2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hihoyyytewet canim aslinda bizde bekliyorduk ama esim bir anda sok yasadi ilk soyledigimde bana dedigi ilk kelime sen babi oluyosun ben mami sonrada tam tersi cok komik bir esim var suanda 3.5 aylik bebegim her saat basi ariyor.erkekler cok komik yaaaaaaaadelikafadulden

ya bnm pek süpriz olmadı bekliyorduk zaten.olabilecek bir ihtimaldi Rabbim aratmadı çok şükür.Kimselere aratmasın inş.

ewet bizde bekliyoduk ama herhalde birazcik erken oldu:ecrin_bebek:amin canim kimselere aratmasin allah herkesin gonlune gore versin.

benim eşimde şok oldu çünkü bir kaç gün önce şaka yapmıştım inanmamıştı testi gösterdim e iki çizgi var dedi işte iki çizgi pozitif dedim emin misin kağıda bir daha bakalım falan dedi çok komikti bu arada ben testi eve kadar dayanamadım alışveriş merkezinde yaptım

ya sakalari bende cok yapmisdim ama gercek oldugunu inandirmak zor oldu benim icin drye gittigimizde inandi sende supermisin yaaaaaaaaaa alis veris merkezindeeeeeee super walla ogrenme yerinbebegin kac aylik?

8 haftalık canım burger king e de teşekkür ederim ordan karton bardak aldım kaydirigubbakcemile3 test için onu kullandım

Biz bekliyorduk , zaten ama ben belirtiler başlayınca regl olucam dedim eşime o da bu ayda olmadı ha dedi üzüldük . Sonra dayanamayıp şantiyede test yaptım :)) baktım negatif attım , 15 dakika sonra tekrar girmiştim tuvalete çöpe baktım bir daha ana çift çizgi , eve giderken bir tane daha aldım yaptım ve yine çift çizgi hemen telimle fotosunu çekip eşime yolladım altınada hamileyim yazdım ... Sonra aradı sahi mi emin misin dedi evet dedim , gelince de sarıldık birbirimize çok sevindi.

meraba arkadaşlar az önce bebeğimi gördüm çooook mutluyuuuuuum.ikili test yaptırdım ama sonucu cuma günü alıcam.

ela_06 senin adına sevindim canım benim dr. gitmeme daha çok var , sanırım gittiğimde 2 li test yapacak ama şu an o kadar merak ediyorum ki ne yapıyor ne ediyor diye offff :)) Elimden gelse eve ultrason alıp sürekli ona bakıcam :)

Evet zeytimcin benimde aklımdan geçiyor off nezaman dolacak şu dokuz ay kokusunu içimize çekicez.

tom cruise eve ultrason almıştı ama çok ultrasona girmekde iyi değil keşke karnımızda pencere olsa

mozijiku fussilet bende iyiyim kızlar bu ara biras baş ağrılarım arttı ama idare etmeye çalışıyorum napiimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
flovercim çok çok geçmiş olsun dikkat et tatlım hem kendine hem bebişine:teselli:
fusillet canım ii haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:

efilcim ne güsel bebişini görmüşün:teytey::teytey:
benim daha c.tesiye kadar beklemem gerekiyo günlerde geçmiyo off:çok üzgünüm:
meleğim napıyo acaba şimdi:sm_confused:

kızlar bişi sorcam yüzüstü yatarsak bişi olurmu acaba bebişlerimize çok merak ediyorum ben hep öle yatardım şimdi korkuyorum ve zor uyuyorum

valla uyuyabileceğim bir pozisyon zor buluyorum yan yatarım genelde ama rahatsız oluyorum döne döne bir hal oluyorum

gecmis olsun canim kendine dikkatet galiba grip geciriyosun esindende uzak dur cunku onun mikroplarida sana gecebilir hamilelik doneminde bayanlar mikrop almaya cok musaitlermis aman dikkat et bol bol c vitamini al.ve bol bolda dinlen su icmeyide unutma canim kendine cok dikkat et hele bu donemlerinde dahada cokkkkkkkkkkkkk.

kızlar bişi sorcam yüzüstü yatarsak bişi olurmu acaba bebişlerimize çok merak ediyorum ben hep öle yatardım şimdi korkuyorum ve zor uyuyorum

ewet ayni korku bendede var ama bana arkadaslarim ilk 4aya kadar bisey olmadigini solediler ama bilmiyorum yaramaz geceleri hic uyutmuyor beni.süprizzzzz

Bende aynı yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum . Ayağımın birini göbeğimi koruyacak şekilde yukarı çekiyorum ve böyle bütün gece rahatlıkla uyuyorum. Ayağınızın altına yastık koymayı da deneyebilirsiniz. Bence şimdiden yatış pozisyonu için endişelenmek gereksiz. Çünkü asıl zorluğu ve uykusuzluğu son aylarda yaşayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…