2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Onu çok üzdüm sabahtan beri zaten :çok üzgünüm:

hadi şöyle silkelen bi kendine gel tamammı tatlım onlar daha çok minik bize ihtiyaçları var,onları kendi kocaman dertlerimiz yüzünden üzmeyelim olurmu:teselli:
herşey den önemli sağlık ve gün bu gün

Haklısın canım olmadık şeyleri bile bu dönemde kafamıza takıyoruz. İnsan sahip olduklarına daima şükretmeli. Aslında sende bunun farkındasın ama işte ahhh bu gebelik hormanları sırnaşık şey

Evet bu gebelik hormonları mafetti beni gerçekten. Ağlamak istemiyorum ama gözyaşlarım durmuyor. Bugünleride atlatıcaz inşallah. Bebeğimi kucağıma aldığımda belki bugünleri düşünüp güleceğim.

ben daha öyle ağlama krizlerim olmadı ama bazen olmadık şeylerden eşime tafra yapıom.hemen alınıyom...kimse gelmicek diyom benm doğumumda tamda ramazan ayı olucak nasipse....canım sıkılıyo ama... daha çok var gün ola harman olaa

arkadaşlar benim çikolata kistim vardı forumda çikolata kistinden dolayı hamile kalamayanları takip ediyordum ama Allah bana hemen bir bebek nasip etti inanın böyle küçük şeylerle üzmeyin kendinizi o topikte bebek isteyip yıllardır uğraşan kadınları görünce insan haline binlerce kez şükrediyor Allah daha büyük dertler vermesin

Evet cnm bende bunu diyordum işte. Çok şanslıyız bebeklerimiz bizimle şükürler olsun. Allah eksikliklerini göstermesin :Saruboceq:

herkese slm kıslar
nasılsınız bakalım a.s.
arkadaşlar lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin meleklerimiz bizimle şükürler olsun
doğduktan snr yapacakları yaramazlıkları düşünün kim bilir bizi nasıl oynatacaklar bunları düşünün:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın kızlar ben dün gece çok kötü rahatsızlandım birden ateşim çıktı abartısız dişlerime kadar titriyodum uyumaya çalıştım eşimde yazık ne yapcağını şaşırdı sonrada ağlama krizine girdim neyse şimdi uyandım daha iyiyim fakat boğazlarım falan şiş burnum tıkalı doktoru aradım ameliyattaymış çıkınca arıycak beni çok endişelendim ateş gebelikde iyi deil diye biliyorum ameliyattan çıksında gidicem rapor istiycem çok halsizim

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolundadır. Sen içini rahat tut. :teselli:

Günaydın cnm. İyi olmaya çalışıyorum kendi adıma. Sen nasılsın?

Geçmiş olsun cnm bnm. Telaşlanma. Grip geçiriyorsun sanırım. Doktorun sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir. Bu dönemi biraz dinlenerek geçirsen daha iyi olur tabi.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolundadır. Sen içini rahat tut. :teselli:

çok saol tatlım ne olduğunu bende anlamadım uzanıyodum tv izliyodum birden titreme geldi yüzüm yanıyo kendimi nasıl kasmışım tirtir tittriyorum ateşimi ölçmedim keşke ölçseydim doktora sölerdim bugün neyse artık

saol canım ewet zeten benim gribim ateşli olur yatak döşek yatırır beni kolay kolay hasta olmam oluncada yatarım

slmm canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın

kızlar bu arada ilk kez rüyamda oğlum olucağını gördüm doktor renkli ultrasonda bakıyordu bebeğe bak cansu gördünmü erkeği dedi bana bende gördüm ama çok tatlıydı suyun içinde yüzüyodu

kızlar bu arada ilk kez rüyamda oğlum olucağını gördüm doktor renkli ultrasonda bakıyordu bebeğe bak cansu gördünmü erkeği dedi bana bende gördüm ama çok tatlıydı suyun içinde yüzüyodu

yaa ne güzel sağlıklı bebiş rüyada görmek çok güzeldir...benim de ablam annemi görmüş(2004 te annem vefat ettisenağlama) ablama kızı olucak demiş benden için nasip bakalım:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…