Arkadaşın ne kadar şanslıymış. Artık pek kalmadı böyle doktorlar..Siz bakmayın benim bu yazıyı paylaştığıma:))) Bende normal doğum istemiyorum hem doğumdan hem de Tire-İzmir arası bir saat Allah korusun yollarda doğum yaparım diye korkuyorum...
Benim akrabam kadın doğumcu ( ihtisasını yapıyor devlet hastanesinde ) ve ağzından çıkan şu kelimelere bakın ;
Kadına ıkın diyoruz ıkınmıyor napalım yardık biz de , birde beni tırmalamasın mı valla anırta anırta uyuştumadan diktim şeyini ..
Bunu söyleyen kişi uzmanlığını alınca özel hastanede çalışacak ve o zaman da canım cicim diyecek hastalara .
çingene; seninle satlarımız aynı sanırım... yarın 11. haftaya giriyoruz.. sat 3aralık benimkisi...sezeryan olursa herhalde 30 ağustos olur bizimkisi değil mi?
benim sat 5 aralık aynı sayılırız. sezaryan olusam ki öyle istiyom 1 eylülde olsun istiyom evlilik yıldönmünüz de. zaten korkuyodum normal doğumdan okuduklarımdan sonra hayatta yapmam. madem kesecekler sezaryan olurum çok daha iii.
sizlerin aksine bende sezeryandan korkanlardanım kesinlikle normal doğum istiyorum bağıra bağıra çatır çatır soğurucam inş.
bu arada arkadaşlar tahlillerim temiz çıktı sadece biraz kansızsın dedi dr.un e zaten kan ilacına başladım sağolun dualarınız için
kızlarrrr ben geldim..allahıma çok şükür bebeğimi gördüm bi görseniz teyzeleri kıpır kıpır oynuyordu..herşey yolunda dedi ama bişey kafama takıldı normalde 8+4 haftalığım ama bugün 8+6 çıktı dr hiçbir sorun olmaz dedi umarım normaldir dimi kızlar..
canim onlar cok normal bende drye gittigimde 8+2 idi dr bana 8+5dedi dr ler gelisimine gore soyluyorlar simdi dahada buyudu 5martta drye giticez bakalim.3.5aylik suanda ne kadar guzel bir duygu degilmi ugur boceklerimizi gormekhihoyyyt
arkadalar merhaba nasılsınız keyifler yerindemi :) 3 gündür nete giremiodumsayfalar almış başını gitmiş :) dilekçim paylaşımın çok güzel bayıldım :) burko senin adına çok sevindim ikili testi yaptırmıssın darısı başıma bende 23 ünde gidicektim görümcem bende geliyim dedi oda kontrole gidicekmiş o yüzden ayın sonuna kaldı bu arada bu ikili test nasıl bişi ne yapıolar tam olarak ?:CüvCüv:
canım ben iyiyim ama bugun bulantım fazlalştı sebebini bilmiorum ama kahavltı 3 kereyaptım ye çıkar ye çıkar öldüm şimdide başım ağrıo bide misafirliğe gittim nazar değdi galiba çünkü nazar gibi ağrıo başım :) bebiş aslında 11+3 oldu çünkü geç döllenme olmuş benimki geriden gelio :) seninki nasıl göbüş çıktımı ağustos annelerine baktım bizden 1 2 hafta öndeler ama maşallah kilo almışlar ve karınları belli olmaya başlamış en daha kilo almadım 49 dayım sen ?iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldun sen:uhm:
bu ikili testi bende c.tesi yaptırcam bildiğim kadarıyla ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçüyo snr kan testi yapıyolar sonuca göre değerlendirme yapıyolarsositosositosositososito
arkadalar merhaba nasılsınız keyifler yerindemi :) 3 gündür nete giremiodumsayfalar almış başını gitmiş :) dilekçim paylaşımın çok güzel bayıldım :) burko senin adına çok sevindim ikili testi yaptırmıssın darısı başıma bende 23 ünde gidicektim görümcem bende geliyim dedi oda kontrole gidicekmiş o yüzden ayın sonuna kaldı bu arada bu ikili test nasıl bişi ne yapıolar tam olarak ?:CüvCüv:
Sağol tatlım, darısı başınaa.s.İkili testte önce ultrasona alıp bebeğin ense kalınlığını ölçüyor doktor, sonra da seni laboratuvara gönderiyor, kan veriyorsun. Olay bundan ibaret. 1 hafta kadar sonra da sonuçlar çıkıyor. Özel birşey yapmana gerek yok. Her zaman kontrole gider gibi git. Ben bir önceki kontrolümde bebeğim hareketli olsun diye çikolata yemiştim. İkili test için gittiğimde yemedim fazla kıpraşmasın ölçtürsün ensesini diye. Uslu bebişim sağolsun kuzu kuzu bekliyordu:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?