hoşgeldin tatlımmmmm... gözün aydın kvuştun kocana. tartaklamadın mı çok gezdi diye???kızlarrr günaydınnnnnn nasılız bakalım bölme çarpma çıkarma varmı bugün deyin bene bakeeeemm :))
ay baharcım valla süperdi bu kocası horul horul uyuyanlar kulübü :)))))))))))))))))
ayen bende öyleyimm... malumunuz beyimiz seyahatten geldi çokk yorgunnn ve oruçluu ellemiyimde uyusun paşamm :)))
tamam o saman9 da kalktım hayatım iki kumru bizim yatak odası camlarını mesken tutunca gukguk ta gukguk uyandım walla. naber nasılsın?
ebruşum aşkolsun tatlım. hoşgeldin güzeller güzeli arkadaşım benim. :1hug:
günaydın ebrucum....kolonya+wc kağıdı+lokum yada şeker aklıma gelen eksiklerin bunlar cnm...ben bebişie veriyolar ama çarşaf ve yastıkta koydumm
günaydın gamzecim sabah şerifleriniz hayr olsunnnn
hoşgeldin tatlımmmmm... gözün aydın kvuştun kocana. tartaklamadın mı çok gezdi diye???
ya kızlar el ve ayaklarım çok uyuşuyo artık sizinde ölemi???? yani uyuşuyordu iice arttı
tamam o samanhosbulduk
gunaydin tulaycim
sekerdir cikolatadir onlari kayinvalidemler halletcek
wc kagidi ne peki yaw
ay emine az önce oğlan dizi mi ayağı mı bilmiyorum da öyle bir çıkarttı ki canım çok yandı ağlattı walla. dedim konuştuk geliyor herhalde sıpa :)
evlilik cüzdanı, havlu, foto makinesi şarj aleti walla unuturdum kesin yaaaa. saol hayatım aklına geldikçe yaz sen gene :)
kemik torbası tosuncuk nasıl oluyor onu anlamadım bu arada :)))
evlilik cuzdanini bende koyayim sigorta kartimi almam lazim cuzdan felanda yanimizda mi buluncak acbaaa
oruçlu adama el kalkmaz bacım iftarı beklicen artık :)))sağol tülaycımmm seninde olsun :))) nassı bakalım paşamız.. o uyku sorunu bendede oluyo illa 10-10,30 gibi uyancam ondan önce ne kapı ne tel ne gelen ne giden duymuyom yaa :))) gelcek olan saatimden sonra gelsin :)))
günaydın bebişim.. yok be güzelcim ne tartaklıcam yarımdı gece geldiğinde bende uykusuzluktan geberiyodum.. baktıkm biran evvel yatalımmı diye göz
ne :)))))))) ama şimdi bişiyler düşünebilirim kendisine :))))))))
ya kızlar el ve ayaklarım çok uyuşuyo artık sizinde ölemi???? yani uyuşuyordu iice arttı
gunaydin gamzeee
benimki yolculktanda gelmedi ama pireler ucusuyo her bi tarafinda dicem ama kiyamam
sabah 4'e kadar calisti o yuzden uyanamiyor
bende daha kahvalti etmedim bekliyorum uyanmasini
offf kizlar yaaa sabahlari yumurta yemekten gina geldi bana yaaaa
ayyy akşam rüyamda bütün gece nst cihazında bağlıydım....hiç kasılma çıkmıyo nasıl sinir oluyom...ebeye diomki evde çok kasılmam oluyo burda neden böle...kimbilir sıkıntıdandır belki diye elim boş geri geliom hastaneden ...dün gece karnım çok sık kasıldı ondanmı gördüm acep ben bu rüyayııı
ya ben kılımdır da biraz bildiğin tuvalet kağıdı onuda ben aldım da yanıma hehehheee
sğl canım teşekkürleropuyorumnanaktaneminecim ticker in çok tatlıııı
eminecim anladım canım da o hiç belli olmaz walla ben senden tombicik yumuk yumuk bişeyler bekliyom. benim oğlan tekme atmadı hayatım ayağıydı herhalde o kadar gezdirdi ki göbeğimde. nasıl canımı yaktı anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?