Onu çok üzdüm sabahtan beri zaten :çok üzgünüm:
Doğru söylüyorsun Dilekcim. Bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Tek birşey biliyorum o da bu bebeği gerçekten çok istiyorum. İnsanlar aylarca yıllarca uğraşıyorlar bebek sahibi olabilmek için. Bizim bebeğimiz hemen ilk ayda geliverdi. Şuanda bebek için uğraşanlar bana ne kadar kızıyorlardır. Annemler duysa bu dediklerimi çok üzülürler. Şimdiden ne hayaller kuruyorlar torunlarıyla ilgili. Herzamanda yanımda olduklarını hissettiriyorlar saolsunlar. Ama işte birden ümitsizliğe düştüm sabah sabah. Zaten hassas dönemdeyiz.
Tşk ederim kızlar. Sizinle konuşmak iyi geldi gerçekten. Sizi çok seviyorum. İyiki varsınız a.s.
Sende canım benim... İyi olmana çok sevindim. Biz burda kardeş gibiyiz tabiki birbirimize daima destek olacağız...Şeniz
Şeniz evet canım herzaman destek olacağız birbirimize. Allah hiçbirimizi ağlatmasın inşallah :Saruboceq:
arkadaşlar benim çikolata kistim vardı forumda çikolata kistinden dolayı hamile kalamayanları takip ediyordum ama Allah bana hemen bir bebek nasip etti inanın böyle küçük şeylerle üzmeyin kendinizi o topikte bebek isteyip yıllardır uğraşan kadınları görünce insan haline binlerce kez şükrediyor Allah daha büyük dertler vermesin
günaydın kızlar ben dün gece çok kötü rahatsızlandım birden ateşim çıktı abartısız dişlerime kadar titriyodum uyumaya çalıştım eşimde yazık ne yapcağını şaşırdı sonrada ağlama krizine girdim neyse şimdi uyandım daha iyiyim fakat boğazlarım falan şiş burnum tıkalı doktoru aradım ameliyattaymış çıkınca arıycak beni çok endişelendim ateş gebelikde iyi deil diye biliyorum ameliyattan çıksında gidicem rapor istiycem çok halsizim
herkese slm kıslar
nasılsınız bakalım a.s.
arkadaşlar lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin meleklerimiz bizimle şükürler olsun
doğduktan snr yapacakları yaramazlıkları düşünün kim bilir bizi nasıl oynatacaklar bunları düşünün:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın kızlar ben dün gece çok kötü rahatsızlandım birden ateşim çıktı abartısız dişlerime kadar titriyodum uyumaya çalıştım eşimde yazık ne yapcağını şaşırdı sonrada ağlama krizine girdim neyse şimdi uyandım daha iyiyim fakat boğazlarım falan şiş burnum tıkalı doktoru aradım ameliyattaymış çıkınca arıycak beni çok endişelendim ateş gebelikde iyi deil diye biliyorum ameliyattan çıksında gidicem rapor istiycem çok halsizim
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolundadır. Sen içini rahat tut. :teselli:
Günaydın cnm. İyi olmaya çalışıyorum kendi adıma. Sen nasılsın?
Geçmiş olsun cnm bnm. Telaşlanma. Grip geçiriyorsun sanırım. Doktorun sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir. Bu dönemi biraz dinlenerek geçirsen daha iyi olur tabi.
herkese slm kıslar
nasılsınız bakalım a.s.
arkadaşlar lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin meleklerimiz bizimle şükürler olsun
doğduktan snr yapacakları yaramazlıkları düşünün kim bilir bizi nasıl oynatacaklar bunları düşünün:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar bu arada ilk kez rüyamda oğlum olucağını gördüm doktor renkli ultrasonda bakıyordu bebeğe bak cansu gördünmü erkeği dedi bana bende gördüm ama çok tatlıydı suyun içinde yüzüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?