim kocan yok heralde daha, napıyon bacım sen evde tek başına.... benim ne çantam var ne de kıyafetler yıkandı.... valla bu gidişle bebeyle beni çarşafa sarıp yollucaklar eve :)
canım hoşgeldin maşallah kuzuya nasılda güzel büyümüşşş :)))
kafa gelişi demek bebeğin kafası doğum kanalına olması gerektiği gibi doğru yönden girmiş demek...
ay kızlar çok merak ediyorum acaba sırada kim var... özge öle kasılmalarım var falan deyince ayy dedim içim hopladı bi an yoksa miniş çileğin gelişi iyice yaklaştımı deidm... yalnız cidden içimden bi ses diyoki anam herkes doğurcak kırkı çıkacak ben hala burdan kim doğurdu tasası güdüyo olcak haaa :))))))) :roflol::roflol::roflol:
özgecim 35 e girince 36 diyoruz dimi, evet senin günler azaldı ya biran önce doğuruyum diyorum artık, yoksa bu ağrılarla işim zor valla....
ayy kıyamam sana ben yaaa hayırlısıyla doğurda sende kurtul herkes kurtulsun valla :)))
canım yok daha gelen giden adam ankaradanda denizliye gidiyo belki gece gelirmiş kesin değilll....
pazarteside kısmetse izmire gidicekmiş... yani anlıcaan kazandığını benzine ve telefona yediren bi adamla evliyim olay bu :)))
ben geyik olsun diye işallah doğuma yetişirsin diyodum ama adam cidden seyahatleri uzatıyo gelemicek galiba :)))))))))))
Selam kızlar...
Bizde dünyaya merhaba dedik.
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?