2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

flower geçmiş olsun iyi beslen dinlen bende geçenlerde bebek gördüm ama cinsiyetini hatırlamıyorum çok tatlıydı beyaz giymişti ama başka bişiy hatırlayamıyorum

yaa ne güzel sağlıklı bebiş rüyada görmek çok güzeldir...benim de ablma annemi görmüş(2004 te anne vefat ettisenağlama) ablama kızı olucak demiş benden için nasip bakalım:CüvCüv:

canım çok saol kısmet ya ilk kez gördüm çok güzeldi ama sağlıklı olsunlarda canım az kaldı zaten öğrenmeye bu arada başın saolsun canım:çok üzgünüm:

flower geçmiş olsun iyi beslen dinlen bende geçenlerde bebek gördüm ama cinsiyetini hatırlamıyorum çok tatlıydı beyaz giymişti ama başka bişiy hatırlayamıyorum

canım çok saol ewet şuan ameliyatta doktor gidip rapor istiycem çünkü çalıştığım yer kapalı ortam hava alamıyoruz hem ayakda hemde 12 saat çalışıyorum zaten halsizlik var dinlenemiyorumda sen nasılsın canım

merhaba arkadaslar nasılsınız. dun bebegını kaybeden arkadasımız olmus. cok cok gecmıs olsun. allahım ona sabır versın bır daha o acıyı yasatmasın vede en kısa zamanda tekrar anne adayı olarak aramıza donsun. arkadaslar ya ben uykucu oldum calısan arkadaslar allah sıze guc kuvvet versın sızde benımgıbımısınız. hıc yataktan cıkmak ıstemıyorum ya n e olacak bu halım bu uykuculuk ne zaman gecer kı

merhaba en guzel eylul annelerıa.s.a.s.
cok fazla yazmasamda takıp edıyorum sızlerı...
ıkılı test ıcın gıden annelerımız var..dualarım sızlerle..ınsallah guzel sonuclşar alırsınız...
duygusal bır donemden gecen arkadslarımızda baya etkılenmıs..bendede oluyor..sacma sapan dızlerı aglamaya basladım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rabbım saglıklı gebelık ve bebişlerımızı sagllıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder..
gercekten cınsıyetı gıbı seyler cok onemlı degıl..
cok sevdıgım temmuz annesı badem arkadasımız yasadıklarını okudukca allahım sen esırge dıyorum..
sızlere ııyı sohbetler:1hug::asigim:

tatlım sıkma canını lütfen hem her şeyin hayırlısı demekki nasip böyleymiş nasip olmasa sen ne kadar istesende böyle olmazdı
sakın canını sıkma hele bir bebeğin olsun o zaman bunları atlatmak daha kolay olacaktır senin için bir daha ağlama sakın annesi bebeğinide üzme olur mu?

kızlar çok işim var ancak bakabildim yemeğe iniyorum şimdi hepinizi öptüm nasılsınız? bebişler nasıl?

yemek yiyecek olanlara yarasın bebişlerinize

Saol tatlım. Herşeyin hayırlısı hakkımızda a.s.

kızlar bu arada ilk kez rüyamda oğlum olucağını gördüm doktor renkli ultrasonda bakıyordu bebeğe bak cansu gördünmü erkeği dedi bana bende gördüm ama çok tatlıydı suyun içinde yüzüyodu

bende iki kez kızım oldugunu ıkı kezde oğlum oldugunu gordum:) anneler hısseder dıyorlar ama benım durum baya karısık:)

dün midem biraz kötüydü ama bugün iyiyim canım a.s.

[QUOTE][/QUOTE]herkese kolay ve guzel hamilelikler diliyorum.esinize ilk soylediginiz anlarda sizin esinizde benim esim gibi inanmadimi?

canım çok saol kısmet ya ilk kez gördüm çok güzeldi ama sağlıklı olsunlarda canım az kaldı zaten öğrenmeye bu arada başın saolsun canım:çok üzgünüm:

saoll cnm Allah razı olsun.çok üzülüyorum aslında annem olsaydı bebiş olunca beni hiç yanlız bırakmazdısenağlamasenağlama

[QUOTE][/QUOTE]herkese kolay ve guzel hamilelikler diliyorum.esinize ilk soylediginiz anlarda sizin esinizde benim esim gibi inanmadimi?

ya bnm pek süpriz olmadı bekliyorduk zaten.olabilecek bir ihtimaldi Rabbim aratmadı çok şükür.Kimselere aratmasın inş.

saol canım benim sende kendine çok iyi bak bebişine extra iyi bak olurmu a.s.

pıkı canım..bebısı dah ıyı bakmaya calısıyorum ama kendımede bakıyorum..grıp felan olmayın dıye sureklı c vıtamını takvıyesı yapıyorum kendıme..a.s.
bırde arkadslar...badem arkadsımız yazmıstım aslında kotu yasadıgı seylerı yazmak ıstemezdım ama..bılgınız olsun dedım..
uzmek ıstemem sızlerı..
bu arkadsmızda 17 haftalıktı..ıkızlere hamısdı..rahım yetmezlıgı sonucu bebıslerını kaybettı..
dr gıtıgınızde rahmınız ıle ılgılı sorularınız kesınlıkle sorun derım...
cunku dr rahım agzındakı acıklıgı farktmeyıp boyle bır olay gerceklestı..eger acıklık varsa zaten onlemını alıp dıkıs atıyorlarmıs...

ben cıkıyorum arkadslar Şeniz
bebısılerımız rabbım sen koruuuu:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…