2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

su 2 gün gecse de p.tesi gelse artık yha oğlumu görmeye gidecem.daha on gün olmadı ama bana cok gelio.annem böle dediğinmi duyunca amma da cocuk delisiymişsin yaw dio ...napim anne ben yengeç burcuyum :):)

vayy yavrııım yengeçler ölemi oluyomuş ben koçum ben noluyom ozaman biri bana hemmeennn bunu açıklasınn :))) :roflol::roflol::roflol:

ahh canım benimm çalışkan kardeşiimm... ya hazır elin bulaşmışken gen banada bi ütü yapıver be yavrım kıyma bu gariban arkadaşına.. bak zaten kocamda beni boraktı gitti seyahatlere... bari sen beni burlarda koyma... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şimdi senin kız bu hafta da yan gelip yatarsa sezeryan mı olcak canımcım?

Evet cnm 1 eylülde sezeryan olcem eğer normal yolla gelmezse bu hafta.

Valla nasıl yaparsa yapsın bacımmmm içerde olan o :)))) dokkız aydır boşuna beslemedik accık işe yarasın :)))))

gamze eda nazı okuyunca sabahki kıl yün muhabbeti geldi de aklıma bacım. şaka maka yakalanırsak ben senin bahaneye başvurcam artık

hahaha demi yaa öle dicez tabi.. elleme len doktor orası benim botanik bahçem ordaki bitkilerin yarısı afrikadan geldi, hatta eşşek olma bi fidanda sen dik yeşerdikçe seni hatırlarım dicem ben :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gamze eda nazı okuyunca sabahki kıl yün muhabbeti geldi de aklıma bacım. şaka maka yakalanırsak ben senin bahaneye başvurcam artık

Neymiş o bahane banada söleyin bakem? Gerçi ben geçen hafta temizlendim ama.. zemuszemus

vayy yavrııım yengeçler ölemi oluyomuş ben koçum ben noluyom ozaman biri bana hemmeennn bunu açıklasınn :))) :roflol::roflol::roflol:

Sen kopuk uçurtmasın bacım :))

Evet cnm 1 eylülde sezeryan olcem eğer normal yolla gelmezse bu hafta.

Valla nasıl yaparsa yapsın bacımmmm içerde olan o :)))) dokkız aydır boşuna beslemedik accık işe yarasın :)))))

bence o 1 eylüle gelir yaa durmaz fazla boll bol yürü sen bence :))) ama dediğin gibi besle büyüt dana yap o bi normal doğmasın, sorarım ben benimkine bendede öle bişe olursa.... çatylayan kesilen göbeemin hesabını birinden sormam lazım demi ama :)))))))

ay benim kocam da koç. çenenin düşüklüğünden anlamam lazımdı bacım. onun da her lafa bir cevabı var mutlaka... oyyy çenebaz koçlar siziiii..
ütünü yaparım temizliğini de hallederim. sen yevmiyeden haber ver bacım :)

Neymiş o bahane banada söleyin bakem? Gerçi ben geçen hafta temizlendim ama.. zemuszemus

Sen kopuk uçurtmasın bacım :))

bahane şu ki:
doktor ordaki kalabalığı kıl sanma onları ben hobi olarak yetiştiriyorum tek bi kılına zarar gelsin istemem dicez :)))))))))) :roflol::roflol:

kopuk uçurtma nassı bişi köpeksiz köye değneksiz çoban gibi bişiymii ))))))))) :roflol:

Tabe cnm öle yan gelip yatmak yok içerlerde. Bunca emeğin sonucu iyi olmalı demi ama yaaaaaaaa

vayy seni paragöz yengeç seniii.... demek öle haaa... sizin kitabınızda dostluk kardeşlik hayır hasanat yazmazmı bee herşey paramı uleyynnn :))) :roflol::roflol::roflol:
ayrıcaanaaaa ben çenebaz değilim yaşam doluyum ricaaa ederim kelimeleri çarpıtma senin evdeki koçun huysuz ve vırvırcıysa hatalı üretim koçsa ben napam... bak ben ölemiyim maşallah herzaman pozitif herzaman güleryüzlüyüm tükürün maşallah çekin :))))))) :roflol::roflol::roflol:

Ahahaha iyimiş bu bahane hemen not aldım cnm diğer bahanelerin yanına :))))

Kopuk uçurtma, hareketli enerjik komikmi komik eğlenceli insan tipi :))))

Tabe cnm öle yan gelip yatmak yok içerlerde. Bunca emeğin sonucu iyi olmalı demi ama yaaaaaaaa

ayy evet yaaa.. bukadar ay hepp onlar için ne gerekirse onu yaptık nelerden feragat ettik ve dahada etmeye devam edicez... bizimse onlardan tek isteğimiz sadece bizim istediğimiz gibi doğmaları yaa...... Allahım lütfen yaa lütfennn..... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yarebbim şu mübarek günlerin hürmetine sen dualarımızı kabul et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim dünyam para kuşum parasız adım atmam. :) bak doğurcam hastaneye herşeye bir dünya para. hayrına gel doğurtalım demiyor kimse diyor mu he diyormu???
annem senin de yaşam sevincin çenene vurmuş benim adam gibi işte. onun yaşam sevinci benim sabrımı zorlasa da napak aldık bir kere :)

kızlar bılgısayar basında değilim:) eşime duzgun bır sofra hazırlayayaım barı:)

gözün aydın canım bi sıkıntının olmamasına sevindim.doğum öncesi kac hafta calışmış oluyosıun
canım ben 4 hafta aktarıyorum dogumdan sonraya. p.tesi gitmiycem işe ama salı iş yerindeyım. bu hafta son anı
özgecim Allah yardımcın olsun baya azalmıs aralıkları. hakkında hayırlısı.. umarım vaktı dolmustur senıde çok bekletmez.

gülaycım gozun aydın canım. maşallah kızın iyi buyumus.. kafa gelişi doğum pozısyonunda demek. yanı kafa aşşağıda..

canım kılomuz falan hepsi çok iyi bin şükür. 900 gr almışım hepsde bebeğe gitmiş:) benım evde net var canım. merak etme ben hep buralartdayım:)

Yarebbim şu mübarek günlerin hürmetine sen dualarımızı kabul et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnn yarabbiimmmmm

heralde gızım kıymetimi bil bak ne güzel şeyler sölüyom sana:)))))) Deli demediğimede dua et :)

hala dua et diyebiliyosun yani :)))))))))))
etmicem la zorlamı dersen de alalalaaaa :))))))

sende paralı hastanaede doğurma ozaman cefakar anadolu kadınları gibi git tarlada doğur yaa herşeyide benmi söliyim yaaaaaaaa :))))))))))))))) ayrıcaa o yaşam enerjisine dua ett yoksa sendede bendeki gibi bir adet karamsar koca olsa ve herşeyin hep en olumsuz taraflarını düşünüp deni delirtse emin ol sende şuan çoktaaan diyabetin kollarınmdaydın anam yada başka herhangi bi hastalıın... bırakın vurayım dışarı işte ayyhh dıkanıyom soora biliyosunuz yaa :))))))) :roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

ayy canım benimmm maşallahhh yaa iyi valla çok güzel haberlerle geldin sende darısı başımıza artıkk.... ay net olayınada çok sevindim bi an sendede evde net yok gibi düşündümde ondan öle dedim ama eksilmicez oley :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…