2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.. ben gündüzleri bilgisayar başında çalıştığımdan akşamları pek kullanmayo tercih etmiyorum ama herkeste akşam sohbeti yapıyo maşallah.. sohbetiniz bol olsun
bu arada dün doktora gittim. kalp atışlarının görmüştüm daha önce ama bu sefer duydukta çok güzel birşeymiş. ayrıca bebeğimde kocaman olmuş. hihoyyyt eve ultrason makinesi mi alsak yaa.....
ikili test yaptıracak arkadaşların hepsine umarım hepimizin sonuçları iyi çıkar

canım gözün aydın. Allah tamamını erdirsin,sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar akşama 5,30 da dr.a randevum var benim için dua edin kötü bişi olmasın. heyecandan ölücek gibiyim.3. bebeğimi kucağıma alayım bariiiii dua edin LÜTFEN...

Günaydın kızlar . Nabersiniz? Bugün iyi değilim ben. Sabah çok ağladım. Kendimi çok güçsüz hissediyorum şuan.

Çok sevindim mavişcim. Darısı başımıza inş.

günaydın kızlar;heyecandan duramıyorum saatler geçmiyor..bugün ikili testimiz ve ense kalınlığı ölçümüz var dua edin kızlar..12 de randevum var allah yardımcımız olsun çok korkuyorum ben ya..

Hayırlı haberlerle gel canım.

kızlar akşama 5,30 da dr.a randevum var benim için dua edin kötü bişi olmasın. heyecandan ölücek gibiyim.3. bebeğimi kucağıma alayım bariiiii dua edin LÜTFEN...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

sanada günaydın Mozijiku...ne oldu canım neden ağladın?

Günaydın kızlar . Nabersiniz? Bugün iyi değilim ben. Sabah çok ağladım. Kendimi çok güçsüz hissediyorum şuan.

Günaydın canım..Ne oldu neyin var ? Canını sıkan birşey mi oldu ki bu hale geldin?
Ara sıra bende kendimi çok güçsüz hissediyorum, tek sebeb buysa sakın aklına kötü kötü şeyler getirme... Bu çok normal birşey tatlım.

Kızlar benim eşim askere gitmedi henüz. Hala okuyor. Ve tecil süresi gelecek sene biticek. Ben bunu bile bile bu bebeği çok istedim. Şimdi neden ağlıyorsun o zaman diyeceksiniz? Bilmiyorum sanki birden herşey üstüme üstüme geldi. Eşim askere gitse bile ailem bizi asla yalnız bırakmaz. Mutlaka yanımda olurlar. Ama acaba çokmu şey istemiş olucam onlardan. Çalışmam gerekli. Bebeğinde bakıma ihtiyacı olucak. Herşeye kendimi hazırlamıştım ben oysa. Eşimde sabah bunları tekrarlayınca çok canım sıkıldı. Sanki rüyadan uyandım gibi. Yanlışmı karar verdik acaba diye düşünmeye başladım. Bunları sizden başkasıyla paylaşamam. Neyse sizinde canınızı sıkmayım boşverin.

Canım kıyamam ben sana yaaa.... Lütfen üzme kendini ve sakın hata olarak düşünme içindekini... O sana Allahın verebileceği en büyük hediye... Biliyorum senin de aslında bu şekilde düşündüğünü sadece zamanlamanmı yanlış acaba diye kafan karışmış bu sabah...Ama geleceğin neler getireceğini hiç birimiz bilmiyoruz kii??? Onları ne umutlarla , ne hayallerle dünyaya getiriyoruz ama bir sene sonra yanlarında olabileceğimizi kim garantiler??? En azından sana hep destek olan bir ailen var. Onlara yük olduğunu da sakın düşünme , annen duysa kimbilir ne üzülür. Sen kendini onun yerine koysana, bebeğin artık koca bir adam olduğunda desteğini üzerinden çekecek misin?Yük mü gelecek sana? Yoksa yine canı başla onun için en iyisini mi isteyeceksin? Lütfen aklına kötü kötü şeyler getirme. Bir sene sonrasını da düşünme. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Zaten eşin muhtemelen kısa dönem yapacaktır. Sayılı gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer... Hepsi biter siz tek iyi olun. Sağlıktan ötesi yok bu hayatta.

Doğru söylüyorsun Dilekcim. Bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Tek birşey biliyorum o da bu bebeği gerçekten çok istiyorum. İnsanlar aylarca yıllarca uğraşıyorlar bebek sahibi olabilmek için. Bizim bebeğimiz hemen ilk ayda geliverdi. Şuanda bebek için uğraşanlar bana ne kadar kızıyorlardır. Annemler duysa bu dediklerimi çok üzülürler. Şimdiden ne hayaller kuruyorlar torunlarıyla ilgili. Herzamanda yanımda olduklarını hissettiriyorlar saolsunlar. Ama işte birden ümitsizliğe düştüm sabah sabah. Zaten hassas dönemdeyiz.

Dile çok güzel dile getimiş bunu üstüne birşey denemez kendini sıkma herşey olacağına varır şimdi sen kendini üzme bebeğine zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…