2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa net olmasa evde heralde kım dogurdu acaba dıye düşünmekten kafa yerım:) yanı olmasa da mecbur alınacaktı:)

yaaa net olmasa evde heralde kım dogurdu acaba dıye düşünmekten kafa yerım:) yanı olmasa da mecbur alınacaktı:)

yaa valla bende net olmayan bi ortama gitsem kara kara kim doğurdu kim naptı demekten sıyırırdım artık :))) dediğin gibi net şart :))))))))))) benim beyaz eşya anlayışıma modemde dahil ev hayatında :)))))))))))

birde konusmustuk ya benım belırtılere gore bebek kafasını kanala sokmus dıye yorum yapmıstım ben. yok sokmamıs:) kemıklerın arasında kıpırdayamaz durumda değilmiş yanı. tekrar donermı dedım kadınd edıkı ben bır hastam hatta akrabam normal dogum ıstıyordu 37+2 de kadını gordum baş gelişteydi ertesı gun aradı bu donu galıba dedı 37+3 de bebek makat gelişe dobnmus. dr yıne ıstersen bekleyelım doner demıs. oda gerek yoık falan demiş. 38+ da doguma aldıklarında bebek yıne kafa gelıse donmus.ç kesın suresı yok yanı bunun kızlar

meryemcim maşallah canım ali tunacığa. gözün aydın.
gamzecim ben de deliliğe vurduğumdan canımcım sağlığım yerinde :) boşver akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin.

maşalllah minik erkeğekaydirigubbakcemile3 herşeyi çok yerinde boyu kilosu Allah sağlıkla büyümeyütmeyi kısmet etsin tebrikler canımopuyorumnanaktan

arkadaslar bugun gunumuz belliydi saatıde bellı oldu allahın ıznıyle banada dua edın..28 agustos saat 8de insallah kavuscaz eda hanıma herkeze hayırlı zamanında dogumlar dılıyorum

arkadaslar bugun gunumuz belliydi saatıde bellı oldu allahın ıznıyle banada dua edın..28 agustos saat 8de insallah kavuscaz eda hanıma herkeze hayırlı zamanında dogumlar dılıyorum

canım dualarımız seninle.. kocaelinde hangi hastaneye gidiyorsun doktorum kim canım..

slm kızlar...geçmişe fazla göz atamadım...ne var ne yok...bugun doguran varmı? bu arada ben artık çok rahatsızım geceleri kabus gibi geçiyo çok az uyuyabiliyorum...hiç bi pozisyonda rahat edemiyorum...üstelikte ter ter ter

sivaslı ben dün gece mahvoldum resmen cırcır olmuşum soğuk ter döküyorumm..sürekli wc ayyy içimden kötü kokular geliyordu.. artık 1 tane minoset içtim uyumuşum bi uyandım yine karnım gurulgurul... sonra geçti gibi şimdi azcık daha iyyimm...şükürr.. bebeğinin odasına bakamadım resimlerin çok büyükk istersen yeniden yükle... bişey görünmüyor sayfa bozulmuşş..

yy canım benimm hadi sende atlattın darısı bizlere inşallah..resimlerini bekliyoruz....
kızlar son ultrasonda benimkinin boynunda kordon çıktı korkuyorum bişi olmaz dimi
canım endişe edilecek bişey yok benim bebeğimin boynundada kordon var şükür iyyiz şimdilik.. sürekli hareketlerini takip et yeter...

emsalcim benimde ayaklarım 36 dıydı şimdi 40 oldular arytık terliklerle dolaşıyorumm...ayaklarım çok şiş ellerimde öyle .... Allahtan az kaldı yoksa çok zor olurduu...

canım benim bende seni merak edip özeline msj atmıştım.kuzun tamda benim evlilik yıl dönümümde doğmus.boyu kilosu masallah güzel canım.ikinizinde ii olmasına cok sevindim.

allah güle güle büyütsün darısı bizim başımıza bende geceleri uyuyamıyorum ayalarım şiş badana flan da oldu canım çıktı o yüzden epeydir giremiyordum en güzel günler sizin olsun

maşallah subhanallah eda
ne ara gidip doğurdun kızz, Allahım hayır sağlık güzellik versin sana ve oğluşuna
hadi bakalım sende kurtardın şükür
iyi olmanıza da çok sevindim
maşallah tekrar oğluşuna, kilosuda boyuda çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…