2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun tatlım iyiyiz doğuma gün sayıyoruz artıkiçimden bi ses eylülün 1inden sonra her an gelebilir diyor...
dün akşam elimle bakıyodumda oğluma kafa baya aşağı inmiş..rahmin hemen üstünde yuvarlak bir sertlik var...daha önceden yoktu...kasılmada olmaya başladı...arada bir yokluyor geçiyor....kontrolüm bu çarşamba acaba erken mi randevu alsam diye düşünüyodum bende...

kız öyle elle anlaşılıyormu yahu? biz de dün iftardaydık. görenler sona yaklaşmışsınız diyo hep. allahtan çevremde genelde pozitif insanlar var da sinirlerimi bozmuyorlar. doğumla ilgili fikrimi sordular. belli değil dedim. normale cesaretin yoksa kendini kasma şartlandırma ben de sezeryan oldum 10 tane yapsam gene sezeryan yaparım dedi kadın.
randevun için bekle tatlım erken gitmenin bir faydası yok ki sonuçta erkekinin hareketleri falan normalse öne alma bence.

öyle dediklerine göre göbek seninde aşağı inmiş desene tatlım hadi gözün aydınopuyorumnanaktan...
hani elini ayağını dizini falan hissedebiliyoz ya elimizle kafasınıda o şekilde anlayabilirsin tatlım...

o zaman bekleyelim çarşambaya kadar bişe kalmadı ztn demi:) bide karnımın altı ağrıyor. bi anlık bi sancı giriyor geçiyor.....ben şu an ki yaşadığım belirtilerin daha hafifti tabi o zaman diğer doktoruma telefonda demiştim- oda işimizi riske atmayalım Nst ye gel bağlayalım dedi...ya öyle işte canım...
2 gündür zaten iş yapmaya yürümeye korkuyorum bu belirtiler varken bide doğumu tetiklemiyim diye....

sende var mı hiç bu tarz ağrı sancı..

ayakta kaldığımda karnımın alt tarafı sancıyor ve semsert oluyor tatlım benim de. arada kasıklarıma vuruyor sancı. bir de bir iki gündür ara ara kuku ağrısı oluyor. ama bizim daha erken yaaaa. beklesinler azcık daha. sen de kendini yorma doktora gidene kadar dikkatli ol ne olur ne olmaz canım.

aynen tatlım erken..doktorumda zaten erken doğum riskin yok demişti..Ama bebeğin önden gitmesi benim açımdan ne gibi bir sorun teşkil eder dediğimde alanı erkenden daralacağı için baskı yapabilir buda kasılmalarla birlikte erken doğuma sebep olur dedi....Gözümü korkutan bu sözleri işte:uhm:
çünkü şu an sat ta 35+6 ama ultrasonda 38+1...çünkü geçen hafta 16 gün öndeydik....
eylülün 1 inde önce gelmesin zaten o bana yeterkaydirigubbakcemile3

hastane çantan hazır değilmiş daha klava:naptın tamamladın demi canım...

ya zaten 36-37 den sonra gelseler sorun olacağını sanmıyorum canım. senin oğluşun maşallahı varmış yani tosuncukkkk :)
çantam tam anlamıyla hazır değil hayatım ama az kaldı walla. gecelikleri çamaşırları yıkadım oğluşunkiler hazırdı zaten. kırmızı tacı halen bulamadım terlik çorap ıvır zıvır kaldı bir tek. başka bişi varmıydı ki koymam gereken? :uhm:

sağal tatlım..aynen maşallahı var ama seninkiyle kıyasladığım zaman kemik torbası doğucak olan bi tosuncuk olucakmış gibi bana geliyorkaydirigubbakcemile3

canım tokacıların falan önünden geçtikçe hep aklımdasın bircanın tacı gbi bakıyorum bulsam sana alcam ama yok valla...O gün Ayferle iyki almışım diyorum bende çünkü onun gibisinede daha raslamadım...
evlilik cüzdanını unutma...kolaya temiz bir havlu yada kalın bir bez koy çünkü su geldiği zaman bazen bir anda bazende parça parça geliyormuş arabada gelirken önlem almış olursun....eğer parça parça gelirse...bide fotoğraf makinası götürüceksen onu kolaya koy vede yedek pil yada şarj aletini...şimdilik aklıma gelenler bunlar canım...

günaydın ebrucum...bol bol uyu bakalım...bugünleri daha çok arayacağız....film önerin için teşekürler...bu hafta kocişle farklı bişeyler yapmak istersek aklımda bulunsun...ama ben uzun süre oturamıyorum artık batıyor...sen iyi oturmuşsun.....

bu arada dun bende cantami hazirladim ama cok cabuk hazirlayinca acaba atladim mi biseyleri diyorum
kendime
gecelik-pijama-sabahlik
camasir-sutyen
hijyenik ped - gogus pedi
kagit havlu - islak mendil
gogus kalkani-ucu
dis fircasi macunu
tac
makyaj malzemesi 1-2 tane

alis icinde herseyi biz veriyoruz dedikleri icin hastaneden cikarken giymek uzere yedekte olmasi acisindan
2 tane body
2 tane ayakli tulum
2-3 corap
2 eldiven
2 sapka koydum 2 battaniye

sonradan ekliceklerim
gogus pompasi
fotograf makinasi
gogus ucu kremi

akiliniza gelen var mi baska

Son düzenleyen: Moderatör:

ay emine az önce oğlan dizi mi ayağı mı bilmiyorum da öyle bir çıkarttı ki canım çok yandı ağlattı walla. dedim konuştuk geliyor herhalde sıpa :)
evlilik cüzdanı, havlu, foto makinesi şarj aleti walla unuturdum kesin yaaaa. saol hayatım aklına geldikçe yaz sen gene :)
kemik torbası tosuncuk nasıl oluyor onu anlamadım bu arada :)))

günaydın ii pazarlar olsun bakalım
edanaz tebrik ederim yavrunu 41 kere maaşallahhhh analı babalı büyüsün inş.
zeynep çim seninde günün belli olmuş kavuşuyosun yavruna hayırlı olsun

baharcım erkencisin heheee

9 da kalktım hayatım iki kumru bizim yatak odası camlarını mesken tutunca gukguk ta gukguk uyandım walla. naber nasılsın?

ebruşum aşkolsun tatlım. hoşgeldin güzeller güzeli arkadaşım benim. :1hug:

kızlarrr günaydınnnnnn nasılız bakalım bölme çarpma çıkarma varmı bugün deyin bene bakeeeemm :))
ay baharcım valla süperdi bu kocası horul horul uyuyanlar kulübü :)))))))))))))))))
ayen bende öyleyimm... malumunuz beyimiz seyahatten geldi çokk yorgunnn ve oruçluu ellemiyimde uyusun paşamm :)))

ya ben de accaip uyumaya başladım Allah sonumu hayr etsin + bnm eşim işe gitti ben duymamış bile heheee..akşam geç yattık biraz ondanmı oldum böle sersem ne gece sahura kalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…