2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet aynen bende valla. Korkuyorum normal doğumdan ama bir yandanda çok istiyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık

hey Allahım yaaa!!!!!!!!! bu nedenle ben de güvenmem doktorlara... benim de doktor arkadaşlarım benzer şeyler söylüyorlar.. İnsanlık ölüyor galiba!...

çingene; seninle satlarımız aynı sanırım... yarın 11. haftaya giriyoruz.. sat 3aralık benimkisi...sezeryan olursa herhalde 30 ağustos olur bizimkisi değil mi?

benim sat 5 aralık aynı sayılırız. sezaryan olusam ki öyle istiyom 1 eylülde olsun istiyom evlilik yıldönmünüz de. zaten korkuyodum normal doğumdan okuduklarımdan sonra hayatta yapmam. madem kesecekler sezaryan olurum çok daha iii.

sizlerin aksine bende sezeryandan korkanlardanım kesinlikle normal doğum istiyorum bağıra bağıra çatır çatır soğurucam inş.

Arkadaşım sizleri korkutmak için yazmıyoruz bunları , yani dr. göre değişiyor benim duyduklarım devlet hastaneleri hikayeleri , her yer aynı olacak diye bir şey yok ... Şimdiden bunları düşünüp üzmeyelim kendimizi .

ya şimdi bende korkutmuş olamayayım üzüldüm ama bunlarıda bilmekte fayda var sezeryanın nasıl handikapları varsa normal doğumda da var şimdi bunları düşünmek için erken daha uzun yolumuz o günler gelsinde hayırlısıyla ben çıkıyorum görüşürüz çok öptüm

sizlerin aksine bende sezeryandan korkanlardanım kesinlikle normal doğum istiyorum bağıra bağıra çatır çatır soğurucam inş.

insallah canim isdedigin gibi yaparsin dogumunu bende suda normal dogum isdiyorum ve normal dogumun kadinlari genclestirdigini ve kadin hastaliklarinin cabuk iyilestirdigini duydum.sezaryanda sonradan cok agri oluyor ama normal dogumda bir kere cekiyoruz ve bitiyor cunku yengem sezaryan yapti hala cekiyor bel agrisi kasik agrisi NORMAL dogum en iyisi bence :CüvCüv:

bu arada arkadaşlar tahlillerim temiz çıktı sadece biraz kansızsın dedi dr.un e zaten kan ilacına başladım sağolun dualarınız için

iyi gozun aydin.ya zaten hamilelik kansizlik yapiyor bol kan yapan seylerden ye ilacinida saati saatine al portakal suyuyla icersen daha ii.kendine ve bebisine iyi bak

kızlarrrr ben geldim..allahıma çok şükür bebeğimi gördüm bi görseniz teyzeleri kıpır kıpır oynuyordu..herşey yolunda dedi ama bişey kafama takıldı normalde 8+4 haftalığım ama bugün 8+6 çıktı dr hiçbir sorun olmaz dedi umarım normaldir dimi kızlar..

canim onlar cok normal bende drye gittigimde 8+2 idi dr bana 8+5dedi dr ler gelisimine gore soyluyorlar simdi dahada buyudu 5martta drye giticez bakalim.3.5aylik suanda ne kadar guzel bir duygu degilmi ugur boceklerimizi gormekhihoyyyt

canim onlar cok normal bende drye gittigimde 8+2 idi dr bana 8+5dedi dr ler gelisimine gore soyluyorlar simdi dahada buyudu 5martta drye giticez bakalim.3.5aylik suanda ne kadar guzel bir duygu degilmi ugur boceklerimizi gormekhihoyyyt

evet canım muhteşem bir duygu..birde dr cd kayıtlarını verdi artık kontrole kadar bakarım kuzucuğuma..bu arada senin kontrolün benim doğumgünüme denk geliyor..bizim kontrolde 10 martta..hayırlısı artık bakalım..kızlar ben anneme gidiyorum çıkmak zorundayım hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum..

iyi akşamlar kıslar
dilekcim paylaşımın için çok çok teşekkür ederim okurken çok hoşuma gitti bebeğimin şu anki halini öğrenmiş oldum
fusillet canım gözünaydın çok sevindim bisde bi atlatsak hayırlısıyla:1closedeyes:
ecem sana yine iki gün önde demiş ben 9+5 diye gittim 10+5 olmuşun dedi drkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadalar merhaba nasılsınız keyifler yerindemi :) 3 gündür nete giremiodum sayfalar almış başını gitmiş :) dilekçim paylaşımın çok güzel bayıldım :) burko senin adına çok sevindim ikili testi yaptırmıssın darısı başıma bende 23 ünde gidicektim görümcem bende geliyim dedi oda kontrole gidicekmiş o yüzden ayın sonuna kaldı bu arada bu ikili test nasıl bişi ne yapıolar tam olarak ?:CüvCüv:

iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldun sen:uhm:
bu ikili testi bende c.tesi yaptırcam bildiğim kadarıyla ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçüyo snr kan testi yapıyolar sonuca göre değerlendirme yapıyolarsositosositosositososito

canım ben iyiyim ama bugun bulantım fazlalştı sebebini bilmiorum ama kahavltı 3 kereyaptım ye çıkar ye çıkar öldüm şimdide başım ağrıo bide misafirliğe gittim nazar değdi galiba çünkü nazar gibi ağrıo başım :) bebiş aslında 11+3 oldu çünkü geç döllenme olmuş benimki geriden gelio :) seninki nasıl göbüş çıktımı ağustos annelerine baktım bizden 1 2 hafta öndeler ama maşallah kilo almışlar ve karınları belli olmaya başlamış en daha kilo almadım 49 dayım sen ?

Sağol tatlım, darısı başınaa.s.İkili testte önce ultrasona alıp bebeğin ense kalınlığını ölçüyor doktor, sonra da seni laboratuvara gönderiyor, kan veriyorsun. Olay bundan ibaret. 1 hafta kadar sonra da sonuçlar çıkıyor. Özel birşey yapmana gerek yok. Her zaman kontrole gider gibi git. Ben bir önceki kontrolümde bebeğim hareketli olsun diye çikolata yemiştim. İkili test için gittiğimde yemedim fazla kıpraşmasın ölçtürsün ensesini diye. Uslu bebişim sağolsun kuzu kuzu bekliyordu:CüvCüv:

teşşekür edrim canım aklımda bulunsun çikolata konusu bende yesemmi die düşünüodum eşimle gidicez bakalım cinsiyet hakkında bi yaorum yaptımı drun ben gitttiğimde 13+2 OLUCAM CİNSİYETİ BELLİ OLURMU EVLİLİK yıldönümümüzde öğrensek diorum :)

selam kıslar nasılsınız?ikili test yaptıran anneler sonuçlarınız inşş çok güzel çıkar..
kıslar eşim bir dr duymuş bugün ona gittim.bebeğimin kesesi düzelmişş.RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN.ben inanıyorumki bütün kk arkadaşlarımın duasını RABBİM kabul etti nişş..:Saruboceq:kalp atışı biraz yavaş ve düşük riski devam ediyormuş. Hala kasıkta ilk başlarda sağ taraftaydı şimdi solda pek anlamadım:uhm: ya neyse. Dr şu 10 günüde atlatırsa tamamdır. çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi. birde dr'lar adetin ilk gününden hesaplıyorlarya gebeliği,dr' dedimki !dr bey ben ocak 6 da yumurtladım. bebeğimin gelişimini buna göre hesaplarsak benim hesabım doğruu,yani dr'lar 8 haftalıksın diyo ben 6+2 haftalığım dedim.senin hesabın doğru ama dünya standartlarına göre böyle hesaplanıyor dedi.yani kıslar benim bebeğim hiçde gelişmemiş değil dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…