su 2 gün gecse de p.tesi gelse artık yha oğlumu görmeye gidecem.daha on gün olmadı ama bana cok gelio.annem böle dediğinmi duyunca amma da cocuk delisiymişsin yaw dio ...napim anne ben yengeç burcuyum :):)
eehheh fırında beceremedim attım haşlanıyorlar buzluğa atcam kış için. çamaşırlarımı yıkadım kurusunlar ütülicem hazır etcem patron :)
şimdi senin kız bu hafta da yan gelip yatarsa sezeryan mı olcak canımcım?
şimdi senin kız bu hafta da yan gelip yatarsa sezeryan mı olcak canımcım?
gerçekten kızınla şimdiden böyle bir kollektif çalışma içinde olman göz yaşartıcı amaaaaa yavrum hangi alet edevatla yapacak o işi kendi işini kendin çöz anam sen hadi bakem leğeninin başına otur fazla oyalandın sallandın sen burlarda :) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım ticker ının tıpası düştü suyununda gelmesi an meselesidir bak bu bi işaret kalkk yıkan abdest alll hemen hazırlann doğum çantanı kaptıınnlaann doooru tohtura git :))))))))))) :roflol::roflol::roflol:
gamze eda nazı okuyunca sabahki kıl yün muhabbeti geldi de aklıma bacım. şaka maka yakalanırsak ben senin bahaneye başvurcam artık
gamze eda nazı okuyunca sabahki kıl yün muhabbeti geldi de aklıma bacım. şaka maka yakalanırsak ben senin bahaneye başvurcam artık
vayy yavrııım yengeçler ölemi oluyomuş ben koçum ben noluyom ozaman biri bana hemmeennn bunu açıklasınn :))) :roflol::roflol::roflol:
Evet cnm 1 eylülde sezeryan olcem eğer normal yolla gelmezse bu hafta.
Valla nasıl yaparsa yapsın bacımmmm içerde olan o :)))) dokkız aydır boşuna beslemedik accık işe yarasın :)))))
ay benim kocam da koç. çenenin düşüklüğünden anlamam lazımdı bacım. onun da her lafa bir cevabı var mutlaka... oyyy çenebaz koçlar siziiii..vayy yavrııım yengeçler ölemi oluyomuş ben koçum ben noluyom ozaman biri bana hemmeennn bunu açıklasınn :))) :roflol::roflol::roflol:
ahh canım benimm çalışkan kardeşiimm... ya hazır elin bulaşmışken gen banada bi ütü yapıver be yavrım kıyma bu gariban arkadaşına.. bak zaten kocamda beni boraktı gitti seyahatlere... bari sen beni burlarda koyma... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Neymiş o bahane banada söleyin bakem? Gerçi ben geçen hafta temizlendim ama.. zemuszemus
Sen kopuk uçurtmasın bacım :))
bence o 1 eylüle gelir yaa durmaz fazla boll bol yürü sen bence :))) ama dediğin gibi besle büyüt dana yap o bi normal doğmasın, sorarım ben benimkine bendede öle bişe olursa.... çatylayan kesilen göbeemin hesabını birinden sormam lazım demi ama :)))))))
ay benim kocam da koç. çenenin düşüklüğünden anlamam lazımdı bacım. onun da her lafa bir cevabı var mutlaka... oyyy çenebaz koçlar siziiii..
ütünü yaparım temizliğini de hallederim. sen yevmiyeden haber ver bacım :)
bahane şu ki:
doktor ordaki kalabalığı kıl sanma onları ben hobi olarak yetiştiriyorum tek bi kılına zarar gelsin istemem dicez :)))))))))) :roflol::roflol:
kopuk uçurtma nassı bişi köpeksiz köye değneksiz çoban gibi bişiymii ))))))))) :roflol:
Tabe cnm öle yan gelip yatmak yok içerlerde. Bunca emeğin sonucu iyi olmalı demi ama yaaaaaaaa
Ahahaha iyimiş bu bahane hemen not aldım cnm diğer bahanelerin yanına :))))
Kopuk uçurtma, hareketli enerjik komikmi komik eğlenceli insan tipi :))))
ayy evet yaaa.. bukadar ay hepp onlar için ne gerekirse onu yaptık nelerden feragat ettik ve dahada etmeye devam edicez... bizimse onlardan tek isteğimiz sadece bizim istediğimiz gibi doğmaları yaa...... Allahım lütfen yaa lütfennn..... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ooo ii bişimiş yaanii :))))))))))))
vayy seni paragöz yengeç seniii.... demek öle haaa... sizin kitabınızda dostluk kardeşlik hayır hasanat yazmazmı bee herşey paramı uleyynnn :))) :roflol::roflol::roflol:
ayrıcaanaaaa ben çenebaz değilim yaşam doluyum ricaaa ederim kelimeleri çarpıtma senin evdeki koçun huysuz ve vırvırcıysa hatalı üretim koçsa ben napam... bak ben ölemiyim maşallah herzaman pozitif herzaman güleryüzlüyüm tükürün maşallah çekin :))))))) :roflol::roflol::roflol:
canım ben 4 hafta aktarıyorum dogumdan sonraya. p.tesi gitmiycem işe ama salı iş yerindeyım. bu hafta son anıgözün aydın canım bi sıkıntının olmamasına sevindim.doğum öncesi kac hafta calışmış oluyosıun
özgecim Allah yardımcın olsun baya azalmıs aralıkları. hakkında hayırlısı.. umarım vaktı dolmustur senıde çok bekletmez.Ghızlarrrr bende geldim. Hala doğurmadım merak eden arkideşler :) Ama acaip kasılmalarım var bugün. Nerdeyse 10 dk da bir 3 kere oluyor.Robocop gibiyim aynı :) sabahtan beri bir iki kere açtım topiği ama kasılmalar oturtmadı bir türlü. Şimdi inat ettim yazıyorum size. Herkes iyidir inş.
Meryemcim hadi gözünaydın iyimiş kuzucuk
gülaycım gozun aydın canım. maşallah kızın iyi buyumus.. kafa gelişi doğum pozısyonunda demek. yanı kafa aşşağıda..meraba kızlar... ben de doktordan geldim bugün, bebiş 2527 olmuş, 11 günde 460 gram almış, boyu da 49-50 cm arası, önden gidiyor.... suyum falan herşey iyi, nst ye girdim ilk defa sancı yok, bebek uyudu ama birkaç hareket dışında hareket etmedi....
meryemcim sen de gitmişsin, seninki de iyiymiş sevindim tatlım... kafa gelişi ne demek...
yok hayatım yaa nerdeee daha ayın 1 inde konuşucazda öyle.. ama ben o hastaneyi istemiyorum ben kararımı verdim doktorda ya bana uyacak yda bakacaz bişiler....
ayy canım çok sevindim ciddi bişi olmamasına aman bişiy olmasında sen alışamamış ol... kilosu durumu filan herşeyi iyimi ne dedi dr... hem eve net alma şansın yokmu yaa bide sen gitme yaa(((
:roflol:
Yarebbim şu mübarek günlerin hürmetine sen dualarımızı kabul et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
heralde gızım kıymetimi bil bak ne güzel şeyler sölüyom sana:)))))) Deli demediğimede dua et :)
benim dünyam para kuşum parasız adım atmam. :) bak doğurcam hastaneye herşeye bir dünya para. hayrına gel doğurtalım demiyor kimse diyor mu he diyormu???
annem senin de yaşam sevincin çenene vurmuş benim adam gibi işte. onun yaşam sevinci benim sabrımı zorlasa da napak aldık bir kere :)
Kızlar ben oturamıyom gari. Totom feci yamuldu. Sonra gelirim yine. Hadi öpüyorum şimdilik sizi
kızlar bılgısayar basında değilim:) eşime duzgun bır sofra hazırlayayaım barı:)
canım ben 4 hafta aktarıyorum dogumdan sonraya. p.tesi gitmiycem işe ama salı iş yerindeyım. bu hafta son anı
özgecim Allah yardımcın olsun baya azalmıs aralıkları. hakkında hayırlısı.. umarım vaktı dolmustur senıde çok bekletmez.
gülaycım gozun aydın canım. maşallah kızın iyi buyumus.. kafa gelişi doğum pozısyonunda demek. yanı kafa aşşağıda..
canım kılomuz falan hepsi çok iyi bin şükür. 900 gr almışım hepsde bebeğe gitmiş:) benım evde net var canım. merak etme ben hep buralartdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?