edacım maşallah tatlım bebişine de sana da, HAFTASINA göre de maşallah süper bi kiloyla doğmuş... analı babalı, sağlıkla büyüsün tatlım.... resimlerini bekliyoruz.....
Selam kızlar...
Bizde dünyaya merhaba dedik.
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430 maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.
evet gamze büyümüş valla, ben kilo almasam da kızım büyüyo... içim bugün çok rahatladı o yüzden.....
ay yok ben de kesin sonlardayım, kalacam burada kök gibi tek başıma....
Kıs belli olmaz valla bu işler. Ben artık sıra tahmini yapamıyom zaten yaptıklarımda tutmadı puhaha :)
Evet cnm 35+0 olduğunda 36. haftana girdin demek.
Aaaaaaaaaa adama bak kıs :)) Napsın ya sende ne kötü düşüncelisin adam ekmek parası kazanıyo sizin için hayret bişiiii :))))
Aaaaaa yeni bir melek daha katılmış aramıza. Hayırlısı olsun cnm bnm. Kilosuda maşallah çok iyimiş haftasına göre. Resimlerini beklioruz cnm:
Ama çok içerledim ya şimdi ayıp değilmi biz 38. haftayı bitircez hala tık yok herkes sırasını bilsin yawwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirin inş. bebişinle
,Evet cnm 35+0 olduğunda 36. haftana girdin demek.
Aaaaaaaaaa adama bak kıs :)) Napsın ya sende ne kötü düşüncelisin adam ekmek parası kazanıyo sizin için hayret bişiiii :))))
Aaaaaa yeni bir melek daha katılmış aramıza. Hayırlısı olsun cnm bnm. Kilosuda maşallah çok iyimiş haftasına göre. Resimlerini beklioruz cnm:
Ama çok içerledim ya şimdi ayıp değilmi biz 38. haftayı bitircez hala tık yok herkes sırasını bilsin yawwwwwwwwwwww kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirin inş. bebişinle
hahahaa aman ozaman sen hiç boşa yorma kendini :)))))))))) brak herkes nezaman istiyosa pırtlatsın... bak ben hiç tahmin yapıyommu ne bilem ben sizin çatınızı bacanızı sırası gelen çıkarsın resimleride yollasın i,şte :))))
ya kızlar doğan bebeklerin resimli bi topiği vardı neydi onun adresi yaa??
,
kızım o para kazanıyo ama ben hep sap gibi yalnız kalıyom nolcak o :))))))))) ben anlamam eve ya gelecekkk ya gelecekk yada ben gidecem o olacaakk :))))))))) hem sen neden içerliyon bakem eskiden karılar nassıdapırt diye doğuruyolarmış sen hala bi bebeyi çıkaramadın bee tuuu sana :)))))))))))) ay şaka bi yana komşu bi teyze bana ne dedi biliyomusunuz:
SENİN GÖBEĞİN BU ARALAR BAYAA BÜYÜDÜ ELDE ÇAMAŞIR YIKA AÇILSIN ŞEYİNDE GELSİN ARTIK BEBEK :))))))))))))))))) sana tavsiyem heemmmeeennn bir leğen buluyosunnn sonrada verediyosun büttün kirlileri sakkız gibi olana kadar yıkıyosun anacım ona göre :))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:
Ahahaaha şuan itibariyle teyzenin tavsiyesine uyuıyorum aldım leğeni önüme çitilemeye başlladım :)))) ama kadın haklı yaw çömelmek işe yarıyomuş. şekil A tarlada bahçede çalışan emekçi kadınlarımız :)
demek çamaşır yıkamak işe yarıomus..37 bitsin hemen günde 3 saat yürüyüş,evde ne kadar çamasır varsa yıkanıo ve bol boool hurma yenio..kocişin izni bitmeden prtlatmam lazım :):)
Evet akışına bırakalım Gamze :) bizden cacık olmaz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...eslerimiz-yak305351305kl305-prenslerimiz.html
bunumu diyon acaba?
aha geldi biberlerin efendisi bahar naaptın guzuumm hazır ettünmü pırtlatma çantanı!! ayrıcana üç kişi olduk bi dene daha çıktı çantasız haa :))))))))
ösge şekerim tickerin orda duruyo nahanda gazzık gibi ne baarınıyon yaa :))))))))
eehheh fırında beceremedim attım haşlanıyorlar buzluğa atcam kış için. çamaşırlarımı yıkadım kurusunlar ütülicem hazır etcem patron :)aha geldi biberlerin efendisi bahar naaptın guzuumm hazır ettünmü pırtlatma çantanı!! ayrıcana üç kişi olduk bi dene daha çıktı çantasız haa :))))))))
ösge şekerim tickerin orda duruyo nahanda gazzık gibi ne baarınıyon yaa :))))))))
şimdi senin kız bu hafta da yan gelip yatarsa sezeryan mı olcak canımcım?Hoşceldun Baharımmm. Ayy bende bekliyom bu hafta kendimden bir atraksiyon. Kızımada söledim dedim yavrukuşum suyunumu patlatcan tıkacınımı düşürcen napcaksan yap izin veriyorum sana diye :)))))
Hoşceldun Baharımmm. Ayy bende bekliyom bu hafta kendimden bir atraksiyon. Kızımada söledim dedim yavrukuşum suyunumu patlatcan tıkacınımı düşürcen napcaksan yap izin veriyorum sana diye :)))))
Ben görmüyom bacım yaaaaaaa ?? acaba bu bir doğum belirtisimi puhahahahaha :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?