yaa ne güzel sağlıklı bebiş rüyada görmek çok güzeldir...benim de ablma annemi görmüş(2004 te anne vefat ettisenağlama) ablama kızı olucak demiş benden için nasip bakalım:CüvCüv:
flower geçmiş olsun iyi beslen dinlen bende geçenlerde bebek gördüm ama cinsiyetini hatırlamıyorum çok tatlıydı beyaz giymişti ama başka bişiy hatırlayamıyorum
Kızlar benim eşim askere gitmedi henüz. Hala okuyor. Ve tecil süresi gelecek sene biticek. Ben bunu bile bile bu bebeği çok istedim. Şimdi neden ağlıyorsun o zaman diyeceksiniz? Bilmiyorum sanki birden herşey üstüme üstüme geldi. Eşim askere gitse bile ailem bizi asla yalnız bırakmaz. Mutlaka yanımda olurlar. Ama acaba çokmu şey istemiş olucam onlardan. Çalışmam gerekli. Bebeğinde bakıma ihtiyacı olucak. Herşeye kendimi hazırlamıştım ben oysa. Eşimde sabah bunları tekrarlayınca çok canım sıkıldı. Sanki rüyadan uyandım gibi. Yanlışmı karar verdik acaba diye düşünmeye başladım. Bunları sizden başkasıyla paylaşamam. Neyse sizinde canınızı sıkmayım boşverin.
tatlım sıkma canını lütfen hem her şeyin hayırlısı demekki nasip böyleymiş nasip olmasa sen ne kadar istesende böyle olmazdı
sakın canını sıkma hele bir bebeğin olsun o zaman bunları atlatmak daha kolay olacaktır senin için bir daha ağlama sakın annesi bebeğinide üzme olur mu?
kızlar çok işim var ancak bakabildim yemeğe iniyorum şimdi hepinizi öptüm nasılsınız? bebişler nasıl?
yemek yiyecek olanlara yarasın bebişlerinize
kızlar bu arada ilk kez rüyamda oğlum olucağını gördüm doktor renkli ultrasonda bakıyordu bebeğe bak cansu gördünmü erkeği dedi bana bende gördüm ama çok tatlıydı suyun içinde yüzüyodu
flower canım cok gecmıs olsun..kendıne ve bebısıne ıyı bakkk
canım çok saol ewet şuan ameliyatta doktor gidip rapor istiycem çünkü çalıştığım yer kapalı ortam hava alamıyoruz hem ayakda hemde 12 saat çalışıyorum zaten halsizlik var dinlenemiyorumda sen nasılsın canım
canım çok saol kısmet ya ilk kez gördüm çok güzeldi ama sağlıklı olsunlarda canım az kaldı zaten öğrenmeye bu arada başın saolsun canım:çok üzgünüm:
kıslar bende hamileyim peki siz cinsiyetlerini nasıl ögrendiniz tahmin mi sadece
[QUOTE][/QUOTE]herkese kolay ve guzel hamilelikler diliyorum.esinize ilk soylediginiz anlarda sizin esinizde benim esim gibi inanmadimi?
saol canım benim sende kendine çok iyi bak bebişine extra iyi bak olurmu a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?