2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

edacım maşallah tatlım bebişine de sana da, HAFTASINA göre de maşallah süper bi kiloyla doğmuş... analı babalı, sağlıkla büyüsün tatlım.... resimlerini bekliyoruz.....

Taşekkür ederim tatlım. Darısı sizin başınıza. Rabbim hepinizi hayırlısıyla kurtarsın.

Ben dinlenmeye kaçıyorum ayaklarım şişiyor. Ayaklarımı yukarı dikip yatmam gerekiyor.

canım maşallah yaa çok şükür Allah ikinizide sağlıkla kurtarmış.... biraz sıkıntın olmuş ama Allahım beterinden saklasın... yinede haftasına filan göre çokiyi doğmş 41 kere maşallah kuzuma.. en kısa zamanda resmini koy lütfenn... Allah size bebeğinizi hayırla sağlıkla huzurla büyütmek kısmet etsin darısı başımıza olur işallahh.....

evet gamze büyümüş valla, ben kilo almasam da kızım büyüyo... içim bugün çok rahatladı o yüzden.....

ay yok ben de kesin sonlardayım, kalacam burada kök gibi tek başıma....

evet canım yaa maşallah bak üzülüyodun anneyle hiçbi alakası yok bu sıpaların yaa kafalarına göre ne buldularsa alıyolar bence :))

ayy sen üzülme şekerim sen ben bahar üç tasasız gaylesiz tip burda çantasız elimizde birer çarçaf yatar ööle bekleriz acaba bize acırda gelirlermi bebecikler diye :))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

Kıs belli olmaz valla bu işler. Ben artık sıra tahmini yapamıyom zaten yaptıklarımda tutmadı puhaha :)

hahahaa aman ozaman sen hiç boşa yorma kendini :)))))))))) brak herkes nezaman istiyosa pırtlatsın... bak ben hiç tahmin yapıyommu ne bilem ben sizin çatınızı bacanızı sırası gelen çıkarsın resimleride yollasın i,şte :))))
ya kızlar doğan bebeklerin resimli bi topiği vardı neydi onun adresi yaa??

Sağol canım. Bizde sırasını beklemesini çok istedik ama ancak bu kadar tutabildik fırlamayı:)))
Müsait olduğum bir zaman resmini koaraım teyzelerii. Hepinizi öpüyoruz.

eda_naz cım tebrik ederim.ne güsel kavusmussun yavruna.senin haftayı duyunca tedirgin oldm birden ben de bugün 35+6 dayım daa.... :)

,

kızım o para kazanıyo ama ben hep sap gibi yalnız kalıyom nolcak o :))))))))) ben anlamam eve ya gelecekkk ya gelecekk yada ben gidecem o olacaakk :))))))))) hem sen neden içerliyon bakem eskiden karılar nassıdapırt diye doğuruyolarmış sen hala bi bebeyi çıkaramadın bee tuuu sana :)))))))))))) ay şaka bi yana komşu bi teyze bana ne dedi biliyomusunuz:
SENİN GÖBEĞİN BU ARALAR BAYAA BÜYÜDÜ ELDE ÇAMAŞIR YIKA AÇILSIN ŞEYİNDE GELSİN ARTIK BEBEK :))))))))))))))))) sana tavsiyem heemmmeeennn bir leğen buluyosunnn sonrada verediyosun büttün kirlileri sakkız gibi olana kadar yıkıyosun anacım ona göre :))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

Evet akışına bırakalım Gamze :) bizden cacık olmaz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...eslerimiz-yak305351305kl305-prenslerimiz.html

bunumu diyon acaba?

demek çamaşır yıkamak işe yarıomus..37 bitsin hemen günde 3 saat yürüyüş,evde ne kadar çamasır varsa yıkanıo ve bol boool hurma yenio..kocişin izni bitmeden prtlatmam lazım :):)

Ahahaaha şuan itibariyle teyzenin tavsiyesine uyuıyorum aldım leğeni önüme çitilemeye başlladım :)))) ama kadın haklı yaw çömelmek işe yarıyomuş. şekil A tarlada bahçede çalışan emekçi kadınlarımız :)

affrim sana yavrııımmm emekçi kadınlar gibi olacam deerken ver kendini çamaşıra yırt biyerlerini yırtıkçı kadın ol çık başımıza yaaa :))))))))) :roflol::roflol::roflol:

demek çamaşır yıkamak işe yarıomus..37 bitsin hemen günde 3 saat yürüyüş,evde ne kadar çamasır varsa yıkanıo ve bol boool hurma yenio..kocişin izni bitmeden prtlatmam lazım :):)

3yetmez anam 5 saat yürü :))))))))))))) hatta komşulardan kirli çamaşır iste onlarıda yıka.. baktın kirli yok ozaman temizleri bidaha yıka :))))))))) :roflol::roflol::roflol:

Evet akışına bırakalım Gamze :) bizden cacık olmaz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...eslerimiz-yak305351305kl305-prenslerimiz.html

bunumu diyon acaba?

he valla olmaz bacım :))))
evet tatlım bu çokk teşekkür ederimmm :))

sağol canımmm buydu iştee :))

bir meleğimiz daha olmuş. maşallah allah analı babalı büyütsün.
özgem walla bu hafta senden bekliyoruz bir attraksiyon artık :)
gamze burda kim doğurmuş diye melül melül bakarken yalnız olmıcan canım. benim de günüm var gibi görünüyor...

aha geldi biberlerin efendisi bahar naaptın guzuumm hazır ettünmü pırtlatma çantanı!! ayrıcana üç kişi olduk bi dene daha çıktı çantasız haa :))))))))

ösge şekerim tickerin orda duruyo nahanda gazzık gibi ne baarınıyon yaa :))))))))

Hoşceldun Baharımmm. Ayy bende bekliyom bu hafta kendimden bir atraksiyon. Kızımada söledim dedim yavrukuşum suyunumu patlatcan tıkacınımı düşürcen napcaksan yap izin veriyorum sana diye :)))))

Ben görmüyom bacım yaaaaaaa ?? acaba bu bir doğum belirtisimi puhahahahaha :roflol:

su 2 gün gecse de p.tesi gelse artık yha oğlumu görmeye gidecem.daha on gün olmadı ama bana cok gelio.annem böle dediğinmi duyunca amma da cocuk delisiymişsin yaw dio ...napim anne ben yengeç burcuyum :):)

eehheh fırında beceremedim attım haşlanıyorlar buzluğa atcam kış için. çamaşırlarımı yıkadım kurusunlar ütülicem hazır etcem patron :)
Hoşceldun Baharımmm. Ayy bende bekliyom bu hafta kendimden bir atraksiyon. Kızımada söledim dedim yavrukuşum suyunumu patlatcan tıkacınımı düşürcen napcaksan yap izin veriyorum sana diye :)))))
şimdi senin kız bu hafta da yan gelip yatarsa sezeryan mı olcak canımcım?

gerçekten kızınla şimdiden böyle bir kollektif çalışma içinde olman göz yaşartıcı amaaaaa yavrum hangi alet edevatla yapacak o işi kendi işini kendin çöz anam sen hadi bakem leğeninin başına otur fazla oyalandın sallandın sen burlarda :) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben görmüyom bacım yaaaaaaa ?? acaba bu bir doğum belirtisimi puhahahahaha :roflol:

evet canım ticker ının tıpası düştü suyununda gelmesi an meselesidir bak bu bi işaret kalkk yıkan abdest alll hemen hazırlann doğum çantanı kaptıınnlaann doooru tohtura git :))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

gamze eda nazı okuyunca sabahki kıl yün muhabbeti geldi de aklıma bacım. şaka maka yakalanırsak ben senin bahaneye başvurcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…