ya bnm pek süpriz olmadı bekliyorduk zaten.olabilecek bir ihtimaldi Rabbim aratmadı çok şükür.Kimselere aratmasın inş.
benim eşimde şok oldu çünkü bir kaç gün önce şaka yapmıştım inanmamıştı testi gösterdim e iki çizgi var dedi işte iki çizgi pozitif dedim emin misin kağıda bir daha bakalım falan dedi çok komikti bu arada ben testi eve kadar dayanamadım alışveriş merkezinde yaptım
neyse ben çekup ın sonuçlarını alamaya gidiyom dua edin bana lütfeeen.....
günaydın kızlar ben dün gece çok kötü rahatsızlandım birden ateşim çıktı abartısız dişlerime kadar titriyodum uyumaya çalıştım eşimde yazık ne yapcağını şaşırdı sonrada ağlama krizine girdim neyse şimdi uyandım daha iyiyim fakat boğazlarım falan şiş burnum tıkalı doktoru aradım ameliyattaymış çıkınca arıycak beni çok endişelendim ateş gebelikde iyi deil diye biliyorum ameliyattan çıksında gidicem rapor istiycem çok halsizim
valla uyuyabileceğim bir pozisyon zor buluyorum yan yatarım genelde ama rahatsız oluyorum döne döne bir hal oluyorum
kızlar bişi sorcam yüzüstü yatarsak bişi olurmu acaba bebişlerimize çok merak ediyorum ben hep öle yatardım şimdi korkuyorum ve zor uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?