2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar. p.tesi belki işe gitmem o yuzden sımdıden yazayım dedım:)

dr a gıttık çok sukur hersey yolunda. dr um bebek kafa gelişe döndüğünden buna alışamamış olabılırsın. buda sende bu tarz sıkıntılar yaratıyor olabılır dedd

gözün aydın canım bi sıkıntının olmamasına sevindim.doğum öncesi kac hafta calışmış oluyosıun

Ghızlarrrr bende geldim. Hala doğurmadım merak eden arkideşler :) Ama acaip kasılmalarım var bugün. Nerdeyse 10 dk da bir 3 kere oluyor.Robocop gibiyim aynı :) sabahtan beri bir iki kere açtım topiği ama kasılmalar oturtmadı bir türlü. Şimdi inat ettim yazıyorum size. Herkes iyidir inş.

Meryemcim hadi gözünaydın iyimiş kuzucuk

meraba kızlar... ben de doktordan geldim bugün, bebiş 2527 olmuş, 11 günde 460 gram almış, boyu da 49-50 cm arası, önden gidiyor.... suyum falan herşey iyi, nst ye girdim ilk defa sancı yok, bebek uyudu ama birkaç hareket dışında hareket etmedi....

meryemcim sen de gitmişsin, seninki de iyiymiş sevindim tatlım... kafa gelişi ne demek...

Maşallah Gülaycım bebişine. Sende 36. haftana girdin hadi hayırlısı olsun canım. Evet artık benim zaman hakkaten azaldı ya hissettiriyo kendini.

ben ege ünv yapıcam doğumu drum fuat akercan senin kesinleştimi doğum yapacağın yer

yok hayatım yaa nerdeee daha ayın 1 inde konuşucazda öyle.. ama ben o hastaneyi istemiyorum ben kararımı verdim doktorda ya bana uyacak yda bakacaz bişiler....

hehehee yok hayatım ben önceki hayatımda kesin koala hayvanıymışım. bu kadar tembellik olur mu ya. çamaşır makinesinin alarmına uyandım walla :))

anaa kız dooru valla bende kesin o hayvandanmışım uyuz uyuuz ööle doğduğuna bin pişman bi surat aynen öyle vallaha haa :))))

gidem de şu çamaşırları asam. biberleri fırına atam közlensin azcık ta mutfağa bakam herşey yerinde mi öptüm sizi.

kolay gelsin canım öptük bizde seni.. :))

ayy canım çok sevindim ciddi bişi olmamasına aman bişiy olmasında sen alışamamış ol... kilosu durumu filan herşeyi iyimi ne dedi dr... hem eve net alma şansın yokmu yaa bide sen gitme yaa (((

canımm hoşgeldinnn seni merak ediyorum bende yaa... anam o evdeki ahali seni zorla doğurtçek haaa :)))))))) işallah seni çok üzmeden zorlamadan gelir bebeğin canım... hem çok inat etme yazacam diye git yat dinlen sen kazık gibi dimdirek kalıcan doğumada öle gidicen yoksa haaa :))))) :roflol:

Ayyy valla bacım doğuma giderken göbek atan tek tip ben olcam galiba kaydirigubbakcemile3 Yatmaktanda kemiklerim acıyo artık valla. Zaten kız sokuyo ayağını kaburgama sıkıyosa o tarafa yat. Cadının teki yeminlen. Sen nassın? kocen geldimi?

canım hoşgeldin maşallah kuzuya nasılda güzel büyümüşşş :)))
kafa gelişi demek bebeğin kafası doğum kanalına olması gerektiği gibi doğru yönden girmiş demek...
ay kızlar çok merak ediyorum acaba sırada kim var... özge öle kasılmalarım var falan deyince ayy dedim içim hopladı bi an yoksa miniş çileğin gelişi iyice yaklaştımı deidm... yalnız cidden içimden bi ses diyoki anam herkes doğurcak kırkı çıkacak ben hala burdan kim doğurdu tasası güdüyo olcak haaa :))))))) :roflol::roflol::roflol:

özgecim 35 e girince 36 diyoruz dimi, evet senin günler azaldı ya biran önce doğuruyum diyorum artık, yoksa bu ağrılarla işim zor valla....

gamzecim kocan yok heralde daha, napıyon bacım sen evde tek başına.... benim ne çantam var ne de kıyafetler yıkandı.... valla bu gidişle bebeyle beni çarşafa sarıp yollucaklar eve :)

ayy kıyamam sana ben yaaa hayırlısıyla doğurda sende kurtul herkes kurtulsun valla :)))
canım yok daha gelen giden adam ankaradanda denizliye gidiyo belki gece gelirmiş kesin değilll....
pazarteside kısmetse izmire gidicekmiş... yani anlıcaan kazandığını benzine ve telefona yediren bi adamla evliyim olay bu :)))
ben geyik olsun diye işallah doğuma yetişirsin diyodum ama adam cidden seyahatleri uzatıyo gelemicek galiba :)))))))))))

Selam kızlar...
Bizde dünyaya merhaba dedik.
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430 maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
evet gamze büyümüş valla, ben kilo almasam da kızım büyüyo... içim bugün çok rahatladı o yüzden.....

ay yok ben de kesin sonlardayım, kalacam burada kök gibi tek başıma....

yok hayatım napim yalnızlığa alışığım ben işte insanın kocası hem kendi işini yapar hemde bukadar işkolik olursa ben gibilerin durumuda bu olur :))
sabahtan beri burda ne fırtınalar koptu doğum çantası için sen hala oturuyonmu yoksaaamm :))))))))) bende bugun yapıyom işte paketten çıkar yıka as ütüle bilmemne.. off zor valla bu işler... mıncık mıncık bin tane eşyaaa :))) senin fikir mantıklı aslında onları yıkıcaama bi çarşaf yıkayım daha kolay bee :))))))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

Kıs belli olmaz valla bu işler. Ben artık sıra tahmini yapamıyom zaten yaptıklarımda tutmadı puhaha :)

edacım maşallah tatlım bebişine de sana da, HAFTASINA göre de maşallah süper bi kiloyla doğmuş... analı babalı, sağlıkla büyüsün tatlım.... resimlerini bekliyoruz.....

özgecim 35 e girince 36 diyoruz dimi, evet senin günler azaldı ya biran önce doğuruyum diyorum artık, yoksa bu ağrılarla işim zor valla....

Evet cnm 35+0 olduğunda 36. haftana girdin demek.

Aaaaaaaaaa adama bak kıs :)) Napsın ya sende ne kötü düşüncelisin adam ekmek parası kazanıyo sizin için hayret bişiiii :))))

Aaaaaa yeni bir melek daha katılmış aramıza. Hayırlısı olsun cnm bnm. Kilosuda maşallah çok iyimiş haftasına göre. Resimlerini beklioruz cnm:

Ama çok içerledim ya şimdi ayıp değilmi biz 38. haftayı bitircez hala tık yok herkes sırasını bilsin yawwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirin inş. bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…